Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 439 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
mój jakiś tam wujek gra w ten sposób. oblicza system i stawia więcej kasy.
kiedyś coś tam wygrał, ale to jeszcze w czasach komunizmu.
mam zajebisty plan na studiach. wykład po półtorej godziny w poniedziałek, wtorek i czwartek.
pijana nie jestem, ale linka podam;)
http://kwejk.pl/obrazek/514624 teraz jeszcze i jakis widzialam.
no, tuz przed wakacjami chyba urodzila:)
o, to moze kiedys obejrze:)
W sumie to całkiem prawdopodobne.
Babsy: jej postac jest najbardziej wkuwiajaca, kiedys jak tego nie ogladalam, to wlasnie z jej powodu, bo "biedna sierotka Marysia nasz, ojojoj..."
Ja też tego przez nią nie oglądałam... wiecznie problemy jakieś miała. W ogóle za co ona się utrzymuje jak nigdzie nie pracuje i studiów nie skończyła?
Babsy: no nie? ja tez ostatnio na necie widzialam idityczne powiedzonko "jezeli twoim jedynym problemem jest brak pieniedzy, to nie masz problemow"- co za bzdura.
Zależy ile ma się tych pieniędzy... Bo jakbym miała wygrać te 50 mln, a potem pod mój dom zaczęłaby jakaś mafia podjeżdzać, to ja dziękuje za taką kasę. Ale z 3/4 mln by mi styknęły ;D
A wy dalej o gamblingu...
Majka dalej leci?
A Desperate Housewive na jakim kanale? w sensie nie polskim?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
trza wejsc na swiet seriali, czy cos, i poczytac:) na wizazu bylo cos chyba, ze z Sabiny Blazeji Mikser(?) zrobia przynete na tego nozownika.
styka51: Ja też tego przez nią nie oglądałam... wiecznie problemy jakieś miała. W ogóle za co ona się utrzymuje jak nigdzie nie pracuje i studiów nie skończyła?
kit wie, trza poczytac;)
styka51: Zależy ile ma się tych pieniędzy... Bo jakbym miała wygrać te 50 mln, a potem pod mój dom zaczęłaby jakaś mafia podjeżdzać, to ja dziękuje za taką kasę. Ale z 3/4 mln by mi styknęły ;D
jakbym trafila chociaz te 3, to i tak bym sie nie chwalila wszem i wobec;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Babsy: trza wejsc na swiet seriali, czy cos, i poczytac:) na wizazu bylo cos chyba, ze z Sabiny Blazeji Mikser(?) zrobia przynete na tego nozownika.
No czytałam to. I kurna zaraz przepisze:
odc. 1359. Paweł naciska na Anetę, by powiedziała m kto jest ojcem dziecka Majki. Tymczasem Sabina postanawia pomóc Mikołajowi w schwytaniu "nożownika".
W ogóle Kinga będzie w ciąży. Wróci Żukowska z Indii i będzie chciała wziąć rozwód. A Błażeja będzie podrywać hot milfowata kumpela Grażyny