malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie tak - bo jak ja wyskoczyłam to mama myślała, że nie żyje. bo ponoć aby otworzyłam oczy i dalej poszłam spać

:crylol:
najpierw taka spokojna, a potem dopiero się pewnie rozkręciła :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakie buty.. http://e2.pudelek.pl/p1374/20ba3c840024bc204e6f3935 nie wklejam jako img, bo duże

gaga? juz mnie to nie zaskakuje

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty zawsze wiesz co napisać kiedy się pojawiam

myslalam, ze po prostu czytales i czekales az zaczne o seksie pisac
dzisiaj i tak dosc dlugo wytrzymalam :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
massacre
massacre: gaga? juz mnie to nie zaskakuje

Wiadomo, ale pomijając jej osobę, zastanawiam się jak w czymś takim idzie chodzić :woot:
SoDope
SoDope
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: najpierw taka spokojna, a potem dopiero się pewnie rozkręciła

Przynajmniej dużo ludzi mnie dopytuje o różne rzeczy bo gdzie idę czy do szkoły czy gdziekolwiek składać jakiekolwiek pismo i mam wpisane miejsce urodzenia : Odolanów -miasto gdzie nie ma szpitala. to raz nauczycielka mi powiedziała, że mam przestać kity wciskać bo TO NIEMOZLIWE, ŻE SIE URODZILAM w ODOLANOWIE..

Dopiero jak przyniosłam akt urodzenia to się wytkała.
u0u
u0u
  13 Septembrie 2011
massacre
massacre: myslalam, ze po prostu czytales i czekales az zaczne o seksie pisac dzisiaj i tak dosc dlugo wytrzymalam

Tu się pracuje, nie to co w anglii :D
massacre
massacre
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiadomo, ale pomijając jej osobę, zastanawiam się jak w czymś takim idzie chodzić

podejrzewam, ze nie spedza w nich wiecej niz 15 minut - gwiazdy zawsze wszystko zmieniaja - myslisz, ze tak komfortowo w tych niebotycznie wysokich szpilkach chodza i paraduja godzinami? gdyby tak bylo, na zakupy nie chodzilyby w uggach

massacre
massacre
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tu się pracuje, nie to co w anglii :D

wlasnie, czas na lunch break :D

u0u
u0u
  13 Septembrie 2011
massacre
massacre: wlasnie, czas na lunch break :D

Ja już miałem. Nie zostawiaj mnie tu ;D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przynajmniej dużo ludzi mnie dopytuje o różne rzeczy bo gdzie idę czy do szkoły czy gdziekolwiek składać jakiekolwiek pismo i mam wpisane miejsce urodzenia : Odolanów -miasto gdzie nie ma szpitala. to raz nauczycielka mi powiedziała, że mam przestać kity wciskać bo TO NIEMOZLIWE, ŻE SIE URODZILAM w ODOLANOWIE..

Dziwne, że w ogóle tak się przyczepiła :woot:
Nie wiem, niektórzy myślą, że każdy ma potrzebę kłamania nawet w przypadku banalnych spraw.
Mi się wielokrotnie zdarzyło, że nie wierzono mi w datę urodzenia, do tej pory czasami piszą, że mam fikcyjną nawet w profilu.

massacre
massacre: podejrzewam, ze nie spedza w nich wiecej niz 15 minut - gwiazdy zawsze wszystko zmieniaja - myslisz, ze tak komfortowo w tych niebotycznie wysokich szpilkach chodza i paraduja godzinami? gdyby tak bylo, na zakupy nie chodzilyby w uggach

Tak samo jak to:

Ja mam wrażenie, że to tak deformuje stopę w przypadku założenia, że nawet pięciu minut nie idzie w tym wytrzymać :woot:
SoDope
SoDope
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziwne, że w ogóle tak się przyczepiła Nie wiem, niektórzy myślą, że każdy ma potrzebę kłamania nawet w przypadku banalnych spraw. Mi się wielokrotnie zdarzyło, że nie wierzono mi w datę urodzenia, do tej pory czasami piszą, że mam fikcyjną nawet w profilu.

Po prostu każde odchylenie od standardu jest zawsze potępiane.
tak samo jak ja do gimnazjum nie miałam prawa bytu bo jestem leworęczna.
Oczywiście - też wg nauczycieli to nie jest możliwe bym nie umiała pisać prawą ręką..
styka51
styka51
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zrób z tego użytek

Nie da rady ;c

massacre
massacre: jestes niezorganizowana, rano jak robilam mojemu laske, myslisz ze trwalo to wiecej niz 5 minut?

Ale on nawet do domku nie chciał wejść... Łeee tam.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jakie buty.. http://e2.pudelek.pl/p1374/20ba3c840024bc204e6f3935

Gaga już mnie niczym nie zaskoczy... serio.. przyzwyczaiłam się do jej dziwactw.
SoDope
SoDope
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

wydaje mi się, że w tych butach stopa jest ułożona mniej więcej w ten sposób.

nie wydaje mi się, żeby w ten sposób był jakiś mocno drażniący dla 'stóp'.
massacre
massacre
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja już miałem. Nie zostawiaj mnie tu ;D

za 10 minut wychodze :)

madzia2143
madzia2143
  13 Septembrie 2011
styka51
styka51: Gaga już mnie niczym nie zaskoczy

ale mam rozkmine teraz za kogo się przebrała :woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.