Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 406 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
368212: |
dzieki za pomoc Asiula, ja spadam, dobranoc. :* |
mam nadzieje, ze cos tam pomoglam.
spokojnych bezbolesnych snow :*
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
trzymajcie kciuki jutro rano, mam egzamin na ktory nawet nie mialam szansy sie nauczyc bo zgubilam notatki, ani zrobic sciag bo z czego
mam zamiar sie dzis upic i licze na zayebiste szczescie, ze trafie te wszystkie daty i szczegoly traktatow
nie nie, ojciec wcale nie lysial. mialem na wlasne zyczenie, intensywne farbowanie, lakierowanie etc

pewnie da, znajomy to stosuje juz z rok regularnie i ma szope niesamowita
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
btw, Madonna wydaje perfumy w przyszlym roku 'Truth or dare' chyba sam kupie
w ogole masakra, ogladalem sobie wczoraj strone polska zary. za dzinsy ktore dalem 25€ w niemczech, tu koszzuja 150 zl
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
moj facet dzisiaj w domu siedzi, bedziemy X Factora zaraz oglada
nie ma dzisiaj nabijania
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ale tyle kobiet farbuje non stop, często ch/ujowymi farbami typu Palette, tona lakieru i nic nie wypada

Tak się zastanawiam czy nie zapisać się na prawo jazdy :-/ Od nowego roku wchodzą jakieś trudniejsze zasady, 3000 pytań... Cholera jasna.
nie chce, swoj oddalam siostrze

ja mialam lepiej - dycha mniej jak wydasz 20 funa, nie 25

chyba za duzo kupuje z bodyshopu, w lipcu mialam np. 12 funa mniej jak wydam 20scia

ja mam jeszcze jeden na wrzesien - dycha mniej za zakupy za 25 i juz mam dwa nowe na pazdziernik, tez - 10 jak sie wyda 25

trzeba zobaczyc jaka maja date waznosci te kosmetyki i chyba zaczne kupowac prezenty swiateczne

a tak w ogole laski, to juzz w sklepach sa zestawy swiateczne

swieta szybko przyszly w tym roku

tez kiedyś poszłam w ciemno, w sumie tylko po to by pytania spisać - z wytrzymałości materiałów, zaliczyłam, dostałam jakąś ściągę, kolega mi zadanie rozwiązał - facet stwierdził, ze mam ciąg do wytrzymałości