styka51: no i będziesz się seksić dla seksu, a nie dla ssamego przedłużenia gatunku ;)
wcale ze nie, dla przedluzenia gatunku
styka51: na dziwkę wychodziłam za każdym razem... Cóż, życie
ja zazwyczaj tez, wiadomo, jak potrafisz otwarcie rozmawiac o seksie to znaczy, ze sie puszczasz -
Konto usunięte: tym bardziej, że w wielu miejscach chcą opłat za znieczulenie.
a nie w wiekszosci miejsc?
Konto usunięte: znieczulenie fajna sprawa, ale gdyby jednak coś poszło nie tak jak trzeba to znieczulenie może okazać się zgubne.
jak tylko pojawilo sie odpowiednie rozwarcie i bylam gotowa do porodu faktycznego automatycznie przestali mi dozowac epidural - po to wlasnie bym czula co robie - nie wyobrazam sobie przec na epiduralu - czulam sie wtedy jak Amy Winehouse w weekendowa noc
Konto usunięte: i przy porodzie musi być sztab lekarzy, gdy wystarczyłaby położna, max dwie.
do mnie lekarz przychodzil tylko sprawdzac czy wszystko idzie ok i instruowac polozne -- byl moze z 3 razy. z epiduralem no to tez anestezjolog przyszedl wbic sie mi w plecy i tyle - reszta nalezala do pielegniarek.
porod przyjmowala jedna, druga tylko asystowala, patrzyla na monitorki, robila zapiski, pilnowala by moj facet nie zemdlal...