Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 397 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Przynajmniej dużo ludzi mnie dopytuje o różne rzeczy bo gdzie idę czy do szkoły czy gdziekolwiek składać jakiekolwiek pismo i mam wpisane miejsce urodzenia : Odolanów -miasto gdzie nie ma szpitala. to raz nauczycielka mi powiedziała, że mam przestać kity wciskać bo TO NIEMOZLIWE, ŻE SIE URODZILAM w ODOLANOWIE..
Dopiero jak przyniosłam akt urodzenia to się wytkała.
podejrzewam, ze nie spedza w nich wiecej niz 15 minut - gwiazdy zawsze wszystko zmieniaja - myslisz, ze tak komfortowo w tych niebotycznie wysokich szpilkach chodza i paraduja godzinami? gdyby tak bylo, na zakupy nie chodzilyby w uggach
Konto usunięte: Przynajmniej dużo ludzi mnie dopytuje o różne rzeczy bo gdzie idę czy do szkoły czy gdziekolwiek składać jakiekolwiek pismo i mam wpisane miejsce urodzenia : Odolanów -miasto gdzie nie ma szpitala. to raz nauczycielka mi powiedziała, że mam przestać kity wciskać bo TO NIEMOZLIWE, ŻE SIE URODZILAM w ODOLANOWIE..
Dziwne, że w ogóle tak się przyczepiła

Nie wiem, niektórzy myślą, że każdy ma potrzebę kłamania nawet w przypadku banalnych spraw.
Mi się wielokrotnie zdarzyło, że nie wierzono mi w datę urodzenia, do tej pory czasami piszą, że mam fikcyjną nawet w profilu.
massacre: podejrzewam, ze nie spedza w nich wiecej niz 15 minut - gwiazdy zawsze wszystko zmieniaja - myslisz, ze tak komfortowo w tych niebotycznie wysokich szpilkach chodza i paraduja godzinami? gdyby tak bylo, na zakupy nie chodzilyby w uggach
Tak samo jak to:
Ja mam wrażenie, że to tak deformuje stopę w przypadku założenia, że nawet pięciu minut nie idzie w tym wytrzymać

Konto usunięte: Dziwne, że w ogóle tak się przyczepiła
Nie wiem, niektórzy myślą, że każdy ma potrzebę kłamania nawet w przypadku banalnych spraw.
Mi się wielokrotnie zdarzyło, że nie wierzono mi w datę urodzenia, do tej pory czasami piszą, że mam fikcyjną nawet w profilu.
Po prostu każde odchylenie od standardu jest zawsze potępiane.
tak samo jak ja do gimnazjum nie miałam prawa bytu bo jestem leworęczna.
Oczywiście - też wg nauczycieli to nie jest możliwe bym nie umiała pisać prawą ręką..
Nie da rady ;c
massacre: jestes niezorganizowana, rano jak robilam mojemu laske, myslisz ze trwalo to wiecej niz 5 minut?
Ale on nawet do domku nie chciał wejść... Łeee tam.
Gaga już mnie niczym nie zaskoczy... serio.. przyzwyczaiłam się do jej dziwactw.