Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 452 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
massacre: Byc moze... Mnie troche angielskie Tesco zraza cenami, sa takie same jak np w H&M wiec juz wole H&M :) Choc jak jestem i widze cos fajnego to kupie, czemu nie. Jakosc tych ciuchow jest w miare, wiec luz.
Prawdopodobnie u nas jest duzo wiekszy wybor, w koncu Tesco angielskie jest :D
No u nas cenowo też jakoś tanio nie jest.
I wybór z pewnością jest ograniczony, ale czasami można coś fajnego znaleźć.
chciałam zostać tam gdzie mieszkałam, a mieszkałam na śródmieściu i jedynym minusem było parę klubów w okolicy i w niedzielne poranki zarzygane ulice, ale nawet słychać nic nie było. niestety osoba od której je wynajmowałam nie chciała go sprzedać, więc kupiliśmy mieszkanie przy koperniku

Konto usunięte: chciałam zostać tam gdzie mieszkałam, a mieszkałam na śródmieściu i jedynym minusem było parę klubów w okolicy i w niedzielne poranki zarzygane ulice, ale nawet słychać nic nie było. niestety osoba od której je wynajmowałam nie chciała go sprzedać, więc kupiliśmy mieszkanie przy koperniku i teraz kupiłam gazetę z ogłoszeniami i jest moje mieszkanie i się zastanawiam czy się tym interesować czy olać i przeprowadzić się do mojego taty bo on wyjeżdża na dłuższy czas i dom będzie pusty.
Zależy na jak długi czas tata wyjeżdża :) Tak czy siak, może warto skorzystać z takiej możliwości, jeśli rzeczywiście jest to dłuższy czas. Wiem co to puby i inne lokale w bliskim sąsiedztwie, u mnie tego pełno. W lato mam dylemat, czy zostawić otwarte okna i nie spać w nocy bo "inteligencja" pięknie się zachowuje, czy spać, ale się podusić..
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
u mnie w tesco z ciuchow maja tylko dziecinne i troche bielizny, natomiast w pobliskich Skierkach jest spory wybor ciuchow, butow, bizuterii:) raz sobie sprawilam tam takie klapeczki "sypialniane" na obcasie z puszkiem, o, nawet znalazlam identyczne w googlach;P
kuwa, kosztuja 160 zl na tej stronie, a ja za swoje na pewno nie dalam wiecej niz 50;)