malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ImaDrug
ImaDrug
  15 Septembrie 2011
styka51
styka51: Dziś w zaliczyłam dwa egzaminy, jestem w uj szczęśliwa i normalnie chyba się dziś upiję z radości

no to gratulacje;) a to były te dwa egzaminy na ta samą godzinę?;> Jeśli tak to jak to zrobiłas?Jeśli to nie o Ciebie chodziło to przepraszam że pomieszałam :)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  15 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy Ty technika robiłaś w płatnej szkole ?

nie, w Panstwowej (tzn takiej normalnej, najpierw chodzilam tam do zawodówki a później technik) a czemu?
SoDope
SoDope
  15 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, w Panstwowej (tzn takiej normalnej, najpierw chodzilam tam do zawodówki a później technik) a czemu?

no bo idę do jednej takiej szkoły i się zastanawiałam czy to jedna z tych szkół typu Profesja, Żak i takie tam ..
styka51
styka51
  15 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no to gratulacje;) a to były te dwa egzaminy na ta samą godzinę?;> Jeśli tak to jak to zrobiłas?Jeśli to nie o Ciebie chodziło to przepraszam że pomieszałam :)

Tak, o mnie chodziło. Na tą samą godzinę były... na szczęście pisemny poszedł szybko, a na ustny profesorek sie spóźnił i jakoś mi się udało wyrobić ;) I dziękuję za gratulację :ziober2:
madzia2143
madzia2143
  15 Septembrie 2011
styka51
styka51: ImaDrug: no to gratulacje;) a to były te dwa egzaminy na ta samą godzinę?;> Jeśli tak to jak to zrobiłas?Jeśli to nie o Ciebie chodziło to przepraszam że pomieszałam :) Tak, o mnie chodziło. Na tą samą godzinę były... na szczęście pisemny poszedł szybko, a na ustny profesorek sie spóźnił i jakoś mi się udało wyrobić ;) I dziękuję za gratulację

noooo gratuluję! :)
ImaDrug
ImaDrug
  15 Septembrie 2011
styka51
styka51: Tak, o mnie chodziło.

dobrze mi sie wydawało ;) Moja kuzynka raz miała egzamin jakis końcowy na studiach na 15 jest w połowie drogi na uczelnie a miała dobre 30 km i kolezanka dzwoni ze proesor przełożył na pół godziny wcześniej,nie dość że sie spóźniła to jeszcze jechała tak szybko że mandat dostała 400zł ale udało jej sie zda bez problemów:)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  15 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no bo idę do jednej takiej szkoły i się zastanawiałam czy to jedna z tych szkół typu Profesja, Żak i takie tam ..

Technikum uzupełniające? Hmm zazwyczaj są prywatne ale są też państwowe jeżeli szkoła jest dobra, moja szkoła zawodowa była bardzo szeroko rozwinięta, mieliśmy fryzjerów, kucharzy, cukierników, kucharzy małej gastronomii, lakierników, blacharzy, mechaników, elektryków, kaleflkarzy (o ile cos takiego jest ale chyba jest) i hmm.. coś jeszcze ale nie pamiętam. A technika zrobili na prośbę uczniów bo były 4 klasy zawodowe i dużo osób chciało zrobić technika wiec otworzyli klase ale musielismy uzbierac min jak pamitam.. 22 czy 26 osób wtedy. I pol bylo fryzjerów a pół mechaników, przedmioty wspólne + techniczne osobne.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: która oliwka do ciała jest sucha? jest może jakaś z atomizerem?

ja mam Dirty Works - ale nie sadze by byla w PL - jest swietna, ja jestem leniwa i nie lubie miec rak tlustych od oliwki - dobrze sie nia psika. a czy jest sucha? nie wiem co to znaczy, jesli chodzi o oliwke:D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  15 Septembrie 2011
styka51
styka51: Dziś w zaliczyłam dwa egzaminy, jestem w uj szczęśliwa i normalnie chyba się dziś upiję z radości

a ja dzisiaj padam na cyce - na rozprawie drugi prawnik (ten przeciwko mnie) spoznil sie 15 minut, tlumaczyl sedziemu, ze sie nie przygotowal, ze nie ma przygotowanej ewidencji, gadal jak potluczony i blagal o odroczenie :zonk:
Mi sie na korytarzu tlumaczyl ze byl na wakacjach - co mnie to kuwa obchodzi? Podlicze jego klienta za to, niech nie liczy na laskawosc - co za matol - i do tego bankowo milion lat wiecej doswiadczenia, mial z 50 lat na karku i zero profesjonalizmu - z takimi to zadna radosc wygrywac :/ I do tego pewnie sprawa bedzie sie ciagnac, sedzia powiedzial, ze pewnie wyrok bedzie juz po swietach... RZAL

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  15 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i jak? pokaż foto :-)

wrzucilam gdzies chyba w temacie co sobie kupilam :rotfl:

massacre
massacre
  15 Septembrie 2011
styka51
styka51: Na tą samą godzinę były... na szczęście pisemny poszedł szybko, a na ustny profesorek sie spóźnił i jakoś mi się udało wyrobić ;) I dziękuję za gratulację

z czego to byly egzaminy? :pavarotti: ja tez gratuluje i tez bede chyba zaraz chlac :rotfl:

styka51
styka51
  16 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: noooo gratuluję! :)

Dziękować !

Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze mi sie wydawało ;) Moja kuzynka raz miała egzamin jakis końcowy na studiach na 15 jest w połowie drogi na uczelnie a miała dobre 30 km i kolezanka dzwoni ze proesor przełożył na pół godziny wcześniej,nie dość że sie spóźniła to jeszcze jechała tak szybko że mandat dostała 400zł ale udało jej sie zda bez problemów:)

Bo z tymi profesorkami, to nigdy nie wiadomo. Ja ta jedną poprawkę miałam mieć 23, ale zawdzoniła wcześniej z sekretariatu, że przeniesiono. I czekałyśmy tak na tego profesora i powiem szczerze, nie byłabym zdziwiona jakby w ogóle nie przyjechał...

massacre
massacre: Mi sie na korytarzu tlumaczyl ze byl na wakacjach - co mnie to kuwa obchodzi? Podlicze jego klienta za to, niech nie liczy na laskawosc - co za matol - i do tego bankowo milion lat wiecej doswiadczenia, mial z 50 lat na karku i zero profesjonalizmu - z takimi to zadna radosc wygrywac :/ I do tego pewnie sprawa bedzie sie ciagnac, sedzia powiedzial, ze pewnie wyrok bedzie juz po swietach... RZAL

Ja mam na to hipotezę. Był na wakacjach z jakąś młodą hot dupą, non stop się walili i na ostanią chwilę przypomniało mu się o pracy. Ci po 50 często tak mają...

massacre
massacre: z czego to byly egzaminy? ja tez gratuluje i tez bede chyba zaraz chlac

Ten co miał być od początku na czwartek : Psychologia rozwoju i osobowości, a ten przełożony, to: Teoretyczne podstawy kształcenia.
Ja wczoraj nie chlałam;c od 4 nie mogłam z nerwów spać, tylko się uczyłam jeszcze... jak przyjechałam do domu, to byłam tak padnięta, że szok, ugotowałam obiad, posprzątałam, posiedziałam na necie i o 19.00 w łóżku lezałam. Ale w weekend muszę się odkuć ;p
Babsy
Babsy
  16 Septembrie 2011
styka51

gratki:D
styka51
styka51
  16 Septembrie 2011

edit: dzwoni do mnie faciu z plusa i bajeruje mnie na plusa na abonament :lol:

styka51
styka51
  16 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: gratki:D

A dziękować ;)

W końcu oficjalnie jestem studentką II roku :pavarotti:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.