malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Septembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Nawet Ci zdjęcie wyślę! :D

Ou mamo! :w00tjump:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  9 Septembrie 2011
massacre
massacre: Ou mamo!

O własnie, wyjęłaś to coś z siebie? :mrgreen:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  9 Septembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: O własnie, wyjęłaś to coś z siebie?

czekalam na decyzje z firmy w ktorej staralam sie o prace - "niestety" nie przyjeli mnie. ich strata :lol:
wyjmuje 23 wrzesnia o 15:00 czasu Greenwich, potem sie zaczynam seksic do upadlego :ziober2:
i uj, znowu nie wyjdzie, zeby termin byl na czerwiec :|
ale kij tam, bylebym zaszla! z wiekiem co raz trudniej, a mi stuknie 30-tka w przyszlym roku ...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  9 Septembrie 2011

witam o poranku:D

Sylvinka
Sylvinka
  9 Septembrie 2011
massacre
massacre: "niestety" nie przyjeli mnie. ich strata wyjmuje 23 wrzesnia o 15:00 czasu Greenwich, potem sie zaczynam seksic do upadlego i uj, znowu nie wyjdzie, zeby termin byl na czerwiec :| ale kij tam, bylebym zaszla! z wiekiem co raz trudniej, a mi stuknie 30-tka w przyszlym roku ...

ale uje, szukaj czegoś jeszcze lepszego

właśnie zawsze takie przymusowe staranie kojarzyło mi się z ogromnymi trudnościami w tych sprawach :D
a czemu akurat czerwiec? ważne by coś było
co Ty gadasz? młoda, zdrowa i energiczna jestes, nic Ci nie trzeba to razem dacie rade :)
mirra20
mirra20
  9 Septembrie 2011

Aśka zrób sobie córeczkę będziecie razem chodzić na zakupy:D

massacre
massacre
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: witam o poranku:D

siema wsrod piatkowo wieczornych nollajfow :D

Sylvinka
Sylvinka: szukaj czegoś jeszcze lepszego

to byla firma w ktorej chcialabym pracowac. w swojej jestem szczesliwa. tak sobie powiedzielismy, ze jak nie dostane w tej firmie pracy to zostane w swojej i robimy dzidziusia :) wierze w przeznaczenie i najwyrazniej tak mialo byc ;)
juz kiedys tu pisalam, gdybym zmieniala firme musialabym w niej przepracowac 6 miesiecy zanim bym mogla zajsc, w swojej obecnej moge od razu :)

Sylvinka
Sylvinka: właśnie zawsze takie przymusowe staranie kojarzyło mi się z ogromnymi trudnościami w tych sprawach :D

wiem... mnostwo znajomych ma problemy, jedna para starala sie 2 lata :-O
z kolei kolezanka, ktorej dzidzia zmarla po porodzie :C zaszla szybciutko, sama bylam w podziwie, ze w ogole chciala po takim przezyciu jeszcze raz probowac. ja bym sie chyba zalamala kompletnie :C z pierwszym staralismy sie "tylko" miesiac, mial byc na czerwiec a wyszedl na lipiec :)))

Sylvinka
Sylvinka: a czemu akurat czerwiec?

bo ja jestem z czerwca i uwazam, ze najlepsi ludzie sa spod znaku blizniat :crylol:
z reszta ponoc dzieci urodzone wiosna - latem sa wiekszymi optymistami niz te urodzone jesienia-zima... moze to nie miec nic wspolnego z prawda, ale ja tam wole rodzic latem :D

Sylvinka
Sylvinka: nic Ci nie trzeba to razem dacie rade :)

dzieki :D juz chce miec dzidzie - mam taki silny instynkt teraz! dopiero teraz!!! nigdy wczesniej tak nie mialam :rotfl:

massacre
massacre
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Aśka zrób sobie córeczkę będziecie razem chodzić na zakupy:D

a myslisz, ze z moim co robie?

-David, you wanna go to the playground?
-No, mummy, I wanna go shopping :ninja:

czasami tak ma... lubi sie stroic :D

ale dziurawca chyba nie chce - tak w ogole to marze o blizniakach, chlopcu i dziewczynce :zakochany: Z reszta to mi chyba wszystko jedno.., Pierwszego chcialam chlopca, moj chce drugiego chlopca, a mi wsio :)

mirra20
mirra20
  9 Septembrie 2011
massacre
massacre: siema wsrod piatkowo wieczornych nollajfow :D

z piwem w rączce i opcją seksu, kocham takie wieczory :D
Sylvinka
Sylvinka
  9 Septembrie 2011
massacre
massacre: ze najlepsi ludzie sa spod znaku blizniat

27 maj :rock: komu Ty to mówisz. MASZ RACJĘ :D

Wszystko przeczytałam, ale muszę leciec, miłego wieczoru :*
massacre
massacre
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z piwem w rączce i opcją seksu, kocham takie wieczory :D

a jak tam Twoja praca? Szczesliwa?

Masz opcje seksu... moj jest na rybach, siedze wpieprzam pistacje, ogladam jakis wsiowy film z Benem Stillerem w srebrnej kamizelce... i nabijam posciki :D
telefon mi umarl i jestem zalamana w sumie... musze go zaniesc jutro do seriwsu

mirra20
mirra20
  9 Septembrie 2011
massacre
massacre: a myslisz, ze z moim co robie? -David, you wanna go to the playground? -No, mummy, I wanna go shopping czasami tak ma... lubi sie stroic :D

ma po mamusi pewnie:lol:

massacre
massacre: ale dziurawca chyba nie chce - tak w ogole to marze o blizniakach, chlopcu i dziewczynce Z reszta to mi chyba wszystko jedno.., Pierwszego chcialam chlopca, moj chce drugiego chlopca, a mi wsio :)

ja o ile kiedykolwiek zdecyduje się na dzieci to też bym chciała chłopca a potem dziewczynkę albo jednym rzutem bliźniaki chłopiec + dziewczykę
massacre
massacre
  9 Septembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: miłego wieczoru :*

Baw sie dobrze :pavarotti:

Sylvinka
Sylvinka: 27 maj komu Ty to mówisz. MASZ RACJĘ :D

wiadomo od 1410 - wyczulam, ze jestes PORZADNA BABA :Ziober2:

massacre
massacre
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: albo jednym rzutem bliźniaki chłopiec + dziewczykę

jeden porod i masz z glowy :ninja:

choc moja mama miala problemy w szpitalu - chyba chcieli ja wykonczyc, bo zamiast od razu cesarke (wiedzieli ze sa komplikacje z moja siostra) to zdecydowali sie mojego brata przyjac naturalnie, a potem siostre przez cesarke - idioci... podwojny porod, nie wiem jak ona dala rade - mogla umrzec - silna kobieta.

mirra20
mirra20
  9 Septembrie 2011
massacre
massacre: bo ja jestem z czerwca i uwazam, ze najlepsi ludzie sa spod znaku blizniat

mój jest z czerwca:lol:

massacre
massacre: z reszta ponoc dzieci urodzone wiosna - latem sa wiekszymi optymistami niz te urodzone jesienia-zima... moze to nie miec nic wspolnego z prawda, ale ja tam wole rodzic latem :D

a tam ja jestem marcowa i nie zionę pesymizmem:P

massacre
massacre: a jak tam Twoja praca? Szczesliwa?

no jest super, jak tylko przedłużą mi umowę (liczę na to) to kupuje samochód:D

massacre
massacre: Masz opcje seksu... moj jest na rybach, siedze wpieprzam pistacje, ogladam jakis wsiowy film z Benem Stillerem w srebrnej kamizelce... i nabijam posciki :D

dopije piwa i się będziemy zabawiać:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.