malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja właśnie żadnego nie mogę.

uczulenie?
Konto usunięte
Konto usunięte: szukałam takich 'suchych' kulek,

a w sztyfcie probowalas?

Konto usunięte
Konto usunięte: nie ładnie, pewnie źle namieszała

a ja sie obcielam na boba dzisiaj :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

feuliette
feuliette
  14 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: dziewczyny, nowy trend na makijaz!

co jej w twarz?:szok:

Konto usunięte
Konto usunięte: to miałaś mieć brązik a wyszedł róż? nie ładnie, pewnie źle namieszała

szkoda mi z rudych schodzić :smutny: bo moje naturalne są za ciemne...to sb myślę,żebym ja tu nie miała zielonych włosow to tak stopniowo i patrze a tu szał....brąz i malinowo się świeci no to biore! na 18 musze jakos wyglądać a tu klops jestem różowa a najgorsze,że odrostów nie wzięło się znerwicowałam :zly:
mmaryjka
mmaryjka
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: uczulenie?

nie, właśnie przez zapach:and: a uczulenia niestety dostałam na etiaxil, to jest właśnie taki suchy, używałam raz na jakieś 8-9 dni i było super, a teraz masakra

massacre
massacre: a w sztyfcie probowalas?

raz kupiłam jakąś rexonę i straaaaaaasznie się sypała
feuliette
feuliette
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: a ja sie obcielam na boba dzisiaj

ile ścięłaś włosów?;>
massacre
massacre
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: raz kupiłam jakąś rexonę i straaaaaaasznie się sypała

rexona - ffuuuj - jak dla mnie smierdzi - nie lubie strasznie, w UK jest odpowiednik Rexony - bodajze Sure sie nazywa - ochyda :(

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie przez zapach

a mi sie podobaja te dwa:

a z bodyshopu probowalas np ten?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 Septembrie 2011

kurcze nie ta kolejnosc :D

massacre
massacre
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ile ścięłaś włosów?;>

duzo :Ziober2: przynajmniej mnostwo ich bylo na podlodze, ale ja mam grube i geste wlosy, moze dlatego :D
juz wklejalam fote w temacie o zakupach
kijowe zdjecie bo kamerka z laptopa
g

mmaryjka
mmaryjka
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: jak dla mnie smierdzi

mi wszystkie śmierdzą i najgorsze jest to, że z dnia na dzień bardziej:and:

massacre
massacre: a z bodyshopu probowalas np ten?

o kurcze, w tbs nie byłam! wejdę jutro, może coś mnie zaciekawi. jaką on ma konsystencje? lepi się?
feuliette
feuliette
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: http://cdn3.asteroid.pl/c13/a.fotka.pl/075/513/75513552_500_s.jpg

nie łyso Ci bez włosów?:D
massacre
massacre
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o kurcze, w tbs nie byłam! wejdę jutro, może coś mnie zaciekawi. jaką on ma konsystencje? lepi się?

szczerze to nie wiem, bo jeszcze go nie otworzylam - zaproponowalam zebys go sprawdzila, bo ja zakupilam go wlasnie dzieki tym recenzjom:
http://reviews.thebodyshop.co.uk/6097/2D13FDD8-7A48-4382-B430-612A67FF1DF9/reviews.htm?sort=helpfulness&dir=asc

faktycznie jak sie go otworzy to nie pachnie - co idzie w Twoim przypadku na plus
jest dla skory wrazliwej, z alergiami
poczytaj - i oczywiscie nie ma tam jakis skladnikow, nie wiem co to, bo nigdy na to nie zwracalam uwagi, ale Ty bedziesz wiedziec co to jest carsonogenic ingredients called parrabens - ja nie mam zielonego pojecia :D

massacre
massacre
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie łyso Ci bez włosów?:D

w sumie fajnie sie czuje i dobrze mi :D
wygladam w nich teraz jak dziewczynka :ninja:
mialam w sumie podciac koncowki - od rozjasniania mi sie strasznie wysuszaja, ale moj fryzjer stwierdzil, ze potrzebny mi new look :ziober2:

pijana
pijana
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: massacre

Fajna z Ciebie dupa, brałabym
massacre
massacre
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajna z Ciebie dupa, brałabym

a bierz, ze wzgledu na wiek jestem w przecenie :mrgreen:

ImaDrug
ImaDrug
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: w sumie fajnie sie czuje i dobrze mi :D wygladam w nich teraz jak dziewczynka

bardzo fajnie Ci w takich włosach z tego co widać z tego zdjęcia w innym temacie.Sama chciałabym takie ścięcie ale musiałabym częściej prostować,a tego wolę unikać
feuliette
feuliette
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: fryzjer stwierdzil, ze potrzebny mi new look

a to faktycznie :D

massacre
massacre: od rozjasniania mi sie strasznie wysuszaja

jak kazdym ;C
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.