malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oj był, najpierw się rozbeczałam, wiadomo, ale potem musiałam się ogarnąć bo goście już zaczeli pytać itp, i bawiliśmy się świetnie :-)

Też bym się rozbeczała, na bank. Fajnie, że jesteś zadowolona ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja miałam dostać 4 a dostałam wcześniej :D lepiej dzien po - bankowo

Kurde w tym wszystkim, to chyba okres może być najgorszy... I jeszcze jak brzuch boli :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: dziękuje

Nie ma za co... Na serio cudnie wyglądałaś ^^

Ja ostatnio kiecki ślubne oglądam i obrączki też... jakoś tak chciałabym już być żoną mojego M ... :zakochany:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  5 Septembrie 2011
styka51
styka51: Też bym się rozbeczała, na bank. Fajnie, że jesteś zadowolona ;)

Eeeeh a najgorsze ze jeszcze sie z nimi nie widzialam, chcialam jechac wczoraj ale babcia i mama byli u nich z jej strony i wszystkie płakały. Dzisiaj chcemy tort zawiezc, ciasto itp.

styka51
styka51: Kurde w tym wszystkim, to chyba okres może być najgorszy... I jeszcze jak brzuch boli

Nooo :ninja: a najlepsze bylo to ze ubralam juz suknie, buty, ponczochy i czuje ze brzuch mnie boli. A isc do wc z kiecka to nie takie proste bo ktos musi Ci koło w górze trzymać :ziober2: wiec poszlam do pokoju przykucnełam i musiałam sie opatrzyc bo inaczej nie dałoby rady, na weselu to już musialam z przyjaciolka sobie poradzic.

styka51
styka51: Ja ostatnio kiecki ślubne oglądam i obrączki też... jakoś tak chciałabym już być żoną mojego M ...

Ja sie ciesze ze juz mamy to za soba, ile nerwów i wszystkiego, kłótni. Ale warto było, gościom bardzo się podobało.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: bo to nic pewnego miedzy nami nie bylo, nie chcialem zapeszac

Szwab? dawaj na privie cos wiecej :pavarotti:

Prinz
Prinz: w pazdzierniku 24

stary ramol :ninja:
Prinz
Prinz: 21-24.10 :)

no juz wiem :D

Prinz
Prinz: jeszcze nie dostalas? kuwa dlugo to sie czekac

wez mi nic nie mow - moj syn nie dostanie paszportu, bo nie ma poslkiego aktu urodzenia :crylol: i teraz szukam, czy ja jako matka ANGLIKA z angielskim paszportem :crylol: tez dostane angielski paszport - no bo troche lipa, starzy polskie buraki a synek sie wozi :rotfl: wszedzie tylko jest info dziecko angielskich rodzicow/ angielskiego rodzica/ rodzica z Gibraltaru :rotfl: ale nic na temat rodzica ktorego dziecko jest anglikiem :woot: my zawsze wszystko odwrotnie mamy :ninja:
a do polskiej ambasady jedziemy, bo chce miec to na papierku ze uje odmawiaja wydania paszportu mojemu synowi - narobie im kolo dupy :crylol: ze zla osoba zadzieraja, ostatnio do poduszki czytalam prawa "stateless people" i human rights :crylol:
Prinz
Prinz: a nie lepiej samolotem? chociaz z drugiej strony.. odprawa, czas oczekiwania, dojazd..wyjdzie ze pociagiem krocej.

dokladnie, szybciej pociagiem, zwlaszcza, ze masz malego brzdaca ktory ci spiedala po lotnisku :rotfl:

Prinz
Prinz: przeklinam niemieckiego youtuba od kiedy tu przyjechalem

:rotfl: normalnie jak w Chinach :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  5 Septembrie 2011
massacre
massacre: Szwab? dawaj na privie cos wiecej

Amerykanin. ale inteligentny.

pisz na pv co chcesz wiedziec to ci powiem :D

massacre
massacre: stary ramol

21 skarbie koncze!! :lol:

massacre
massacre: wez mi nic nie mow - moj syn nie dostanie paszportu, bo nie ma poslkiego aktu urodzenia i teraz szukam, czy ja jako matka ANGLIKA z angielskim paszportem tez dostane angielski paszport - no bo troche lipa, starzy polskie buraki a synek sie wozi wszedzie tylko jest info dziecko angielskich rodzicow/ angielskiego rodzica/ rodzica z Gibraltaru ale nic na temat rodzica ktorego dziecko jest anglikiem my zawsze wszystko odwrotnie mamy

kuwa jakie kombinacje norweskie :ninja:

massacre
massacre: ze zla osoba zadzieraja, ostatnio do poduszki czytalam prawa "stateless people" i human rights

ahahahahaha narob kolo dupy, nie bedziesz sie patyczkowac!

massacre
massacre: normalnie jak w Chinach

no nie?`90% klipow tu nie dziala :ninja: w polsce jakies 10% bylo to narzekalem, teraz juz wiem ze w dupie bylem i ciemnosc widzialem :ninja:

massacre
massacre: dokladnie, szybciej pociagiem, zwlaszcza, ze masz malego brzdaca ktory ci spiedala po lotnisku

jak w kevinie by bylo, dolecialby gdzie indziej :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  5 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: pisz na pv co chcesz wiedziec to ci powiem :D

jak zwykle wszystko :ziober2:
Prinz
Prinz: 21 skarbie koncze!!

ach, to spoks :D

Prinz
Prinz: kuwa jakie kombinacje norweskie

litosci... ja mam zapiedalac do Polski zeby oddac angielski akt urodzenia i dostac polski - ale na uj mi polski, jak dzieciak nawet po polsku nie mowi? nie uczy sie w Polsce i nawet tam nie jezdzi. chcielismy tylko paszport tymczasowy, do momentu jak sie nie stanie w 100% "eligible" do angielskiego (czyli w wieku 5 lat). no ale jak dostane pisemnie odmowe z ambasady polskiej, to w z takim kwitem dostanie angielski paszport bez problemu i bez jakis watow, ktore jak zwykle robia Polacy :Zonk:
z kolei doroslego czlowieka, czyli mje i Jarka polski paszport kosztuje £96 each :szok: :wtf: razem prawie £200
Jaro stwierdzil, ze woli zaplacic £50 za British Citizenship application, czy ile sie tam placi i wtedy znowu angielski paszport bez zadnej laski mu dadza.
Nas trzymalo tylko to, ze z tego co sie orientuje to w PL nie akceptuja podwojnego obywatelstwa :woot: byc moze sie myle - no, a ze mamy nieruchomosci w Polsce - tracac polskie obywatelstwo na rzecz angielskiego, bedziemy mieli w tej piedolonej Polsce pozniej problemy z aktami wlasnosci, sprzedaza..., czymkolwiek... gdziekolwiek nie spojrzysz tam polska biurokracja upiedala ci dupe :Rotfl:

Prinz
Prinz: 90% klipow tu nie dziala w polsce jakies 10% bylo to narzekalem, teraz juz wiem ze w dupie bylem i ciemnosc widzialem

Prinz
Prinz: jak w kevinie by bylo, dolecialby gdzie indziej

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  5 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: 90% klipow tu nie dziala

ale dlaczego? przez cenzure?

Prinz
Prinz:

a byla taka sytuacja w UK, ze 18miesieczny szkrab przejechal pol UK w autokarze - ja bym chyba umarla ze strachu !

styka51
styka51
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nooo a najlepsze bylo to ze ubralam juz suknie, buty, ponczochy i czuje ze brzuch mnie boli. A isc do wc z kiecka to nie takie proste bo ktos musi Ci koło w górze trzymać wiec poszlam do pokoju przykucnełam i musiałam sie opatrzyc bo inaczej nie dałoby rady, na weselu to już musialam z przyjaciolka sobie poradzic.

Kurde nie widzę tego... kiecka długa a tu z tamponem się zabawiać :lol:
Dobrze, że mam dużą łazienkę w domu, bo tak :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: a sie ciesze ze juz mamy to za soba, ile nerwów i wszystkiego, kłótni. Ale warto było, gościom bardzo się podobało.

A ile pieniędzy :lol:
Ostatnio powiedziałam rodzicom, że sama sobie na ślub zarobię, do 40stki zdąże uzbierać. A tata powiedział: Ty wyrodna córka jesteś, chrzest ci wyprawiłem, komunie, 18, to i wesele Ci wyprawie, tylko uprzeć mnie z rok do przodu :lol:

Teraz moja znajoma ślub będzie brać, widzę ile załatwiana z tym, biegania, liczenia, łatwienia. Ale jak usiądziemy i rozmawiamy o tym, to taka szczęśliwa jest, podekscytowana tym wszystkim, no bajka jak dla mnie :zakochany:
Babsy
Babsy
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Od narzeczonej naszego świadka (brat Piotra) zmarł ojciec. Byli na mszy, obiedzie, później Paweł z nami na plenerze, tyle co wróciliśmy, chyba 30 min i Basia dostała telefon że tata się wywrócił i jest nieprzytomny, 20 min reanimacja ale było już za późno... Po koło 16-17 już ich nie było. Koszmar, ledwo to ogarniam. Najpierw nie chcieli mi powiedziec ale potem juz musieli - w koncu pojechali i nie wrocili. Chcialam jechac do nich ale mama powiedziala ze nie moge gosci zostawic. Tak mi jej szkoda. Nie wiem co musi czuc..

uuu... nieciekawie:(

Konto usunięte
Konto usunięte: Na oczepinach welon złapała moja przyjaciółka :-) a goście bawili się do 1 - po 2 bylo juz zupełnie pozamiatane, o 4 byłam w domu od razu policzylismy kase i ogladalismy prezenty.

chcialo Ci sie jeszcze;)? ja bym sie wykaraskala z sukni i w kimono;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Z nocy poslubnej hmm.. nici - 1 - dostalam okres, 2 - bylismy tak padnieci, ze masakra. Buziak i spac.

tez bym chyba nie miala sily po tak meczacym dniu;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie chcecie zdjęcia, narazie jedno bo nie chce mi sie zmniejszac.

daaaj wiecej:D super wygladalas, mimo ze na tym niewiele widac:D
ImaDrug
ImaDrug
  5 Septembrie 2011

@massacre:
mam do Ciebie pytanie,może i głupie no ale...;) jaka tam u Was teraz jest pogoda?;) za nie długo sie wybieram w okolice Londynu i nie wiem w jakie części garderoby sie zaopatrzyć ;)

Prinz
Prinz
  5 Septembrie 2011
massacre
massacre: jak zwykle wszystko

oj no ale wyszczegolnij mi co chcesz wiedziec, bo uja powiem :fakju:

massacre
massacre: litosci... ja mam zapiedalac do Polski zeby oddac angielski akt urodzenia i dostac polski - ale na uj mi polski, jak dzieciak nawet po polsku nie mowi? nie uczy sie w Polsce i nawet tam nie jezdzi. chcielismy tylko paszport tymczasowy, do momentu jak sie nie stanie w 100% "eligible" do angielskiego (czyli w wieku 5 lat). no ale jak dostane pisemnie odmowe z ambasady polskiej, to w z takim kwitem dostanie angielski paszport bez problemu i bez jakis watow, ktore jak zwykle robia Polacy z kolei doroslego czlowieka, czyli mje i Jarka polski paszport kosztuje £96 each razem prawie £200 Jaro stwierdzil, ze woli zaplacic £50 za British Citizenship application, czy ile sie tam placi i wtedy znowu angielski paszport bez zadnej laski mu dadza. Nas trzymalo tylko to, ze z tego co sie orientuje to w PL nie akceptuja podwojnego obywatelstwa byc moze sie myle - no, a ze mamy nieruchomosci w Polsce - tracac polskie obywatelstwo na rzecz angielskiego, bedziemy mieli w tej piedolonej Polsce pozniej problemy z aktami wlasnosci, sprzedaza..., czymkolwiek... gdziekolwiek nie spojrzysz tam polska biurokracja upiedala ci dupe

popiedoleni sa w pl strasznie :ninja:

massacre
massacre: ale dlaczego? przez cenzure?

jakies prawa autorskie, niemieckie wytwornie nie chca przyznac

massacre
massacre: a byla taka sytuacja w UK, ze 18miesieczny szkrab przejechal pol UK w autokarze - ja bym chyba umarla ze strachu !

no wiadomo :)

massacre
massacre
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jaka tam u Was teraz jest pogoda?;)

w sumie glupie pytanie :lol: w Londynie dobrze jest miec wszystko :rotfl:
zalezy w jaka czesc sie wybierasz - Londyn ogromny jest i gdy na wschodzie pada, na zachodzie moze byc upalne slonce ;) Tak mialam w zeszlym tygodniu, lezalam w parku na trawce i sie opalalam, a moj do mnie dzwonil ze wschodniej czesci i w sluchawce slyszalam trzaskajace pioruny :lol:
jest przecietnie, 15-20 stopni - odpusc sobie sandaly, bo juz za chlodno na nie - mam dzisiaj i jakos tak srednio mi w nich jest... kurtka zbedna poki co, wrzesnie sa mimo wszystko dosc cieple :)

Konto usunięte
Konto usunięte: za nie długo sie wybieram w okolice Londynu i nie wiem w jakie części garderoby sie zaopatrzyć ;)

we wszystkie ;)
bluzy swetry - zawsze dziala wersja na cebulke, czyli kilka wartsw ktore zawsze mozesz pozdejmowac - to moja turystyczna regula - zdejmuje i do plecaka :rotfl:

massacre
massacre
  5 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: oj no ale wyszczegolnij mi co chcesz wiedziec, bo uja powiem

to nie suko :fakju:

Prinz
Prinz
  5 Septembrie 2011
massacre
massacre: to nie suko

sie nie bede prosic lachociagu :fakju:

massacre
massacre
  5 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: sie nie bede prosic lachociagu

sie zrobiles online specjalnie zeby mnie pojechac rozowa lalo :fakju:

Prinz
Prinz
  5 Septembrie 2011
massacre
massacre: sie zrobiles online specjalnie zeby mnie pojechac rozowa lalo

pewnie, znaj laske panska :fakju:

[color=white]:**********

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.