malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma czego, byłam do niej przywiązana

ja do swojej też jestem, dzielnie zbieram naklejeczki
mmaryjka
mmaryjka
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A taki efekt jak na tej dziewczynie ze zdjęcia podoba Ci się czy właśnie nie?

no właśnie totalnie nie, a podejrzewam, że na mnie wyglądałoby to na 'jeszcze większe'
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja do swojej też jestem, dzielnie zbieram naklejeczki

Normalnie serce pękało, jak kasowałam bilet za 3,60 w drodze powrotnej :and:
Paulinessa
Paulinessa
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie totalnie nie, a podejrzewam, że na mnie wyglądałoby to na 'jeszcze większe'

U Ciebie pewnie tak :zakochany:

Nie wiem, jaram się ostatnio takimi rzeczami.
A sama mam taki,

Raz go założyłam już, u mnie dół tego płaszcza wygląda na jeszcze bardziej taki rozkloszowany.
mmaryjka
mmaryjka
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Normalnie serce pękało, jak kasowałam bilet za 3,60 w drodze powrotnej

no ja przez wakacje jechałam autobusem z 5 razy, więc nawet nie wiem ile kosztuje bilet:and: jak będę musiała zakodować legitymacje to dopiero będzie niespodzianka
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A sama mam taki,

Ten mi się dużo bardziej podoba, niż poprzedni :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A co, na fotach widać moich?

na obecnej nie, ale wiele fot twoich widzialam
pamietam rowniez fotke w sukience wlasnie w podobnym jesli nie tym samym kolorze - jak dla mnie ochydztwo :) sorry

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja przez wakacje jechałam autobusem z 5 razy, więc nawet nie wiem ile kosztuje bilet jak będę musiała zakodować legitymacje to dopiero będzie niespodzianka

Porażka zupełna jest. Ze wszystkim jakoś.
A od jutra to w ogóle sajgon będzie gdziekolwiek się dostać, jak zamkną skrzyżowanie przy śpiących :and:
Paulinessa
Paulinessa
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ten mi się dużo bardziej podoba, niż poprzedni :)

Tamten mi się rzucił teraz jak sobie przeglądałam tylko :ziober2: mieć nie będę :and:
mmaryjka
mmaryjka
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A sama mam taki

chciałam coś w tym stylu, ale krótszy. nic ciekawego nie znalazłam, a przeszłam milion sklepów. w końcu kupiłam wełniany, do połowy tyłka bo już nie miałam siły
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tamten mi się rzucił teraz jak sobie przeglądałam tylko mieć nie będę

Widziałam ostatnio ładny płaszczyk, o dziwo w Tesco. Z tym, że był czerwony.
Paulinessa
Paulinessa
  30 Septembrie 2011
massacre
massacre: na obecnej nie, ale wiele fot twoich widzialam pamietam rowniez fotke w sukience wlasnie w podobnym jesli nie tym samym kolorze - jak dla mnie ochydztwo :) sorry

:rotfl:
Nie no raczej się nie obrażam, że ktoś lubi inne kolory :mrgreen: czy nawet fasony
:*
massacre
massacre
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o dziwo w Tesco.

dlaczego o dziwo? tesco ma fajne ciuchy :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: raczej się nie obrażam

raczej? :pavarotti: ale zdarza sie? :lol:

mmaryjka
mmaryjka
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A od jutra to w ogóle sajgon będzie gdziekolwiek się dostać, jak zamkną skrzyżowanie przy śpiących

ja coraz bardziej żałuję, że się przeprowadziłam w takie, a nie inne miejsce:and: i ogólnie myślę, coby się nie wyprowadzić z warszawy
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.