Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 373 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Rozmowy w Toku to naprawdę mega ustawka, wierzcie mi. W tamtym sezonie był odcinek o ludziach którzy wagarują,nic nie robią i ogólnie szkołę mają w dupie. Wystąpił w nim mój 19 letni sąsiad , który w programie był 17 letnim Patrykiem(imię mu tam zmienili), w blond peruce. A rzeczy o których opowiadał to były takie głupoty,że szok,ale kasę za to dostał. Kiedyś parę lat temu jak inni moi znajomi tam występowali to jeszcze może coś wspólnego to z prawdą miało,a teraz to ustawka i tyle.
jezu tez chce zeby mi placili ;DDD
niech ktos mnie teraz nazwie tapeciara, to mu walne;P zdjecia moze mam, jakie mam, ale od kilku miesiecy maoje sie raz, dwa na tydzien moze, i to nie calkiem;P
jakby mieli mi kilkaste zl zaplacic, to pewnie, ze bym wszystko powiedziala;0 noo, moze wszystko nie, ale duzo glupot;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
znowu gadacie o rozmowach w toku a ja jestem nie na biezaco :C
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja codziennie bo mam szramy ale tez kurde raz na dzien góóóóóra dwa razy dziennie ale to rzadkos a jak maluje to tylko podkład gdzienigdzie puder bronzer na policzki tusz i os wielkiego dzwonu eyelinner