malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Septembrie 2011
368212:
dzieki za pomoc Asiula, ja spadam, dobranoc. :*

mam nadzieje, ze cos tam pomoglam.
spokojnych bezbolesnych snow :*

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  17 Septembrie 2011

Jak dzisiaj pusto.

Babsy
Babsy
  17 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dzisiaj pusto.

ano:and:
sylwik
sylwik
  17 Septembrie 2011

trzymajcie kciuki jutro rano, mam egzamin na ktory nawet nie mialam szansy sie nauczyc bo zgubilam notatki, ani zrobic sciag bo z czego:rotfl:
mam zamiar sie dzis upic i licze na zayebiste szczescie, ze trafie te wszystkie daty i szczegoly traktatow:ziober2:

styka51
styka51
  17 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: trzymajcie kciuki jutro rano, mam egzamin na ktory nawet nie mialam szansy sie nauczyc bo zgubilam notatki, ani zrobic sciag bo z czego

Będę trzymać! Dasz sobie radę;)

Konto usunięte
Konto usunięte: mam zamiar sie dzis upic

Podbijam :ziober2:
Babsy
Babsy
  17 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: trzymajcie kciuki jutro rano, mam egzamin na ktory nawet nie mialam szansy sie nauczyc bo zgubilam notatki, ani zrobic sciag bo z czego mam zamiar sie dzis upic i licze na zayebiste szczescie, ze trafie te wszystkie daty i szczegoly traktatow

dasz rade;P

styka51
styka51: Podbijam

x2:P
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak pewnie wypadną . Gen to gen .

nie nie, ojciec wcale nie lysial. mialem na wlasne zyczenie, intensywne farbowanie, lakierowanie etc :mrgreen:

massacre
massacre: O! Ja mam geste wlosy z natury, ale chcialabym miec ich jeszcze wiecej :D da rade przy tych ampulkach? :D

pewnie da, znajomy to stosuje juz z rok regularnie i ma szope niesamowita

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 Septembrie 2011

btw, Madonna wydaje perfumy w przyszlym roku 'Truth or dare' chyba sam kupie :rotfl:

w ogole masakra, ogladalem sobie wczoraj strone polska zary. za dzinsy ktore dalem 25€ w niemczech, tu koszzuja 150 zl :ninja:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  17 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: w ogole masakra, ogladalem sobie wczoraj strone polska zary. za dzinsy ktore dalem 25€ w niemczech, tu koszzuja 150 zl

ha! zdzierstwo;/ liczac euro nawet po 4 zl, wychodzi 100, a tu sobie doliczaja:(
massacre
massacre
  17 Septembrie 2011

moj facet dzisiaj w domu siedzi, bedziemy X Factora zaraz oglada
nie ma dzisiaj nabijania
:bye:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  17 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: mialem na wlasne zyczenie, intensywne farbowanie, lakierowanie etc

Ale tyle kobiet farbuje non stop, często ch/ujowymi farbami typu Palette, tona lakieru i nic nie wypada :woot:

Tak się zastanawiam czy nie zapisać się na prawo jazdy :-/ Od nowego roku wchodzą jakieś trudniejsze zasady, 3000 pytań... Cholera jasna.
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  17 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak się zastanawiam czy nie zapisać się na prawo jazdy :-/ Od nowego roku wchodzą jakieś trudniejsze zasady, 3000 pytań... Cholera jasna.

Zapisz się zapisz :tak:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

agoosiaaa
agoosiaaa
  17 Septembrie 2011
massacre
massacre: tez dostalam wczoraj,wez sobie kod:

nie chce, swoj oddalam siostrze :rotfl:
ja mialam lepiej - dycha mniej jak wydasz 20 funa, nie 25 :rotfl:
chyba za duzo kupuje z bodyshopu, w lipcu mialam np. 12 funa mniej jak wydam 20scia :rotfl:

massacre
massacre: ja jeszcze swoich paragonow nie wykorzystalam bo we wrzesniu zlapalam promocje za 30% juz nie mam co kupowac, a na sile nie bede - oni i tak wiecznie jakies znizki maja :)

ja mam jeszcze jeden na wrzesien - dycha mniej za zakupy za 25 i juz mam dwa nowe na pazdziernik, tez - 10 jak sie wyda 25 :rotfl:
trzeba zobaczyc jaka maja date waznosci te kosmetyki i chyba zaczne kupowac prezenty swiateczne :rotfl:

a tak w ogole laski, to juzz w sklepach sa zestawy swiateczne :rotfl:
swieta szybko przyszly w tym roku :lol2:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: trzymajcie kciuki jutro rano, mam egzamin na ktory nawet nie mialam szansy sie nauczyc bo zgubilam notatki, ani zrobic sciag bo z czego

tez kiedyś poszłam w ciemno, w sumie tylko po to by pytania spisać - z wytrzymałości materiałów, zaliczyłam, dostałam jakąś ściągę, kolega mi zadanie rozwiązał - facet stwierdził, ze mam ciąg do wytrzymałości :rotfl:
massacre
massacre
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak w ogole laski, to juzz w sklepach sa zestawy swiateczne

nic nie widzialam :ninja:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.