malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: yyy ja też nie wiem ide odwiedzić google:)

styka51
styka51: Spoko, już doczytałam w googlach. Fajne to to :)

u Panny Mlodej przystraja sie sien i cala rodzina przychodzi i napier..dala porcelaną - kubkami, talerzami, kiblami wc (powaznie) i wszystkim co sie da, a mlodzi zamiataja ;-) nieraz goscie z domu wynosza to co [potrzaskane i je*bna jeszcze raz ten caly syf i znowu zamiatanie dlatego my bedziemy bezposrednioo na dole do smietnika wysypywac. Na sieni stoi biurko i krzesla - wodka i ciasto i goscie sa tylko na sieni, trzaskanie kielich i do domu.
Podobno im wiecej natrzaskanych rzeczy i zamiatania tym wieksze szczescie w malzenstwie ;d
u mnie wyglada to tak :-) kwiaciarka mi stroila. Mieszkam na samej górze (4 pietro) wiec musialam stroic z góry na dół :ninja: jakbym mieszkala na 1 to tylko jedno pietro. Koszmar :ninja:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  2 Septembrie 2011

i dziękuje wszystkim za życzenia :* :-)

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Septembrie 2011

Dziwne te tradycje, pierwszy raz o czymś takim słyszałam :D
Jakby u Nas ktoś tak robił, ludzie pomyśleliby, że zwariowali i pewnie wezwaliby policje, bo awantury są :rotfl:

ImaDrug
ImaDrug
  2 Septembrie 2011

@iFeelSooLost:
dziwna tradycja.Dzięki Bogu u Nas takij nie ma,ale chyba to śmiesznie wygląda :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Jakby u Nas ktoś tak robił, ludzie pomyśleliby, że zwariowali i pewnie wezwaliby policje, bo awantury są

a u nas żostro popili ;D
ImaDrug
ImaDrug
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: żostro

*że ostro * miało być
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  2 Septembrie 2011

bo to jest dziwne, siedzą sobie wszyscy w domu a nagle na klatce dup, dup, dup, je*b i trzaski ;d ale i tak wszyscy wiedzą bo u nas sie w czwartek z ciastem po sąsiadach chodzi.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo to jest dziwne, siedzą sobie wszyscy w domu a nagle na klatce dup, dup, dup, je*b i trzaski ;d ale i tak wszyscy wiedzą bo u nas sie w czwartek z ciastem po sąsiadach chodzi.

szkoda porcelany :rotfl:

będa zdjęcia z tego? :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda porcelany

ale to nie takie nowe zastawy tylko np niekompletne kubki, talerze uszczerbione itp

Konto usunięte
Konto usunięte: będa zdjęcia z tego? :D

pewnie beda, ale nie wiem o ktorej skoncza mi napier... i czy dzisiaj potem wejde na laptopa. jak co to w poniedzialek pokaze :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to nie takie nowe zastawy tylko np niekompletne kubki, talerze uszczerbione itp

no ale jak takich nie ma? :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie beda, ale nie wiem o ktorej skoncza mi napier... i czy dzisiaj potem wejde na laptopa. jak co to w poniedzialek pokaze

Spoko, nie musi być dzisiaj :D
Martitta
Martitta
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

No to życzę Ci, żeby wszystko jutro się udało i było tak, jak sobie to wymarzyłaś :) Powodzenia :*
Martitta
Martitta
  2 Septembrie 2011

Ej, widzieliście ten cud ? same pozytywne opinie...
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=32790&next=1

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Septembrie 2011
Martitta
Martitta: Ej, widzieliście ten cud ? same pozytywne opinie... http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=32790&next=1

Tylko gdzie taki kupić ;)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Septembrie 2011

Prawie 200 pln za podkład.
Nie, nie dałabym tyle :nie:

Martitta
Martitta
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko gdzie taki kupić ;)

Gdzieś na internecie na pewno jest.

Konto usunięte
Konto usunięte: Prawie 200 pln za podkład. Nie, nie dałabym tyle

ja bym dała tylko wtedy, gdyby działał cuda i byłby bardzo potrzebny :rotfl: ale nie jest w sumie... Przynajmniej na razie :)
SoDope
SoDope
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo to jest dziwne, siedzą sobie wszyscy w domu a nagle na klatce dup, dup, dup, je*b i trzaski ;d ale i tak wszyscy wiedzą bo u nas sie w czwartek z ciastem po sąsiadach chodzi.

U mnie to na bramie od garażu rzucaja butelki albo pod blokiem a nie na klatke schodowej ..

:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.