malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  3 Octombrie 2011
styka51
styka51: Ja tam zbytniego tarcia nie lubię jednak...

No właśnie, grunt to dobry POŚLIZG xD
Konto usunięte
Konto usunięte: Aż tak Cię Oliver jara :D?

Nie no, zgrywam się :D Jest spoko, ale "dupy nie urywa" :D
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  3 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale "dupy nie urywa" :D

palce dupy nie urwą :D
Babsy
Babsy
  3 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Więc sprawa wygląda tak , wczoraj chłopak robił mi palcówkę, a ja jemu ręką ... po skończonej przyjemności po około 4 minutach + nie myjąc ręki z prawdopodobnie już zaschniętą spermą dotknęłam swojej pochwy, w miejscu hmm... zaraz na załamaniu brzucha z wargami sromowymi czyli dosć płytko czy mogę jakoś być w ciąży
?
:rotfl: hue hue hue a wy dziewczyny juz wiecie, gdzie jest wasza pochwa na zalamaniu brzucha z wargami sromowymi?:rotfl:
styka51
styka51
  4 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: hue hue hue a wy dziewczyny juz wiecie, gdzie jest wasza pochwa na zalamaniu brzucha z wargami sromowymi?

Właśnie się zastanawiam... Może o wzgórek łonowy chodzi albo łechtaczkę?
:rotfl:
Babsy
Babsy
  4 Octombrie 2011
styka51
styka51: Może o wzgórek łonowy chodzi

pewnie tak:lol2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: czy mogę jakoś być w ciąży

mozesz jakos byc w ciazy :rotfl:

styka51
styka51: łechtaczkę

lechtaczka jest na brzuchu? :szok:

wezcie kurna no... ludzie sie tak boja ciazy, ja od 23 wrzesnia sie bzykam namietnie i kij, nie ma nic :/

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  4 Octombrie 2011
massacre
massacre: lechtaczka jest na brzuchu? wezcie kurna no... ludzie sie tak boja ciazy, ja od 23 wrzesnia sie bzykam namietnie i kij, nie ma nic :/

bo pewnie cos nie tak z Twoja pochwa na brzuchu z wargami sromowymi:tak:
massacre
massacre
  4 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: bo pewnie cos nie tak z Twoja pochwa na brzuchu z wargami sromowymi

wiedzialam, ze powinien byl sie spuszczac w pepek, tam jest pochwa wlasciwa :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  4 Octombrie 2011
massacre
massacre: lechtaczka jest na brzuchu?

No kurde ja nie wiem jak można nie znać swojego ciała...

Babsy
Babsy: załamaniu brzucha z wargami sromowymi

nie ogarniam :lol:
massacre
massacre
  4 Octombrie 2011

W ogole moj kumpel z Krakowa przyjezdza do Londynu, dzwonie do mojego i tak:

ja: "sluchaj! nasze problemy rozwiazane! rudy przyjezdza, musimy sie z nim spotkac, na pewno wtedy bede w ciazy!"
moj: "yyyy...co?"
ja: "no wiesz, ostatnio jak byl to przeciez od razu zaszlam" :ninja: :crylol:

styka51
styka51
  4 Octombrie 2011
massacre
massacre: ja: "sluchaj! nasze problemy rozwiazane! rudy przyjezdza, musimy sie z nim spotkac, na pewno wtedy bede w ciazy!" moj: "yyyy...co?" ja: "no wiesz, ostatnio jak byl to przeciez od razu zaszlam"

Kumpel Rudy ma nadprzyrodzone zdolności i sprawia, że plemniki Jarka są szybsze ?
:rotfl:
massacre
massacre
  4 Octombrie 2011
styka51
styka51: Kumpel Rudy ma nadprzyrodzone zdolności i sprawia, że plemniki Jarka są szybsze ?

pare lat temu Jarek poszedl spac bo rano do pracy musial wstac a my cala noc chlalismy i spiewalismy w ogrodku Enrique Iglesiasa i krecilismy glupie filmy. Jaro otwieral okno od sypialni (bo my akurat pod oknem bylismy) i sie wydzieral :crylol: to byly czasy :rotfl:
Albo sobie czytalismy z Rudym "Cienie i blaski" i inne tego typu czasopisma i w kazdej z opowiesci Jarek byl glownym bohaterem - sralismy ze smiechu :crylol:
Teraz juz nie bedzie tak smiesznie - przyjezdza ze swoja swiezo upieczona zona :ninja: :lol:

styka51
styka51
  4 Octombrie 2011
massacre
massacre: pare lat temu Jarek poszedl spac bo rano do pracy musial wstac a my cala noc chlalismy i spiewalismy w ogrodku Enrique Iglesiasa i krecilismy glupie filmy. Jaro otwieral okno od sypialni (bo my akurat pod oknem bylismy) i sie wydzieral to byly czasy Albo sobie czytalismy z Rudym "Cienie i blaski" i inne tego typu czasopisma i w kazdej z opowiesci Jarek byl glownym bohaterem - sralismy ze smiechu Teraz juz nie bedzie tak smiesznie - przyjezdza ze swoja swiezo upieczona zona

Hahahahhaa :D
Może Ty będziesz z kolegą rozmawiać, wspominać itp, a Twój Jarek z żoną kolegi :lol:?
Albo żona będzie fajna babka i jakiś seks grupowy z tego wyjdzie....
massacre
massacre
  4 Octombrie 2011
styka51
styka51: Albo żona będzie fajna babka

fajna, fajna - my ja znamy, oni od lat sa ze soba, Jarkowi sie nie podoba :ninja:

Babsy
Babsy
  4 Octombrie 2011
massacre
massacre: fajna, fajna - my ja znamy, oni od lat sa ze soba, Jarkowi sie nie podoba

sliczna jest, taka delikatna:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.