malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie bardziej chodzi o wizualność, a to akurat robi wrażenie :) Ja mam pyszny przepis na domowy krem do tortu. Niby czekoladowy, a ma lekki posmak nugatu. Tylko konsystencja jest dziwna, bo po wyjęciu z lodówki szybko się topi :D

No ładnie to one wyglądają i tak misternie są zrobione, dokłądnie w każdym calu... no sztuka taka.
Ja tortów nie lubię robić, bo w moim świetnym piekarniku biszkopt nie wychodzi... Za każdym razem jest zakalec :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Za to zjadłabym barszczu czerwonego

Ja barszczu nie lubię, nie wiem dlaczego...Ale kiedyś jak miałam kaca, to pyszny był :lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Septembrie 2011
styka51
styka51: Synka masz ładnego, faceta też, seksić się lubisz... Będzie git ^^

mam taka nadzieje :D wiem, ze synka mam ladnego, stwierdzilismy, ze musimy zrobic ich wiecej, tak malo ladnych ludzi jest na swiecie - przyczynimy sie do zmian :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: 360 to jest zatoczenie kółka i brak zmian :]

wprowadzasz zmiany juz samym zataczaniem kolka - rozkminka filozoficzna

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
styka51
styka51: No ładnie to one wyglądają i tak misternie są zrobione, dokłądnie w każdym calu... no sztuka taka.

No, dokładnie :)
Jak byłam dzieckiem uwielbiałam lepić z plasteliny :zakochany:

styka51
styka51: Ja tortów nie lubię robić, bo w moim świetnym piekarniku biszkopt nie wychodzi... Za każdym razem jest zakalec

Mi nawet wychodzi, chociaż czasami z lenistwa zdarzało mi się kupić gotowe podkłady :)

styka51
styka51: Ja barszczu nie lubię, nie wiem dlaczego...Ale kiedyś jak miałam kaca, to pyszny był

Czerwony lubię. Białego nie. Żurku nie. I miliona innych rzeczy również nie :rotfl:
styka51
styka51
  13 Septembrie 2011
massacre
massacre: dlatego teraz stracham, bo teraz bardzo chce :/

W sumie, to Cię rozumiem... tylko najważniejsze, żeby się nie nakręcać ;)

massacre
massacre: to mocna z nich para

Kiedyś ta kobieta wydawała mi się idealna, rozumiesz - wykształcona, świetna praca, śliczny synek, idealny mąż, duży dom, dobry samochód...A jak przyjrzałam się temu z bliska... Ja wolałabym mieszkać w mniejszym domku, mieć gorszy samochód, ale być bardziej "ludzkim". Aktualnie to mnie ta kobieta przeraża..

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale raczej było już po południu :)

Dziękować, w programie sprawdzę ;)

massacre
massacre: taki mamy zamiar mlodego gdzies na wakacje wyslac i jechana

Już to widzę ^^
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Septembrie 2011
styka51
styka51: No to jak się dowiedziałaś, że w ciązy jesteś? Normalnie jak w tym programie

no bo mi sie w koncu okres zatrzymal :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie gdzieś ma schowane Mojej babci zostało, po tych wszystkich latach, wojnach, etc. kupowanie wszystkiego w ilościach jak dla wojska i gromadzenie 'na zapas' :)

moja ma taki duzy dom na wsi, ze stodola i wszystkim, wiec pewnie gdzies to jest :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Musze oglądać kolejne odcinki, może Aga będzie

ahahahaha :rotfl:

massacre
massacre: cudowne uczucie, w sumie pierwsze to bylo liczenie palcow czy sa wszystkie a potem trzymanie tych malutkich raczek, stopek - bezbronna istotka zdana tylko na ciebie, bicie jego malutkiego serduszka, spojrzenie - a teraz ci powie, ze nie chce do przedszkola isc, bo woli Noddiego ogladac

no na poczatku to taka mala kuleczka, a teraz widzisz, ze masz malego czlowieczka przed soba :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moja ma taki duzy dom na wsi, ze stodola i wszystkim, wiec pewnie gdzies to jest

Dobra koniec tematu, bo polecisz i zaraz jej zabierzesz :rotfl:
styka51
styka51
  13 Septembrie 2011
massacre
massacre: tak malo ladnych ludzi jest na swiecie - przyczynimy sie do zmian

Się nie rozpędzaj, Hitler podobnie myślał :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak byłam dzieckiem uwielbiałam lepić z plasteliny

Ja też... ale mama krzyczała, bo w dywan wchodziła :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Czerwony lubię. Białego nie. Żurku nie. I miliona innych rzeczy również nie

Białego i czerwonego nie lubię, żurek raz na jakiś czas zjem. I zalewajkę lubię, fajna jest ^^
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra koniec tematu, bo polecisz i zaraz jej zabierzesz

:crylol:
taniej by wyszlo mnie przejsc sie do indyjskiego sklepiku w moim miescie :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
styka51
styka51: Ja też... ale mama krzyczała, bo w dywan wchodziła

My mieliśmy taki kaloryfer z żebrami i ja plastelinę na nim roztapiałam.. strasznie mi się podobało to zajęcie :rotfl:

styka51
styka51: Białego i czerwonego nie lubię, żurek raz na jakiś czas zjem. I zalewajkę lubię, fajna jest ^^

Warzywną lubię, pomidorową z makaronem :zakochany:
massacre
massacre
  13 Septembrie 2011
styka51
styka51: A no i moja mamuśka kiedyś powiedziała, że ona woli dzieci rodzić, niż do dentysty iść

podbijam Twoja mamusie :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: taniej by wyszlo mnie przejsc sie do indyjskiego sklepiku w moim miescie

Nie lubię indyjskich sklepów.
Nigdy nie lubiłam, kiedyś było ich więcej, teraz jakoś poznikały na rzecz ciucholandów :rotfl:
Odstraszał mnie zapach, kadzidła - :ble:
styka51
styka51
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no bo mi sie w koncu okres zatrzymal

W 6 miesiącu? Czy wcześniej, ale potem miałaś plamienia wyglądające jak okres...Normalnie lepiej tu siedzieć, niż Discovery oglądać :lol:
massacre
massacre
  13 Septembrie 2011
Martitta
Martitta: Mojego nie przyjęli do przedszkola z braku miejsc :/

moj do prywatnego chodzi - bule ladna kase, nie ma, ze nie przyjma :rotfl: choc i do prywatnych sa listy oczekujacych - mi sie pofarcilo :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Septembrie 2011
styka51
styka51: W 6 miesiącu? Czy wcześniej, ale potem miałaś plamienia wyglądające jak okres...Normalnie lepiej tu siedzieć, niż Discovery oglądać

w sierpniu nie dostalam okresu i pozniej juz nie mialam, wczesniej mialam normalnie :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie lubię indyjskich sklepów. Nigdy nie lubiłam, kiedyś było ich więcej, teraz jakoś poznikały na rzecz ciucholandów Odstraszał mnie zapach, kadzidła -

u mnie nie smierdza kadzidlami, raczej tym badziewiem, co sprzedaja :woot:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie nie smierdza kadzidlami, raczej tym badziewiem, co sprzedaja

Nie tłumacz ich! :ninja:

Coś czuje, że gorączkę mam :smutny:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.