malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Rzadko kto rozmawiał z nami po angielsku.

Nie mialam problemu by sie dogadac w Paryzu po angielsku - WSZYSCY mowia po angielsku, po prostu nienawidza Anglikow i sciemniaja ze nie kumaja.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: Polska w Wawie jest lepiej.

niech spiedalaja na drzewo homofobiczne buraki :zonk: skrycie pewnie marza bys im w dupala zapodal - tego typu mechanizm obronny - boja sie, ze by sie tobie nie spodobali, odrzucaja zanim zostana sami odrzuceni :crylol:

moja ulubiona teoria ostatnio :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  12 Septembrie 2011
Prinz
Prinz:

na jak długo ci starcza podkład clinique?
spoko można się dogadać po angielsku, w paryżu szczególnie bo na peryferiach już gorzej, ale też da radę.
Fieska
Fieska
  12 Septembrie 2011
massacre
massacre: Nie mialam problemu by sie dogadac w Paryzu po angielsku - WSZYSCY mowia po angielsku, po prostu nienawidza Anglikow i sciemniaja ze nie kumaja.

Możliwe, że w dużych miastach wygląda to inaczej. W Cannes też spotkałam kilka francuzów, co nawet mówili po niemiecku, ale w mniejszych miejscowościach lub w St. Tropez niewiele chciało odpowiadać po angielsku. Zrozumieć zrozumieją, ale Francuzi mają problem z wymową angielskiego i z akcentem i dlatego niechętnie odpowiadają po angielsku.
massacre
massacre
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobry krem na przebarwienia? nie jakieś mocne i dosłownie kilka.

macie palmersa?
mocny

lekki, w sumie nie tyle na przebarwienia co na poprawe i ujednolicenie kolorytu skory - jak dla mnie swietny wlasnie na lekkie jakies takie przebarwienia - nic innego nie znam raczej, bo problemu nie mam

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  12 Septembrie 2011
massacre
massacre: moja ulubiona teoria ostatnio

ale tak zazwyczaj jest! ci co maja cos do ukrycia sa najbardieziej agresywni i homofobiczni :D
moj chrzestny mnie wyoutowal przed rodzina bez mojej zgody.

prawie 40 lat na karku, wieczny kawaler, mieszka z mama :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: na jak długo ci starcza podkład clinique?

duzo jeszcze mam, a z dwa miesiace juz uyzwam. mysle ze na pol roku spokojnie.
oplaca sie kupic.

Konto usunięte
Konto usunięte: spoko można się dogadać po angielsku, w paryżu szczególnie bo na peryferiach już gorzej, ale też da radę.

no to luz, bo juz myslalem ze bedzie krucho :) polecasz jakies niestandardowe miejsca?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  12 Septembrie 2011
massacre
massacre: macie palmersa?

znalazłam w sklepie internetowym, zaraz poszukam.
na wizażu chwalą lierac, ale ja mam dokładnie dwie plamki na gębie i chciałabym się ich pozbyć i najchętniej kupiłabym jakiś mini produkt
mmaryjka
mmaryjka
  12 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: polecasz jakies niestandardowe miejsca?

paryż cały jest 'inny', ładny i magiczny. może nie ścisłe centrum, ale odchodzące uliczki to czysta magia!
oczywiście moulin rouge, ale z biletami będziecie mieć ciężko jak do października.

Prinz
Prinz: duzo jeszcze mam, a z dwa miesiace juz uyzwam. mysle ze na pol roku spokojnie.

a pamiętasz kiedy ja kupiłam? bo kuwa nie pamiętam, a właśnie go wykańczam i jadę wieczorem po nowy
Prinz
Prinz
  12 Septembrie 2011

ja sie chyba wybiore do kosmetyczki na moje zaczerwienienia, mozecie polecic jakies dobre zabiegi ktore to usuna?

nochal i troche policzki do naprawy.

Prinz
Prinz
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: paryż cały jest 'inny', ładny i magiczny. może nie ścisłe centrum, ale odchodzące uliczki to czysta magia! oczywiście moulin rouge, ale z biletami będziecie mieć ciężko jak do października.

zapamietam.
wlasnie myslalem o moulin rouge! facet mi zaproponowal opere, wydaje mi sie ze opera bardziej jest 'high class' sam nie wiem :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: a pamiętasz kiedy ja kupiłam? bo kuwa nie pamiętam, a właśnie go wykańczam i jadę wieczorem po nowy

daawno kupowalas :D ja na poczatku uzywalem najjasniejszego redness solutions, ale wygladalem jak duch, a kolejny ton znowu byl za ciemniejszy. musialbym sie opalic.
super balanced jest jak dla mnie baaardzo wydajny, nakladam pedzlem i wystarczy tylko kropla, bo jak wezme za duzo to juz nie wyglada fajnie.

massacre
massacre
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: spoko można się dogadać po angielsku, w paryżu szczególnie bo na peryferiach już gorzej, ale też da radę.

dokladnie, trzeba zabojadow czasem przycisnac do muru, nie spotkalam sie z problemem, no RZAL gdyby w St Tropez czy Cannes nie mowili po angielsku :lol:

massacre
massacre
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Możliwe, że w dużych miastach wygląda to inaczej.

to na jaki kij wrzucasz wszystko do jednego worka? to tak jak ja bym dyskoteke w Otwocku porownala do klubu w Warszawie

Konto usunięte
Konto usunięte: ale Francuzi mają problem z wymową angielskiego i z akcentem i dlatego niechętnie odpowiadają po angielsku.

wiekszej bzdury nie slyszalam :crylol:

massacre
massacre
  12 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: moj chrzestny mnie wyoutowal przed rodzina bez mojej zgody. prawie 40 lat na karku, wieczny kawaler, mieszka z mama

wkuwilo go to, ze Ty sie z tym nie ukrywasz, a on zyje cale zycie masturbujac sie do zdjec Leonardo Di Caprio

mmaryjka
mmaryjka
  12 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: ja na poczatku uzywalem najjasniejszego redness solutions, ale wygladalem jak duch

dla mnie jest za ciemny i ogólnie nie jest najlepszy do mojej skóry, ale jak na razie lepszego nie znalazłam. i denerwuje mnie, że nie ma pompki bo bez tego prawie zawsze wyciskam za dużo i też dlatego szybciej mi się skończył, mimo używania pędzla. kurde no, nie pamiętam kiedy go kupiłam:and: totalnie nie mam pojęcia.

massacre
massacre: gdyby w St Tropez czy Cannes nie mowili po angielsku

w cannes też nie miałam problemu żeby się dogadać, ale ogólnie zaczepiałam ludzi po francusku i próbowałam, a jak nie dawałam rady to bez problemy przechodzili na angielski. w st tropez z nikim nie gadałam:and:
Fieska
Fieska
  12 Septembrie 2011
massacre
massacre: to na jaki kij wrzucasz wszystko do jednego worka? to tak jak ja bym dyskoteke w Otwocku porownala do klubu w Warszawie

Napisałam ze swojego doświadczenia. Nie musisz się znowu przypierdzielać do tego co piszę, więc proszę zakończ swoje mądrości i zachowaj je dla siebie, a jeżeli masz coś do napisania, to można to napisać w normalny sposób i bez urazy.

massacre
massacre: wiekszej bzdury nie slyszalam

A to widzisz, to teraz możesz ją przeczytać.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.