malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  29 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i bedzie mozna je oceniac w skali 1 - 10 (no chyba, ze jest sie gwiazda, to do 11stu)

:crylol: Chyba wszyscy z Fotka.tv zasługują na 11 :D :D Masakryczni są :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba wszyscy z Fotka.tv zasługują na 11 :D :D Masakryczni są :D

jak do tej pory udalo mi sie dostac tylko na jedna audycje, ale historie o nich staja sie powoli legenda :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Septembrie 2011

ja już zaczynam myśleć o prezentach na święta :ninja:

styka51
styka51
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja już zaczynam myśleć o prezentach na święta

A daj spokój...
Muszę znów oszczędzać :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Septembrie 2011
styka51
styka51: A daj spokój... Muszę znów oszczędzać

Najpierw to trzeba mieć jakieś pomysły,
u mnie kurde każdy wszystko ma i nie wiem :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Septembrie 2011
styka51
styka51: A daj spokój... Muszę znów oszczędzać

Najpierw to trzeba mieć jakieś pomysły,
u mnie kurde każdy wszystko ma i nie wiem :and:
agoosiaaa
agoosiaaa
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja już zaczynam myśleć o prezentach na święta

ja juz niektore mam.
zawsze planuje i kupuje prezenty 3 - 4 miesiace przed swietami, 1 tygodniowo, wtedy nie odczuwam tak ubytku kasy :mrgreen:

cholera, moja siostra ma dzisiaj urodziny a ja wlasnie zauwazylam, ze nie mam papieru do pakowania prezentow :facepalm:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja wlasnie zauwazylam, ze nie mam papieru do pakowania prezentow :facepalm:

w papier toaletowy owin, rumiankowy.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  30 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: w papier toaletowy owin, rumiankowy.

:rotfl:

kij, znalazlam papier ktorego uzywalam na dzien matki, inaczej bym musiala pakowac w swiateczny badz isc do sklepu, czego mi sie nie chce :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja juz niektore mam.

i co masz? :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i co masz? :)

taka bransolete dla dziewczyny brata mojego faceta (lol), no i dla mlodego mojego po kolei:
do kolekcji:

magnesy literkowe, mowiace:

takie cos do uczenia sie pisania liter:

4 zestawy play dough - 3 swinki, jas i malgosia, czerwony kapturek i cos z hamburgerami.
2 zestawy moon sandu jeden z pieskami drugi chyba z krolikami
maskotki angry birds (bo jest uzaleznony od tej gry)
jakies tam ksiazeczki oczywiscie
takie cos:

i to:

no i dla mojej mamy mam takie recznie malowane misy, ktore jej sie podobaly.

jak na razie tylko tyle :P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: taka bransolete dla dziewczyny brata mojego faceta (lol), no i dla mlodego mojego po kolei: do kolekcji:

i gdzie to chowasz? ja robie zakupy max tydzien przed, wrzucam pod choinke i tyle. po doswiadczeniach w zeszlym roku wiem, ze by chodzil, szukal i rozpakowywal i musialabym kupowac od nowa.

spod choinki tez zdazyl raz wczesnie rano rozpakowac a jak ja to zobaczylam to odpowiedzial:
"its my birthday mummy" :lol:

z reszta ja nie mam pojecia co mu kupic w tym roku, on ma doslownie wszystko a i tak po 5 minutach zabawka jest piedolnieta w kat.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  30 Septembrie 2011
massacre
massacre: i gdzie to chowasz? ja robie zakupy max tydzien przed, wrzucam pod choinke i tyle. po doswiadczeniach w zeszlym roku wiem, ze by chodzil, szukal i rozpakowywal i musialabym kupowac od nowa.

mam taka materialowa szafe, na zamek, zapina sie do gory i ma ponad 2 metry, nie jest w stanie sie do niej dostac :lol2:

massacre
massacre: spod choinki tez zdazyl raz wczesnie rano rozpakowac a jak ja to zobaczylam to odpowiedzial: "its my birthday mummy"

:rotfl:
ale przeciez prezenty sie rozpakowywuje wlasnie rano, chyba mial przeczucie :rotfl:
moj to w ostatnie swieta najbardziej sie jaral rozpakowywaniem prezentow :rotfl:
specjalnie kazda jedna rzecz pakowalam osobno, on uwielbia rozrywac papier :rotfl:

massacre
massacre: z reszta ja nie mam pojecia co mu kupic w tym roku, on ma doslownie wszystko a i tak po 5 minutach zabawka jest piedolnieta w kat.

moj tak mial na poczatku, teraz normalnie sie bawi, zwlaszcza ze w ciagu dnia ja razem z nim sie bawie i pokazuje mu co i jak, takiego bobasa trzeba zainteresowac :D
tzn nie bobasa juz :(
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba mial przeczucie

ta 4 dni wczesniej :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: zwlaszcza ze w ciagu dnia ja razem z nim sie bawie i pokazuje mu co i jak, takiego bobasa trzeba zainteresowac :D tzn nie bobasa juz :(

no bobasa byc moze i trzeba zainteresowac, moj juz swoje zainteresowania sobie wyrabia i nie da sobie kitow wciskac :D ale tak bez kitu, to w ciagu roku mu zawsze tyle zabawek kupuje, ze na swieta mam problem. tak jak pisalam, ma wszystko. moj facet mi zawsze glowe truje, ze juz wiecej zabawek nie chce w domu widziec :lol: ja jestem zla matka i rozpieszczam baaardzo...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  30 Septembrie 2011
massacre
massacre: ta 4 dni wczesniej

ahahahaha :rotfl:

massacre
massacre: no bobasa byc moze i trzeba zainteresowac, moj juz swoje zainteresowania sobie wyrabia i nie da sobie kitow wciskac :D ale tak bez kitu, to w ciagu roku mu zawsze tyle zabawek kupuje, ze na swieta mam problem. tak jak pisalam, ma wszystko. moj facet mi zawsze glowe truje, ze juz wiecej zabawek nie chce w domu widziec ja jestem zla matka i rozpieszczam baaardzo...

ja kupuje ale daje tylko na okazje - tzn urodziny, dzien dziecka (bo obchodze), swieta.
nie chce, zeby myslal, ze jak tylko czegos sobie zachce to polece i kupie.
na codzien to mu tylko gazety kupuje tego typu: itp.

ma 3 latka i interesuje sie tylko tym co sam chce? jak dla mnie to niedobrze, wrozy problemy w pozniejszej edukacji.
tzn nie mowie ze bedzie miec jakies problemy, po prostu ciesze sie z tego, ze moj maly chce probowac wszystkiego i wciaz nowych rzeczy i nie mam z nim problemu ze czegos nie zrobi/nie chce. buntowac wole zeby sie zaczal jako nastolatek :jezyk2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.