malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Widziałam ostatnio ładny płaszczyk, o dziwo w Tesco. Z tym, że był czerwony.

Czerwonego płaszcza raczej bym nie chciała :)

Ale w H&M, ze 3 lata temu kupiłam taki fioletowy, kurtko-płaszczyk. O dziwo, dobrej jakości, dalej chodzę w tym :)
Paulinessa
Paulinessa
  30 Septembrie 2011
massacre
massacre: raczej? ale zdarza sie?

No jak mam dzień, że obrażam się za wszystko to za to też się obrażę :rotfl: ale to rzadko się zdarza i nie ma nic związanego z okresem! :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Septembrie 2011
massacre
massacre: dlaczego o dziwo? tesco ma fajne ciuchy

Ogólnie tak, wiem o tym, ale mam wrażenie, że te nasze Tesco(a) mają te ciuchy poprzebierane, pomieszane z jakimiś nie wiadomo skąd i potrafią wyciągać i sprzedawać rzeczy z przed kilku lat, wciskając je między inne. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja coraz bardziej żałuję, że się przeprowadziłam w takie, a nie inne miejsce i ogólnie myślę, coby się nie wyprowadzić z warszawy

A gdzie chciałaś?

Mi ogólnie pasuje Warszawa, nawet moja okolica, ale ma straszne wady. Niby okej, że chcą metro zrobić, ale przez kurna dwa lata będę miała problem, żeby się gdzieś dostać. Tramwaje miałam 3 minuty od domu, teraz będę musiała pod Powszechny łazić, by się do nich dostać. No plus pełno patologii w okolicy - dzieci z dziećmi, ćpuny i w ogóle. Gdyby ktoś zrobił z tym porządek, byłoby okej. A jest tak, że wyremontowaną klatkę zniszczą, pomażą, zasyfią, że strach czegoś dotknąć, wiedzą kto i nikt z tym nic nie robi :|
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czerwonego płaszcza raczej bym nie chciała :)

No ja też nie :)

W Deichmannie niedawno też widziałam buty wystawione z zeszłego roku i dalej sprzedawane w tej samej cenie, parodia.
SoDope
SoDope
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W Deichmannie niedawno też widziałam buty wystawione z zeszłego roku i dalej sprzedawane w tej samej cenie, parodia.

Moje buty w CCC od 3 lat są na półce w tej samej cenie :crylol:
Babsy
Babsy
  30 Septembrie 2011

a moich zamszowych japonek w tym roku nie bylo w ccc;/

SoDope
SoDope
  30 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: a moich zamszowych japonek w tym roku nie bylo w ccc;/

bo japonki czy sandały wychodzą nowe co roku ..

a np kozaki są parę starych + nowe .. a buty wizytowe to już co parę lat się zmieniają też dlatego :crylol:
sylwik
sylwik
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: w UK studenci we wszystkich sklepach caly rok maja znizki u nas w wielu też, ale zazwyczaj w tych w których nie robię zakupów.

a wiesz, w jakich maja? :ninja:
Babsy
Babsy
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo japonki czy sandały wychodzą nowe co roku .. a np kozaki są parę starych + nowe .. a buty wizytowe to już co parę lat się zmieniają też dlatego

w tesco na pasazu byl u mnie sklep boti, gdzie mieli wiele podrobek ccc- wakuart te japonki kupilam identyczne rok po roku najpierw w ccc, potem w boti:swir: japonki musze miec z materialowa wkladka, bo m straszne bloto robi, jak mam plastikowa wkladke:ninja:
SoDope
SoDope
  30 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: gdzie mieli wiele podrobek ccc- wakuart te japonki kupilam identyczne rok po roku najpierw w ccc

no ale w CCC takich samych już nie było ...

po prostu chcą uniknąć takiej sytuacji gdzie takie same buty są w różnych sklepach :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie tak, wiem o tym, ale mam wrażenie, że te nasze Tesco(a) mają te ciuchy poprzebierane, pomieszane z jakimiś nie wiadomo skąd i potrafią wyciągać i sprzedawać rzeczy z przed kilku lat, wciskając je między inne.

Byc moze... Mnie troche angielskie Tesco zraza cenami, sa takie same jak np w H&M wiec juz wole H&M :) Choc jak jestem i widze cos fajnego to kupie, czemu nie. Jakosc tych ciuchow jest w miare, wiec luz.
Prawdopodobnie u nas jest duzo wiekszy wybor, w koncu Tesco angielskie jest :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  30 Septembrie 2011

a w ogole widzial ktos tego homosia Prinza? Chcial ze mna na skajpie pogadac o najnwszych trendach? :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  30 Septembrie 2011
massacre
massacre: a w ogole widzial ktos tego homosia Prinza? Chcial ze mna na skajpie pogadac o najnwszych trendach?

Nie ma go .. - może był w tym salonie gdzie mu kazał iść i się zależał :crylol:
massacre
massacre
  30 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma go .. -

poszedl na balety :nie:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 Septembrie 2011
massacre
massacre: czyli miales tylko 5 Polakow?

uj cie to obchodzi ile :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.