Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 441 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Już wiadomo,że to obrazki kuponów z Kwejka to ściema. W Redzie wygrała osoba która kupiła 1 zakład na chybił trafił na 3 losowania za 9zł. W Warszawie wygrała osoba która w jednej kolektur w Tesco kupiła 5 zakładów za 15zł. Więc na kuponie byłoby całkiem inaczej.
to ja mialem historie w metrze w Köln, bylem juz pijany bo wracalismy z klubu i widze jakis Turek stoi i czeka na pociag. ja jestem mily i mu powiedzialem 'Viva Türkiye' okazalo sie ze to Kurd a ci Turkow nienawidza xD no to sie pytam go czy jest gejem, ten ze nie, ale ze moge mu laske zrobic to mi da 5€, ja mu mowie ze mu dam 2€, ale bedzie musial polknac jak mi zrobi. nie moglismy sie dogadac, on mowi ze mnie bzyknie, ja musze byc pasywem, no to mu powiedzialem 'ze jego 2 cm to za malo dla mnie'
koles chcial mnie na maxa upokorzyc, mowil dobrze po niemiecku, ja tak srednio, a caly pociag mial beke wlasnie z niego :D
rzeczony kurd i ja http://i55.tinypic.com/112ei5i.jpg
tu oczekujac na metro
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
kuwa on juz przyporek rozpial w tym metrze, teraz zauwazylem
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Ale w ogóle po co się tłuc... nie ma sensu ;p
Kurna własnie nie. Stałam sobie w kolejce do kibla na imprezie, a przede mnie takie dwie w uj brzydkie plastikowe laski, doszły do nich jakieś psiapsiólki i wiesz, wpuściły się w kolejkę, to się wkuwiłam i zaczęłam bluzgać, że skoro nie wyglądam jak dziwka, to do kibla nie mogę wejść. A ta jedna do mnie, że możemy wyjść i INACZEJ to załatwić, to ją wyśmiałam w głos. Pełno ludzi dookoła, a ta mi grozić zaczęła

Porządny marynarz, to i Morze Czerwone przepłynie :D