malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 Septembrie 2011
massacre
massacre: a w ogole widzial ktos tego homosia Prinza? Chcial ze mna na skajpie pogadac o najnwszych trendach?

bylem u fryzjera, bo zapuszczam wlosy, kocham pania Agnieszke :zakochany:
i zapisalem sie do kosmetyczki

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma go .. - może był w tym salonie gdzie mu kazał iść i się zależał

no wlasnie :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: uj cie to obchodzi ile

fakt, bardziej mnie powinno obchodzic ilu mialo ciebie :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Prinz
  30 Septembrie 2011
massacre
massacre: fakt, bardziej mnie powinno obchodzic ilu mialo ciebie

przestalem liczyc :rotfl:

massacre
massacre
  30 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: przestalem liczyc

ja scyzorykiem przy lozku dziergalam kreseczki zaliczonych panow :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Prinz
  30 Septembrie 2011
massacre
massacre: ja scyzorykiem przy lozku dziergalam kreseczki zaliczonych panow

ja nigdy nie zapraszalem do siebie, zawsze u nich, dlatego tak dobrze znam topografie Köln :crylol:

massacre
massacre
  30 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: dlatego tak dobrze znam topografie Köln

gupek :crylol:

Prinz
Prinz
  1 Octombrie 2011
massacre
massacre: gupek

serio!

kiedys sobie tak jade na lotnisko i mysle

'oo tu Ebertplatz, fajny ten Jost byl'
zobaczylem tabliczke ze skretem na Leverkusen 'ooo Jens dobre drinki stawial'
wjezdzamy na Ehrenfeld 'szkoda ze Andreasa nie ma w domu' :crylol:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Octombrie 2011
massacre
massacre: Byc moze... Mnie troche angielskie Tesco zraza cenami, sa takie same jak np w H&M wiec juz wole H&M :) Choc jak jestem i widze cos fajnego to kupie, czemu nie. Jakosc tych ciuchow jest w miare, wiec luz. Prawdopodobnie u nas jest duzo wiekszy wybor, w koncu Tesco angielskie jest :D

No u nas cenowo też jakoś tanio nie jest.
I wybór z pewnością jest ograniczony, ale czasami można coś fajnego znaleźć.
mmaryjka
mmaryjka
  1 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A gdzie chciałaś?

chciałam zostać tam gdzie mieszkałam, a mieszkałam na śródmieściu i jedynym minusem było parę klubów w okolicy i w niedzielne poranki zarzygane ulice, ale nawet słychać nic nie było. niestety osoba od której je wynajmowałam nie chciała go sprzedać, więc kupiliśmy mieszkanie przy koperniku:and: i teraz kupiłam gazetę z ogłoszeniami i jest moje mieszkanie i się zastanawiam czy się tym interesować czy olać i przeprowadzić się do mojego taty bo on wyjeżdża na dłuższy czas i dom będzie pusty.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałam zostać tam gdzie mieszkałam, a mieszkałam na śródmieściu i jedynym minusem było parę klubów w okolicy i w niedzielne poranki zarzygane ulice, ale nawet słychać nic nie było. niestety osoba od której je wynajmowałam nie chciała go sprzedać, więc kupiliśmy mieszkanie przy koperniku i teraz kupiłam gazetę z ogłoszeniami i jest moje mieszkanie i się zastanawiam czy się tym interesować czy olać i przeprowadzić się do mojego taty bo on wyjeżdża na dłuższy czas i dom będzie pusty.

Zależy na jak długi czas tata wyjeżdża :) Tak czy siak, może warto skorzystać z takiej możliwości, jeśli rzeczywiście jest to dłuższy czas. Wiem co to puby i inne lokale w bliskim sąsiedztwie, u mnie tego pełno. W lato mam dylemat, czy zostawić otwarte okna i nie spać w nocy bo "inteligencja" pięknie się zachowuje, czy spać, ale się podusić..
massacre
massacre
  1 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I wybór z pewnością jest ograniczony, ale czasami można coś fajnego znaleźć.

w Gdyni na Kcynskiej w Tesco jest gowno
natomiast w Poznaniu na Serbskiej jest mega fajnie :Ziober2:
sama tam zeszle lato pare lumpow kupilam i sobie i mlodemu :D

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Octombrie 2011
massacre
massacre: w Gdyni na Kcynskiej w Tesco jest gowno natomiast w Poznaniu na Serbskiej jest mega fajnie sama tam zeszle lato pare lumpow kupilam i sobie i mlodemu :D

Ja najbliższe Tesco, mam jakieś 3-4 przystanki ode mnie, na Stalowej w Warszawie, no i niestety bez rewelacji :)
Babsy
Babsy
  1 Octombrie 2011

u mnie w tesco z ciuchow maja tylko dziecinne i troche bielizny, natomiast w pobliskich Skierkach jest spory wybor ciuchow, butow, bizuterii:) raz sobie sprawilam tam takie klapeczki "sypialniane" na obcasie z puszkiem, o, nawet znalazlam identyczne w googlach;P

kuwa, kosztuja 160 zl na tej stronie, a ja za swoje na pewno nie dalam wiecej niz 50;)

styka51
styka51
  1 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: raz sobie sprawilam tam takie klapeczki "sypialniane" na obcasie z puszkiem

Jak Peggy Bundy :rotfl:
Babsy
Babsy
  1 Octombrie 2011
styka51
styka51: Jak Peggy Bundy

pasuja mi do czerwonej bielizny i ponczoch:pavarotti:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.