(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
31 August 2011
massacre: w cywilizowanym kraju dostalabys zwrot pieniedzy, zatrzymalabys puder, dostalabys jeszcze jakis prezent a ta "doradczyni" przy tobie dostalaby upomnienie badz nagane. Prawa konsumenta.
niestety to Polska, zreszta na chwile obecna nie chce mi sie wyklocac o jakis glupi puder.
co slychac? :*
SoDope
31 August 2011
Konto usunięte:
pompka z serum Avon do włosów pasuje do 'Revlona' :D
iFeelSoLost
31 August 2011
Konto usunięte: pompka z serum Avon do włosów pasuje do 'Revlona' :D
mam pudełko po Maybelline dream satin liquid, zastanawiam sie czy nie przelac ale pewnie duzo podkladu sie zmarnuje.
Paulinessa
31 August 2011
Konto usunięte: zawsze sprawdzam, przysięgam, z podkładu sprawdziłam a ten puder tak impulsywnie, naprawde widac bylo ze sie zna, a moze jej tez kita producenci pocisneli, jak oni maja milion kosmetykow na sklepie to moze nie zna wszystkich skladów. (łudzę się, wiem :D)
Wszystko możliwe :)
No ale zdarza się, ja na przykład ostatnio kupiłam maseczkę z dermaglinu, jakieś 5 zł kosztowała, przychodzę do domu, patrzę a tam napis "men"
Skład sprawdzałam... Dobry... może nic mi się nie stanie jak jej użyję ;)
iFeelSoLost
31 August 2011
Konto usunięte: Wszystko możliwe :)
No ale zdarza się, ja na przykład ostatnio kupiłam maseczkę z dermaglinu, jakieś 5 zł kosztowała, przychodzę do domu, patrzę a tam napis "men"
Ooo, nie widzialam jeszcze dla facetow ja tez kupuje z dermaglinu, ktora zawsze bierzesz? Ja p. trądzikową, z aloe vera :D
SoDope
31 August 2011
Konto usunięte:
jak masz usiebie biuro Avonowskie to chyba to serum kupisz za 8 zł .. a pompka posłuży Ci do każdego Revlona bo pewnie na jednym opakowaniu się nie skończy.
Ewentualnie możesz sobie kupić takie 'pipetki' jak czasami są do kremów dodawane i tym wyciągać.
Nie da się ukryć, że tym wyciągane przedłuża Ci wieczność podkładu.
Paulinessa
31 August 2011
Konto usunięte:
Oczyszczającą. Teraz wziełam tą:
iFeelSoLost
31 August 2011
Konto usunięte: Oczyszczającą. Teraz wziełam tą:
z facetem na okladce jak to smiesznie wyglada. pewnie niczym sie nie rozni, tylko chwyt marketingowy
Paulinessa
31 August 2011
Konto usunięte: a teraz czas ocenić Revlon Colorstay.
Też go ubóstwiałam, ale teraz... coś mi skórę przesuszyło i narazie odstawiłam go.
Paulinessa
31 August 2011
Konto usunięte: z facetem na okladce jak to smiesznie wyglada. pewnie niczym sie nie rozni, tylko chwyt marketingowy
Też mam taką nadzieję, bo skład ma jednak "uniwersalny" :)
iFeelSoLost
31 August 2011
Konto usunięte: Też go ubóstwiałam, ale teraz... coś mi skórę przesuszyło i narazie odstawiłam go.
on wlasnie dosyc tak jakby.. wysusza nie? ze nie jest taki tlusty na skórze, dla mnie bomba ale jak uzylam przed chwila bibułki przy nosie to tez tak sucho mi sie zrobilo
Paulinessa
31 August 2011
Konto usunięte: on wlasnie dosyc tak jakby.. wysusza nie? ze nie jest taki tlusty na skórze, dla mnie bomba ale jak uzylam przed chwila bibułki przy nosie to tez tak sucho mi sie zrobilo
No właśnie tak, a ja mam cerę mieszaną, ale nie aż tak tłustą jednak w strefie T. :)
iFeelSoLost
31 August 2011
Konto usunięte:
zazdroszcze.
AvantQueTuDis
31 August 2011
Konto usunięte: iFeelSooLost
pokaz swoją buzie w tym podkładzie :-)
sylwik
31 August 2011
massacre: mozesz przyjechac, moja siostra zawsze brala torby Durexow ze soba, kuzynka nabrala tabsow na caly rok + gumy
Ty sobie wsadzisz implanta :D
to tak normalnie bedac przejazdem w uk zakladaja implanty?