Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
18 Septembrie 2011
Konto usunięte: bo ty to wszystko online kupujesz
no bez przesady... czasem mi sie zdarzy do sklepu wyjsc
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
pijana
18 Septembrie 2011
naaats: Zapisz się zapisz
Tak mi się nie chce Ale chyba to zrobię, póki jest szansa na łatwiejsze zdanie...
Fieska
18 Septembrie 2011
Konto usunięte: a ja ostatniego coś takiego do włosów znalazłam i sobie psikam i modle się by się trochę rozjasniły :D
To Ci mogę polecić i do tego nie musisz się modlić! :D Na umyte, mokre włosy i suszysz je suszarką i efekt masz w 1000% gwarantowany.
SoDope
18 Septembrie 2011
Konto usunięte: To Ci mogę polecić i do tego nie musisz się modlić! :D Na umyte, mokre włosy i suszysz je suszarką i efekt masz w 1000% gwarantowany.
no to w ten sam sposób działa - i troche mi rozjaśniło.
białych włosów nie bede mieć ale nie chce takich ..
Fieska
18 Septembrie 2011
Konto usunięte: no to w ten sam sposób działa - i troche mi rozjaśniło.
białych włosów nie bede mieć ale nie chce takich ..
Aha to ok :)
SoDope
18 Septembrie 2011
Konto usunięte: Aha to ok :)
kiedyś miałam też krem z Avonu.. działał na tej samej zasadzie tylko, że musiałam przez tydzień dzień w dzień się tym pędzlować, żeby cokolwiek było widać.
massacre
18 Septembrie 2011
Konto usunięte: weekend, to się gdzieś szlajają :D
np. po kuchni robic obiad
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
SoDope
18 Septembrie 2011
Konto usunięte:
a teraz mi się przypomniało, że w Rossmanie John Frieda to chyba jest tylko szampon i odżywka do Blond włosów .. O_o
massacre
18 Septembrie 2011
Konto usunięte: To Ci mogę polecić i do tego nie musisz się modlić! :D Na umyte, mokre włosy i suszysz je suszarką i efekt masz w 1000% gwarantowany.
John Frieda seria do wlosow blond w ogole mi nie odpowiada, na moich wlosach nie dziala zadnych cudow