malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  9 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: w poprzednich latach mialam kasiwo to lazilam od czerwca do wrzesnia co drugi dzien;) noo, jak juz sie opalilam (po jakim miesiacu), to raz, dwa w tygodniu zeby utrwalic;)

no ja niestety się nie opaliłam .. :crylol:
Babsy
Babsy
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja niestety się nie opaliłam ..

ja mam jasna cere, na czekolade opalaly mi sie brzuch i plecy, noo, jeszcze ramiona, reszta byla jasniejsza;)
feuliette
feuliette
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja już wyzdrowiałam XD

jak się miała Twoja skóra i cera?;>

Babsy
Babsy: ano jak widac, mozna i tak;P

paaatologia :D
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  9 Septembrie 2011

Rozmowy w Toku to naprawdę mega ustawka, wierzcie mi. W tamtym sezonie był odcinek o ludziach którzy wagarują,nic nie robią i ogólnie szkołę mają w dupie. Wystąpił w nim mój 19 letni sąsiad , który w programie był 17 letnim Patrykiem(imię mu tam zmienili), w blond peruce. A rzeczy o których opowiadał to były takie głupoty,że szok,ale kasę za to dostał. Kiedyś parę lat temu jak inni moi znajomi tam występowali to jeszcze może coś wspólnego to z prawdą miało,a teraz to ustawka i tyle.

feuliette
feuliette
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozmowy w Toku to naprawdę mega ustawka, wierzcie mi. W tamtym sezonie był odcinek o ludziach którzy wagarują,nic nie robią i ogólnie szkołę mają w dupie. Wystąpił w nim mój 19 letni sąsiad , który w programie był 17 letnim Patrykiem(imię mu tam zmienili), w blond peruce. A rzeczy o których opowiadał to były takie głupoty,że szok,ale kasę za to dostał. Kiedyś parę lat temu jak inni moi znajomi tam występowali to jeszcze może coś wspólnego to z prawdą miało,a teraz to ustawka i tyle.

jezu tez chce zeby mi placili ;DDD
SoDope
SoDope
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak się miała Twoja skóra i cera?;>

stan nienaruszony :>
feuliette
feuliette
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: stan nienaruszony :>

;o to dobrzeeee!;d
SoDope
SoDope
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ;o to dobrzeeee!;d

no ja sie tutaj wielokrotnie pokazywałam bez makijazu XDDD
i nikt by nie trafił, że kiedyś miałam manie opalania wiec jest dobrze XD
feuliette
feuliette
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja sie tutaj wielokrotnie pokazywałam bez makijazu XDDD i nikt by nie trafił, że kiedyś miałam manie opalania wiec jest dobrze XD

w tamtym roku nie malowalam sie do szkoły,ani razu i zyje ;d
Babsy
Babsy
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: paaatologia :D

niech ktos mnie teraz nazwie tapeciara, to mu walne;P zdjecia moze mam, jakie mam, ale od kilku miesiecy maoje sie raz, dwa na tydzien moze, i to nie calkiem;P

Konto usunięte
Konto usunięte: Rozmowy w Toku to naprawdę mega ustawka, wierzcie mi. W tamtym sezonie był odcinek o ludziach którzy wagarują,nic nie robią i ogólnie szkołę mają w dupie. Wystąpił w nim mój 19 letni sąsiad , który w programie był 17 letnim Patrykiem(imię mu tam zmienili), w blond peruce. A rzeczy o których opowiadał to były takie głupoty,że szok,ale kasę za to dostał. Kiedyś parę lat temu jak inni moi znajomi tam występowali to jeszcze może coś wspólnego to z prawdą miało,a teraz to ustawka i tyle.

jakby mieli mi kilkaste zl zaplacic, to pewnie, ze bym wszystko powiedziala;0 noo, moze wszystko nie, ale duzo glupot;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z piersi?;O

taaa, jak zajde i tak mi same urosna :Swir:

Konto usunięte
Konto usunięte: czyli jednak jestem osoba która wzbudza respekt ..

mozesz spokojnie kity wciskac :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Septembrie 2011

znowu gadacie o rozmowach w toku a ja jestem nie na biezaco :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  9 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w tamtym roku nie malowalam sie do szkoły,ani razu i zyje ;d

Nie bój się - ja tez sie rzadko maluje XDDD

massacre
massacre: mozesz spokojnie kity wciskac :)

no uwierzyła mi :ziober2: XDDD
feuliette
feuliette
  9 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: niech ktos mnie teraz nazwie tapeciara, to mu walne;P zdjecia moze mam, jakie mam, ale od kilku miesiecy maoje sie raz, dwa na tydzien moze, i to nie calkiem;P

ja codziennie bo mam szramy ale tez kurde raz na dzien góóóóóra dwa razy dziennie ale to rzadkos a jak maluje to tylko podkład gdzienigdzie puder bronzer na policzki tusz i os wielkiego dzwonu eyelinner
feuliette
feuliette
  9 Septembrie 2011
massacre
massacre: jak zajde i tak mi same urosna

i same zmniejszą :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.