Konto usunięte: noooo gratuluję! :)
Dziękować !
Konto usunięte: dobrze mi sie wydawało ;) Moja kuzynka raz miała egzamin jakis końcowy na studiach na 15 jest w połowie drogi na uczelnie a miała dobre 30 km i kolezanka dzwoni ze proesor przełożył na pół godziny wcześniej,nie dość że sie spóźniła to jeszcze jechała tak szybko że mandat dostała 400zł ale udało jej sie zda bez problemów:)
Bo z tymi profesorkami, to nigdy nie wiadomo. Ja ta jedną poprawkę miałam mieć 23, ale zawdzoniła wcześniej z sekretariatu, że przeniesiono. I czekałyśmy tak na tego profesora i powiem szczerze, nie byłabym zdziwiona jakby w ogóle nie przyjechał...
massacre: Mi sie na korytarzu tlumaczyl ze byl na wakacjach - co mnie to kuwa obchodzi? Podlicze jego klienta za to, niech nie liczy na laskawosc - co za matol - i do tego bankowo milion lat wiecej doswiadczenia, mial z 50 lat na karku i zero profesjonalizmu - z takimi to zadna radosc wygrywac :/ I do tego pewnie sprawa bedzie sie ciagnac, sedzia powiedzial, ze pewnie wyrok bedzie juz po swietach... RZAL
Ja mam na to hipotezę. Był na wakacjach z jakąś młodą hot dupą, non stop się walili i na ostanią chwilę przypomniało mu się o pracy. Ci po 50 często tak mają...
massacre: z czego to byly egzaminy? ja tez gratuluje i tez bede chyba zaraz chlac
Ten co miał być od początku na czwartek : Psychologia rozwoju i osobowości, a ten przełożony, to: Teoretyczne podstawy kształcenia.
Ja wczoraj nie chlałam;c od 4 nie mogłam z nerwów spać, tylko się uczyłam jeszcze... jak przyjechałam do domu, to byłam tak padnięta, że szok, ugotowałam obiad, posprzątałam, posiedziałam na necie i o 19.00 w łóżku lezałam. Ale w weekend muszę się odkuć ;p