malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: znaj laske panska

byle po migdalki, inaczej to nawet nie chce poznawac

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  5 Septembrie 2011
massacre
massacre: byle po migdalki, inaczej to nawet nie chce poznawac

jakas ty bezpruderyjna i wyuzdana :szok:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  5 Septembrie 2011
styka51
styka51: Kurde nie widzę tego... kiecka długa a tu z tamponem się zabawiać Dobrze, że mam dużą łazienkę w domu, bo tak

dobrze! bo ja mam małą :D

styka51
styka51: A ile pieniędzy

:lol: na wszystko poszło 30 tys. i tak dobrze bo pierwsze szacowania wynosiły 36. :-)

styka51
styka51: Ostatnio powiedziałam rodzicom, że sama sobie na ślub zarobię, do 40stki zdąże uzbierać. A tata powiedział: Ty wyrodna córka jesteś, chrzest ci wyprawiłem, komunie, 18, to i wesele Ci wyprawie, tylko uprzeć mnie z rok do przodu

to masz takich rodziców jak ja, dla nich to coś zupełnie normalnego że córce trzeba wesele zrobic.

styka51
styka51: Teraz moja znajoma ślub będzie brać, widzę ile załatwiana z tym, biegania, liczenia, łatwienia. Ale jak usiądziemy i rozmawiamy o tym, to taka szczęśliwa jest, podekscytowana tym wszystkim, no bajka jak dla mnie

dokładnie :zakochany: ciekawe kiedy Ty!

Babsy
Babsy: chcialo Ci sie jeszcze;)? ja bym sie wykaraskala z sukni i w kimono;)

no tego byłam bardzo ciekawa, powiem szczerze, że największe najmilsze zaskoczenie zrobiła moja mamusia Chrzestna :-) dali bardzo dużo, a najmniej milsze brat mojej mamy. trudno.

Babsy
Babsy: daaaj wiecej:D super wygladalas, mimo ze na tym niewiele widac:D

momento.
Prinz
Prinz
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no tego byłam bardzo ciekawa, powiem szczerze, że największe najmilsze zaskoczenie zrobiła moja mamusia Chrzestna :-) dali bardzo dużo, a najmniej milsze brat mojej mamy. trudno.

a to prezenty, koperty sie podpisuje?

nie wiedzialem :woot:

massacre
massacre
  5 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: jakas ty bezpruderyjna i wyuzdana

przepraszam :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no tego byłam bardzo ciekawa, powiem szczerze, że największe najmilsze zaskoczenie zrobiła moja mamusia Chrzestna :-) dali bardzo dużo, a najmniej milsze brat mojej mamy. trudno.

Oj Marta, tak wyliczać kto dał za mało, kto w sam raz i jak ktoś dał mniej, to już jest be? :and:
massacre
massacre
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj Marta, tak wyliczać kto dał za mało, kto w sam raz i jak ktoś dał mniej, to już jest be?

na uj to komentujesz? niech sobie liczy - ma prawo

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Septembrie 2011

O, a ta znowu przyjaciół szuka.

Nie wiem, widocznie powinnam Ci rozrysować, że mało mnie obchodzisz, może w końcu przestałabyś mnie zaczepiać, bo widzę, że nie dociera :zakochany: Niedługo otworzy się lodówkę i z niej wyskoczysz ;-)

Po drugie wyrażaj się, bo nie będę się z Tobą bawić.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  5 Septembrie 2011

Oczepiny. Welon złapała moja przyjaciółka Sara :D a musznik jej facet (ale było to 'dogadane'). Jak złapała welon to potem on złapał krawat, ale najpierw wodę :D bo Piotrek dostał szklankę z wodą kiedy oni poszli na słówko i wszyscy mysleli ze rzuca musznik a on wodą ze szklanki się zamachnął :Di biedny Rafał się troszkę spocił, potem była przysięga przed nami nowej młodej pary
'My nowa młoda para uroczyscie przysięgamy ble ble ble' ale w momencie kiedy oni powtarzali słowa przysięgi to głos był zmieniany tak jakby helu się nawdychali :ninja: no jaja były straszne, wszyscy tak sie smiali, fotograf to z aparatem płakał, ja też siedziałam i płakałam ze śmiechu :-) Sara sie w pół składała jak to mówiła do tego mikrofonu :crylol:
tu juz bez kwiatów we włosach bo klapły pod welonem. i wyjęłam
http://www10.speedyshare.com/files/30189649/download/IMG%203446.JPG
http://www11.speedyshare.com/files/30189724/download/IMG%203476.JPG
http://www10.speedyshare.com/files/30189513/download/IMG%203471.JPG

Oczywiscie nie mogło również zabraknąć znanej zabawy tzw. karety. U nas była wersja zmieniona i wyglądała tak:
http://www.youtube.com/watch?v=FOhU9CE7Xvk&feature=related

Jaja również były okropne :crylol: biedny wujek który siedział na brzegu za każdym razem leciał na ziemię bo co brali zakręt to albo go zwalali za kark albo krzesło mu spod tyłka wyciągali :crylol: a ja miałam się najgorzej bo z kołem okropnie mi się biegło i w dodatku co chwila ktoś mu po sukni deptał która notabene teraz wygląda makabrycznie :crylol:
http://www13.speedyshare.com/files/30189839/download/IMG%203328.JPG
http://www10.speedyshare.com/files/30189895/download/IMG%203360.JPG
http://www13.speedyshare.com/files/30189944/download/IMG%203362.JPG

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  5 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: a to prezenty, koperty sie podpisuje? nie wiedzialem

oczywiście, że tak, przecież w kopercie jest karta z podpisem a w karcie pieniądze.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj Marta, tak wyliczać kto dał za mało, kto w sam raz i jak ktoś dał mniej, to już jest be?

nie wyliczam tylko napisałam moje osobiste odczucie :> w koncu nie napisalam kto ile dał.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywiscie nie mogło również zabraknąć znanej zabawy tzw. karety.

To jest akurat fajne, oglądałam w necie, bo przyznam szczerze na żadnym weselu osobiście nie miałam okazji się z tym spotkać :/

Konto usunięte
Konto usunięte: tu juz bez kwiatów we włosach bo klapły pod welonem. i wyjęłam

i bez tych kwiatów ładnie wygląda :)
Prinz
Prinz
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oczywiście, że tak, przecież w kopercie jest karta z podpisem a w karcie pieniądze.

a to nie wiedzialem :)) w sumie jakby tego nie bylo to by ktos na krzywego ryja wszedl na wesele i dal w kopercie 50 zl :rotfl:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To jest akurat fajne, oglądałam w necie, bo przyznam szczerze na żadnym weselu osobiście nie miałam okazji się z tym spotkać :/

super jest ta zabawa, chyba ta i oczepiny najlepiej wyszły :D

mielismy tez zabawe z butami po oczepinach ja mialam mojego buta i Piotra a on swojego i mojego, prowadzący czytał pytanie jesli ja podniosłam mojego buta to byłam jako JA a jego buta to ON i on mial odwrotnie.
i pytania:
kto ma największą ochotę wieczorem? ja mojego buta on mojego
kto ma największą ochotę rano? ja jego buta on jego :crylol:
kto jest wiekszym zbereznikiem? ja swojego on swojego
kto jest większym marudą? ja jego on mojego
kto więcej zarabia? ja jego on swojego
kto trzyma kase? ja swojego on swojego
kto jest większym sknerą? ja jego on mojego :crylol:
kto pierwszy powiedzial kocham? ja jego on swojego
kto kocha prezydenta? ja oba on swojego
kto bardziej kocha swoją teściową? ja nasze oba on swojego :lol: LIZUS
kto bedzie chodzic z kolegami na piwo? ja swojego on mojego :crylol:
kto urodzi dzieci? ja mojego on mojego
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  5 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: a to nie wiedzialem :)) w sumie jakby tego nie bylo to by ktos na krzywego ryja wszedl na wesele i dal w kopercie 50 zl

no dokładnie :-) :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.