Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 353 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Też bym się rozbeczała, na bank. Fajnie, że jesteś zadowolona ;)
Kurde w tym wszystkim, to chyba okres może być najgorszy... I jeszcze jak brzuch boli

Nie ma za co... Na serio cudnie wyglądałaś ^^
Ja ostatnio kiecki ślubne oglądam i obrączki też... jakoś tak chciałabym już być żoną mojego M ...

Eeeeh a najgorsze ze jeszcze sie z nimi nie widzialam, chcialam jechac wczoraj ale babcia i mama byli u nich z jej strony i wszystkie płakały. Dzisiaj chcemy tort zawiezc, ciasto itp.
Nooo

Ja sie ciesze ze juz mamy to za soba, ile nerwów i wszystkiego, kłótni. Ale warto było, gościom bardzo się podobało.
Szwab? dawaj na privie cos wiecej

stary ramol

no juz wiem :D
wez mi nic nie mow - moj syn nie dostanie paszportu, bo nie ma poslkiego aktu urodzenia

a do polskiej ambasady jedziemy, bo chce miec to na papierku ze uje odmawiaja wydania paszportu mojemu synowi - narobie im kolo dupy

dokladnie, szybciej pociagiem, zwlaszcza, ze masz malego brzdaca ktory ci spiedala po lotnisku

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Amerykanin. ale inteligentny.
pisz na pv co chcesz wiedziec to ci powiem :D
21 skarbie koncze!!

kuwa jakie kombinacje norweskie

ahahahahaha narob kolo dupy, nie bedziesz sie patyczkowac!
no nie?`90% klipow tu nie dziala

jak w kevinie by bylo, dolecialby gdzie indziej

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
jak zwykle wszystko

ach, to spoks :D
litosci... ja mam zapiedalac do Polski zeby oddac angielski akt urodzenia i dostac polski - ale na uj mi polski, jak dzieciak nawet po polsku nie mowi? nie uczy sie w Polsce i nawet tam nie jezdzi. chcielismy tylko paszport tymczasowy, do momentu jak sie nie stanie w 100% "eligible" do angielskiego (czyli w wieku 5 lat). no ale jak dostane pisemnie odmowe z ambasady polskiej, to w z takim kwitem dostanie angielski paszport bez problemu i bez jakis watow, ktore jak zwykle robia Polacy

z kolei doroslego czlowieka, czyli mje i Jarka polski paszport kosztuje £96 each

Jaro stwierdzil, ze woli zaplacic £50 za British Citizenship application, czy ile sie tam placi i wtedy znowu angielski paszport bez zadnej laski mu dadza.
Nas trzymalo tylko to, ze z tego co sie orientuje to w PL nie akceptuja podwojnego obywatelstwa

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Kurde nie widzę tego... kiecka długa a tu z tamponem się zabawiać

Dobrze, że mam dużą łazienkę w domu, bo tak

A ile pieniędzy

Ostatnio powiedziałam rodzicom, że sama sobie na ślub zarobię, do 40stki zdąże uzbierać. A tata powiedział: Ty wyrodna córka jesteś, chrzest ci wyprawiłem, komunie, 18, to i wesele Ci wyprawie, tylko uprzeć mnie z rok do przodu

Teraz moja znajoma ślub będzie brać, widzę ile załatwiana z tym, biegania, liczenia, łatwienia. Ale jak usiądziemy i rozmawiamy o tym, to taka szczęśliwa jest, podekscytowana tym wszystkim, no bajka jak dla mnie

uuu... nieciekawie:(
chcialo Ci sie jeszcze;)? ja bym sie wykaraskala z sukni i w kimono;)
tez bym chyba nie miala sily po tak meczacym dniu;)
daaaj wiecej:D super wygladalas, mimo ze na tym niewiele widac:D
@massacre:
mam do Ciebie pytanie,może i głupie no ale...;) jaka tam u Was teraz jest pogoda?;) za nie długo sie wybieram w okolice Londynu i nie wiem w jakie części garderoby sie zaopatrzyć ;)
oj no ale wyszczegolnij mi co chcesz wiedziec, bo uja powiem

popiedoleni sa w pl strasznie

jakies prawa autorskie, niemieckie wytwornie nie chca przyznac
no wiadomo :)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
w sumie glupie pytanie

zalezy w jaka czesc sie wybierasz - Londyn ogromny jest i gdy na wschodzie pada, na zachodzie moze byc upalne slonce ;) Tak mialam w zeszlym tygodniu, lezalam w parku na trawce i sie opalalam, a moj do mnie dzwonil ze wschodniej czesci i w sluchawce slyszalam trzaskajace pioruny

jest przecietnie, 15-20 stopni - odpusc sobie sandaly, bo juz za chlodno na nie - mam dzisiaj i jakos tak srednio mi w nich jest... kurtka zbedna poki co, wrzesnie sa mimo wszystko dosc cieple :)
we wszystkie ;)
bluzy swetry - zawsze dziala wersja na cebulke, czyli kilka wartsw ktore zawsze mozesz pozdejmowac - to moja turystyczna regula - zdejmuje i do plecaka