malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
feuliette
feuliette
  4 Octombrie 2011

Jezuś tak mnie głowa boli,że mi pulsuje...macie jakies sprawdzone sposoby poza tabletkami?:and:

sylwik
sylwik
  4 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jezuś tak mnie głowa boli,że mi pulsuje...macie jakies sprawdzone sposoby poza tabletkami?

jedynie polozyc sie po ciemku w ciszy i nie ruszac glowa nawet o milimetr:ninja: po jakims czasie pomaga...:And:
feuliette
feuliette
  4 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i nie ruszac glowa nawet o milimetr

to nie dla mnie,ciezko mi 20 min wysiedziec w jednym miejscu a ty mi o lezeniu mowisz :and:
sylwik
sylwik
  4 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie dla mnie,ciezko mi 20 min wysiedziec w jednym miejscu a ty mi o lezeniu mowisz

jeszcze zalezy jaki bol glowy, mnie jak zlapie to wlasnie ruszenie glowa o kazdy milimetr = niemozliwy bol przez chwile, wiec musze lezec:And:
Babsy
Babsy
  4 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jezuś tak mnie głowa boli,że mi pulsuje...macie jakies sprawdzone sposoby poza tabletkami?

Konto usunięte
Konto usunięte: jedynie polozyc sie po ciemku w ciszy i nie ruszac glowa nawet o milimetr po jakims czasie pomaga...

wlasnie to... gad, nienawidze jak boli glowa wlasnie tak, ze ruszajac nia mam wrazenie, jakby mi miala zaraz peknac;/
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Octombrie 2011
styka51
styka51: No przecież, że TY :D

no co ty :lol:
a dziekuje :rotfl: poprawilo mi to humor, zwlaszcza ze ostatnio fieska napisala, ze jestem wieloryb :crylol:

styka51
styka51: Ale czy ze mnie taki ideał...

no ba! kazdy facet ma w sobie wykreowany ideal i takiego szuka, dla Manka jestes nim Ty i zaloze sie ze jestes idealem nie tylko dla swojego chlopa ale i dla paru innych ^ ^

styka51
styka51: ale to co najważniejsze zawsze było widać

:crylol:

Babsy
Babsy: na mistrzach chyba bylo pytanie z samosi.pl: dlazego dziewczyny po pewnym czasie bycia razem domagaja sie pierscionka zareczynowego? odpowiedz: bo "narzeczona" brzmi lepiej niz "materac".

:rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

feuliette
feuliette
  5 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: wlasnie to... gad, nienawidze jak boli glowa wlasnie tak, ze ruszajac nia mam wrazenie, jakby mi miala zaraz peknac;/

ostatnio coraz częściej tak mam:and:
styka51
styka51
  5 Octombrie 2011
massacre
massacre: no co ty a dziekuje poprawilo mi to humor, zwlaszcza ze ostatnio fieska napisala, ze jestem wieloryb

Nie ma za co^^
Fieska chyba wieloryba nie widziała :rotfl:

massacre
massacre: no ba! kazdy facet ma w sobie wykreowany ideal i takiego szuka, dla Manka jestes nim Ty i zaloze sie ze jestes idealem nie tylko dla swojego chlopa ale i dla paru innych ^ ^

Ale tylko Maniek daje mi podstawy do myślenia, iż ideałem jestem... ;c

massacre
massacre:

Śmiać mi się strasznie chciało, tym bardziej, że taśma przechodziła z rąk do rąk, z brata na brat i wszyscy czterej na niej jechali :lol:

W ogóle dziś mój pokój wygląda tak:

A i jak wracałam ze szkoły autkiem do domu, to tłumik mi się urwał i trzymał się tylko na gumie... Teraz tatuś siedzi i spawa... a jak nie da rady, to pojadę do Mania na gazowe...:and:
feuliette
feuliette
  5 Octombrie 2011

Przefarbowałam się...tak mi....ciemno:and:

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  5 Octombrie 2011
styka51
styka51: W ogóle dziś mój pokój wygląda tak:

I co Twoja mamcia na to ? Moja od razu zrobiła by mi awanturę,że mam syf w pokoju, choć jeszcze nie pamiętam by u mnie na podłodze przewalały się książki,czy też ubrania, tak, że nie dałoby rady przejść.

styka51
styka51: A i jak wracałam ze szkoły autkiem do domu, to tłumik mi się urwał i trzymał się tylko na gumie...

Dać tu kobiecie auto...
styka51
styka51
  5 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I co Twoja mamcia na to ? Moja od razu zrobiła by mi awanturę,że mam syf w pokoju, choć jeszcze nie pamiętam by u mnie na podłodze przewalały się książki,czy też ubrania, tak, że nie dałoby rady przejść.

Mamy nie interesuje mój pokój... A walało się tak, bo wyciągnęłam WSZYSTKIE notatki i porządkowałam je od nowa :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dać tu kobiecie auto...

Już naprawione^^ I to nie moja wina była, tylko rdza przeżarła i musiało się kiedyś urwać...
:ziober2:
Babsy
Babsy
  5 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio coraz częściej tak mam

wez moze jakies badania zrob... jestem przewrazliwiona na tym punkcie po akcji z przyjaciolka:C

styka51
styka51: A i jak wracałam ze szkoły autkiem do domu, to tłumik mi się urwał i trzymał się tylko na gumie... Teraz tatuś siedzi i spawa... a jak nie da rady, to pojadę do Mania na gazowe...

Sebie u forda tez ostatnio komin po ziemi sunal, jak jechalismy:crylol: a teraz sie urwal na dobre;P
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  5 Octombrie 2011
styka51
styka51: Mamy nie interesuje mój pokój... A walało się tak, bo wyciągnęłam WSZYSTKIE notatki i porządkowałam je od nowa

I nie każe Ci sprzątać? Ale masz dobrze...

styka51
styka51: Już naprawione^^ I to nie moja wina była, tylko rdza przeżarła i musiało się kiedyś urwać...

Oj tam oj tam i tak kobiety za kierownicą to zagrożenie na drodze :ziober2:
styka51
styka51
  5 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: Sebie u forda tez ostatnio komin po ziemi sunal, jak jechalismy a teraz sie urwal na dobre;P

A myślałam, że takie problemy to tylko ja mam :lol:
styka51
styka51
  5 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I nie każe Ci sprzątać? Ale masz dobrze...

Mama twierdzi, że mam 20 lat i jak ktoś przyjdzie do mojego pokoju, to ja sobie narobię wstydu, że jestem glajda itp... Poza tym już się przyzwyczaiła do tego, że średnio raz na miesiąc mam takie akcje na podłodze :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Oj tam oj tam i tak kobiety za kierownicą to zagrożenie na drodze

Mój drogi, wśród facetów też można znaleźć niedorajdów w kwestii prowadzenia auta.
Choć jak patrzę na niektóre baby, to się zastanawiam kto i za ile dał im prawko...:ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.