Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 403 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Na kartę. W sumie bez sensu ta promocja, co mi ja proponował, bo: dostałabym nokie jakąś za 1 zł, abonament za 59 zł miesięcznie i SUPER promocja: do wszystkich w sieci plus płacę tylko za pierwszą minute rozmowy 29 gr a potem za free, i do wszystkich dużych sieci każda minuta rozmowy 29 gr. Tylko, że ja wczoraj mojemu tacie te same pormocje aktywowałam i fakt i bez abonamentu za 6 dych

Ja chciałam na dziennikarstwo iść... i w sumie mogłoby być fajnie ale czesne + mieszkanie + życie w Poznaniu... nie stać mnie

Dostalam maila z bodyshopu ze znizka znowu - kup cos za 20 funa i jest 10 off
Jak ktos chce kod na to to moge podac, bo i tak nie bede zamawiac online przed niedziela, a on jest wazny do niedzieli tylko chyba
pewnie jakis staroc bylby ten tel, jak za 1 zl;)tez nie chce abonamentu, mam mixa i mi odpowiada:) koniec umowy mam przewidziany na 2014r., a juz mi zostalo 400 cos zl do splaceniaXD
i tak wyjeżdżam, więc gdzieś tam ją znajdę.
że nie zostawia tłustej warstwy na rękach. olejek nuxe taki jest, to samo olejki do opalania. jak się je weźmie na rękę, wsmaruje w ciało to na ręka jest sucha.
NOKIA C2-01 na allegro po 280 zł są, bez szału;p
Mix w sumie fajny jest, bo i tak kupuje się kartę co miesiąc i tak... Moja siostra ma w mixie LG Cookie, ostatnio jej sie coś popsuło i zaniosła do salonu plusa, a telefon był 12 dni po gwarancji, to jakoś tak pokombinowali, że ma gwarancję jesio na rok

Bardzo fajne, teraz pól roku zleci raz dwa i już półmetek licencjata ( jak dobrze pójdzie)

wole mixa, bo dostane nowy tel po tanszej cenie niz gdybym miala kupic w serwisie czy chociazby na allegro:) i przedluzajac umowe, jakies lepsze promocje:)
tez dostalam wczoraj,wez sobie kod:

a to dobra sprawa :) ten w sprayu jest ok, ale mi jego zapach nie do konca odpowiada, ale zauwazylam ze mamy inne gusta zapachowe, wiec moze akurat Tobie podpasuje :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a tak w ogole wie ktos jak pachnie Diesel Fuel for Life dla kobiety? Ladny jest?
Wyhaczylam promocje i w sumie to mi sie ta torba podoba - jest gratis do perfum zobaczylam ja u jednej laski na ulicy dzisiaj - zajebista
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jak ktos ma problem z wlosami, to mowie - ampulki vichy dercos aminexil plus szampon. za allegro mozna dostac za stowke, w aptece u mnie 180.
szampon cudow nie zdziala bez ampulek.
moje zakola zaczely pieknie zarastac
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
moja mama by cie przygarnela :D
zaczynam sie zastanawiac czy telefonow nie sprowadzac do polszy

co to jest ta nokia?

popatrz, popatrz, ma nawet fejsbuka

O! Ja mam geste wlosy z natury, ale chcialabym miec ich jeszcze wiecej :D da rade przy tych ampulkach? :D