malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: lepsze jest to niż mam mieć taką histerię albo w ogole nie isc i miec za pare lat popsute zęby.

Pod tym względem tak. Bardziej chodziło mi o to, że szkoda, że z takiego powodu musisz z niej korzystać, bo jednak prawdopodobnie każda narkoza obciąża organizm. Nie miałam nigdy, ale chyba po tym nie czuje się najlepiej, plus wymioty występują?
Paulinessa
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ryczałam

Ty nie rycz, tylko korzystaj z rad!
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 August 2011

Nie mogę z tym forum, inny rozmiar czcionki, a uwiera w oczy :nie:

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pod tym względem tak. Bardziej chodziło mi o to, że szkoda, że z takiego powodu musisz z niej korzystać, bo jednak prawdopodobnie każda narkoza obciąża organizm. Nie miałam nigdy, ale chyba po tym nie czuje się najlepiej, plus wymioty występują?

To nie jest taka narkoza z intubacją, tzw pełna (ogólna). To sedacja, zakładają wenflon i podają mi środki znieczulające i usypiające, po prostu usypiam ale ciagle mają ze mną 'kontakt' w sensie, ze moje serce samo pracuje, sama oddycham itp.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kolejna perfidna podróba, zgłosiłam wczoraj, ale nic nie dało. Jak ludzie mogą to kupować ? :-/ Ech...

wiesz, ja widzialem moje perfumy armaniego za 60 zl 100 ml, ja za swoje 50 ml dalem 60, ale euro :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To nie jest taka narkoza z intubacją, tzw pełna (ogólna). To sedacja, zakładają wenflon i podają mi środki znieczulające i usypiające, po prostu usypiam ale ciagle mają ze mną 'kontakt' w sensie, ze moje serce samo pracuje, sama oddycham itp.

I ile Cię ta przyjemność kosztuje?
Paulinessa
Paulinessa
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty nie rycz, tylko korzystaj z rad!

No a myślisz że nie będę? :zakochany:
PapsiP
PapsiP
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mogę z tym forum, inny rozmiar czcionki, a uwiera w oczy

Jej a juz myślałam ze mi sie coś poprzestawiało i miałąm pisać co jest grane :mrgreen: serio beznadziejna czcionka ...
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pouczcie się troche o urodzie i modzie! http://www.youtube.com/user/11Magiczna#p/u/0/UlJaGCVJiAE http://www.youtube.com/user/Txakurraable#p/u/12/zFzn6MSOwJU http://www.youtube.com/user/NiikiNicole#p/a/u/1/u4tz6Cb3sio plus: http://www.youtube.com/watch?v=ipYHhrYdpsU&feature=related ryczałam

ja piedole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crylol:
ostatni wymiata
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I ile Cię ta przyjemność kosztuje?

Ja leczę teraz zęby w Atrii, to za każde wypełnienie zęba płacę 150 zł + narkoza 350
Babsy
Babsy
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: odebrałam dzisiaj wyniki z tego egzaminu teoria cz.1 94% cz.2 85% praktyka (bylam pewna, ze nie zdam, od 75% jest zaliczenie) 94%

gratki:D
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  29 August 2011
Babsy
Babsy: gratki:D

dzięki:-)
Babsy
Babsy
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pouczcie się troche o urodzie i modzie!

łohohoohhohhoooho:crylol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No a myślisz że nie będę?

Wiem, że będziesz, nie przeszłabyś obok tego obojętnie :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jej a juz myślałam ze mi sie coś poprzestawiało i miałąm pisać co jest grane serio beznadziejna czcionka ...

No ja tak samo, najpierw sprawdziłam jeszcze pod IE (bo siedzę na chrome), ale tam jest jeszcze gorzej. Mam nadzieje, że zmiany nie są na stałe :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja leczę teraz zęby w Atrii, to za każde wypełnienie zęba płacę 150 zł + narkoza 350

Ile kasy za narkozę, nie? :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.