malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  28 Septembrie 2011

mój jakiś tam wujek gra w ten sposób. oblicza system i stawia więcej kasy.
kiedyś coś tam wygrał, ale to jeszcze w czasach komunizmu.

mam zajebisty plan na studiach. wykład po półtorej godziny w poniedziałek, wtorek i czwartek.

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  28 Septembrie 2011

pijana - zapodasz linka do tego kwejka z kuponem ? nie mogę znaleźć:and:

Patrishia
Patrishia
  28 Septembrie 2011
styka51
styka51: Ale Majka to jest głupia w uj, powinna powiedzieć Pawłowi, że to jego dzieciak jest.

Majka ma dziecko?:ninja: Ze dwa lata już tego nie oglądam, aż sobie dzisiaj włączę : D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: aa, jeszcze czas honoru lubie ogladnac, ale teraz juz chyba tego nie puszczaja?

Są nowe odcinki w niedziele. Czas honoru 4.
Babsy
Babsy
  28 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pijana - zapodasz linka do tego kwejka z kuponem ? nie mogę znaleźć

pijana nie jestem, ale linka podam;)
http://kwejk.pl/obrazek/514624 teraz jeszcze i jakis widzialam.

Patrishia
Patrishia: Majka ma dziecko? Ze dwa lata już tego nie oglądam, aż sobie dzisiaj włączę : D

no, tuz przed wakacjami chyba urodzila:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Są nowe odcinki w niedziele. Czas honoru 4.

o, to moze kiedys obejrze:)
styka51
styka51
  28 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: mi sie wydaje, ze ona moze sie w Mariuszu bujnie teraz;P

W sumie to całkiem prawdopodobne.

Babsy
Babsy: jej postac jest najbardziej wkuwiajaca, kiedys jak tego nie ogladalam, to wlasnie z jej powodu, bo "biedna sierotka Marysia nasz, ojojoj..."

Ja też tego przez nią nie oglądałam... wiecznie problemy jakieś miała. W ogóle za co ona się utrzymuje jak nigdzie nie pracuje i studiów nie skończyła?

Babsy
Babsy: no nie? ja tez ostatnio na necie widzialam idityczne powiedzonko "jezeli twoim jedynym problemem jest brak pieniedzy, to nie masz problemow"- co za bzdura.

Zależy ile ma się tych pieniędzy... Bo jakbym miała wygrać te 50 mln, a potem pod mój dom zaczęłaby jakaś mafia podjeżdzać, to ja dziękuje za taką kasę. Ale z 3/4 mln by mi styknęły ;D
styka51
styka51
  28 Septembrie 2011
Patrishia
Patrishia: Majka ma dziecko? Ze dwa lata już tego nie oglądam, aż sobie dzisiaj włączę : D

Możesz sobie włączyć... W ogóle denerwuje mnie ona, taka cnotka nie wydymka i swojego zdania za grosz :ninja:

A w ogóle w świecie seriali czytałąm, że ten brat Olki będzie miał nową dupę :lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Septembrie 2011

A wy dalej o gamblingu...

Majka dalej leci? :szok:

A Desperate Housewive na jakim kanale? w sensie nie polskim? :w00t:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  28 Septembrie 2011
styka51
styka51: W sumie to całkiem prawdopodobne.

trza wejsc na swiet seriali, czy cos, i poczytac:) na wizazu bylo cos chyba, ze z Sabiny Blazeji Mikser(?) zrobia przynete na tego nozownika.

styka51
styka51: Ja też tego przez nią nie oglądałam... wiecznie problemy jakieś miała. W ogóle za co ona się utrzymuje jak nigdzie nie pracuje i studiów nie skończyła?

kit wie, trza poczytac;)

styka51
styka51: Zależy ile ma się tych pieniędzy... Bo jakbym miała wygrać te 50 mln, a potem pod mój dom zaczęłaby jakaś mafia podjeżdzać, to ja dziękuje za taką kasę. Ale z 3/4 mln by mi styknęły ;D

jakbym trafila chociaz te 3, to i tak bym sie nie chwalila wszem i wobec;)
Babsy
Babsy
  28 Septembrie 2011
massacre
massacre: Majka dalej leci?

z pierwszej milosci ta majka;)
massacre
massacre
  28 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: z pierwszej milosci ta majka;)

acha :rotfl:
zeby byc na biezaco wlasnie na youtubie sobie wlaczylam trudne sprawy, odcinek pierwszy - jak to mozna ogladac?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  28 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: trza wejsc na swiet seriali, czy cos, i poczytac:) na wizazu bylo cos chyba, ze z Sabiny Blazeji Mikser(?) zrobia przynete na tego nozownika.

No czytałam to. I kurna zaraz przepisze:
odc. 1359. Paweł naciska na Anetę, by powiedziała m kto jest ojcem dziecka Majki. Tymczasem Sabina postanawia pomóc Mikołajowi w schwytaniu "nożownika".

W ogóle Kinga będzie w ciąży. Wróci Żukowska z Indii i będzie chciała wziąć rozwód. A Błażeja będzie podrywać hot milfowata kumpela Grażyny :rotfl:
styka51
styka51
  28 Septembrie 2011
massacre
massacre: jak to mozna ogladac?

Dla jaj :rotfl:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 Septembrie 2011
massacre
massacre: A Desperate Housewive na jakim kanale? w sensie nie polskim?

na ABC w ameryce

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  28 Septembrie 2011
styka51
styka51: Dla jaj

tego dla jaj sie nawet nie da ogladac!

Prinz
Prinz: na ABC w ameryce

ciekawe czy mam ten kanal :ninja:

a tak w ogole dziewczyny jak Wasze zdrowie? :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.