Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 381 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Możliwe, że w dużych miastach wygląda to inaczej. W Cannes też spotkałam kilka francuzów, co nawet mówili po niemiecku, ale w mniejszych miejscowościach lub w St. Tropez niewiele chciało odpowiadać po angielsku. Zrozumieć zrozumieją, ale Francuzi mają problem z wymową angielskiego i z akcentem i dlatego niechętnie odpowiadają po angielsku.
macie palmersa?
mocny

lekki, w sumie nie tyle na przebarwienia co na poprawe i ujednolicenie kolorytu skory - jak dla mnie swietny wlasnie na lekkie jakies takie przebarwienia - nic innego nie znam raczej, bo problemu nie mam

ale tak zazwyczaj jest! ci co maja cos do ukrycia sa najbardieziej agresywni i homofobiczni :D
moj chrzestny mnie wyoutowal przed rodzina bez mojej zgody.
prawie 40 lat na karku, wieczny kawaler, mieszka z mama

duzo jeszcze mam, a z dwa miesiace juz uyzwam. mysle ze na pol roku spokojnie.
oplaca sie kupic.
no to luz, bo juz myslalem ze bedzie krucho :) polecasz jakies niestandardowe miejsca?
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
paryż cały jest 'inny', ładny i magiczny. może nie ścisłe centrum, ale odchodzące uliczki to czysta magia!
oczywiście moulin rouge, ale z biletami będziecie mieć ciężko jak do października.
a pamiętasz kiedy ja kupiłam? bo kuwa nie pamiętam, a właśnie go wykańczam i jadę wieczorem po nowy
ja sie chyba wybiore do kosmetyczki na moje zaczerwienienia, mozecie polecic jakies dobre zabiegi ktore to usuna?
nochal i troche policzki do naprawy.
zapamietam.
wlasnie myslalem o moulin rouge! facet mi zaproponowal opere, wydaje mi sie ze opera bardziej jest 'high class' sam nie wiem

daawno kupowalas :D ja na poczatku uzywalem najjasniejszego redness solutions, ale wygladalem jak duch, a kolejny ton znowu byl za ciemniejszy. musialbym sie opalic.
super balanced jest jak dla mnie baaardzo wydajny, nakladam pedzlem i wystarczy tylko kropla, bo jak wezme za duzo to juz nie wyglada fajnie.
to na jaki kij wrzucasz wszystko do jednego worka? to tak jak ja bym dyskoteke w Otwocku porownala do klubu w Warszawie
wiekszej bzdury nie slyszalam

dla mnie jest za ciemny i ogólnie nie jest najlepszy do mojej skóry, ale jak na razie lepszego nie znalazłam. i denerwuje mnie, że nie ma pompki bo bez tego prawie zawsze wyciskam za dużo i też dlatego szybciej mi się skończył, mimo używania pędzla. kurde no, nie pamiętam kiedy go kupiłam

w cannes też nie miałam problemu żeby się dogadać, ale ogólnie zaczepiałam ludzi po francusku i próbowałam, a jak nie dawałam rady to bez problemy przechodzili na angielski. w st tropez z nikim nie gadałam

Napisałam ze swojego doświadczenia. Nie musisz się znowu przypierdzielać do tego co piszę, więc proszę zakończ swoje mądrości i zachowaj je dla siebie, a jeżeli masz coś do napisania, to można to napisać w normalny sposób i bez urazy.
A to widzisz, to teraz możesz ją przeczytać.