malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 Octombrie 2011
Babsy
Babsy:

rzal mi takich ludzi a jeszcze bardziej tych tepych dzid co sie na takie rzeczy nabieraja :kv3:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  7 Octombrie 2011
Babsy
Babsy:

O jaaaa... też chcę taką pracę :w00t:
Babsy
Babsy
  7 Octombrie 2011
massacre
massacre: rzal mi takich ludzi a jeszcze bardziej tych tepych dzid co sie na takie rzeczy nabieraja

jak tak mozesz, to na pewno uczciwa i legalna praca:mrgreen:

styka51
styka51: O jaaaa... też chcę taką pracę

a ja chce jakakolwiek;) noo, moze nie jakakoliwek, odpowiadalaby mi praca w sklepie z ciuchami;P moze rozpatrza pozytywnie moje cv w croppie:and:
massacre
massacre
  7 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: jak tak mozesz, to na pewno uczciwa i legalna praca

na pewno

Babsy
Babsy: odpowiadalaby mi praca w sklepie z ciuchami;P moze rozpatrza pozytywnie moje cv w croppie

to na kij ci studia?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  7 Octombrie 2011
massacre
massacre: to na kij ci studia?

to byla taka decyzja, ze trzeba gdzies pojsc, jak po gimnazjum, ze trzeba jakas szkole wybrac;)

szit, kupilam ananasa i zepsuty:martuska: trzeba bedzie sie pofatygowac i oddac, tyle ze mu czupryne z metka i kodem juz ucielam;)
massacre
massacre
  7 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: to byla taka decyzja, ze trzeba gdzies pojsc, jak po gimnazjum, ze trzeba jakas szkole wybrac;) szit, kupilam ananasa i zepsuty trzeba bedzie sie pofatygowac i oddac, tyle ze mu czupryne z metka i kodem juz ucielam;)

nie gadam z toba! jak moglam ci sie nie przysnic? :martuska:

Babsy
Babsy
  7 Octombrie 2011
massacre
massacre: nie gadam z toba! jak moglam ci sie nie przysnic?

a bo jo wim;)? nie mam kontroli nad tym co mi sie sni;P ale moze zaczne jakis swiadomy sen praktykowacXD
massacre
massacre
  7 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: ale moze zaczne jakis swiadomy sen praktykowacXD

:crylol:

styka51
styka51
  7 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: ale moze zaczne jakis swiadomy sen praktykowacXD

Na bank erotyki to będą :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Octombrie 2011

Z przykrością stwierdzam, że popadłam w zakupoholizm. I nie jest już to śmieszne, zastanawiam się nad leczeniem. ;/ Zaczęło się od kolekcjonowania kosmetyków - błyszczyków, potem były lakiery, potem rzeczy do włosów, teraz kremy do twarzy, maseczki,
... rośliny :ninja: mam w domu 14 kwiatków a nigdy nie miałam zadnego, doniczki, ziemie do roslin, odzywki, nawozy :|

I ciągle mi mało. Najgorzej z kosmetykami, 75% nie używam.
Dzisiaj wzięłam się za porządki, nie chce miec tyle kosmetyków, chce zuzyc wszystkie ale troche to potrwa, chcialam dac siostrze, mamie, szwagierce ale zaraz mysle, ze zostawie bo moze bede chciala kiedys użyć :] Biorę szampon do ręki mysle: dam Basi, jak juz zostaną mi tylko 3 szampony moje ulubione to moze kupie go sobie kiedys zeby znowu sprobowac. :] i kolo sie zamyka.

Najgorzej ostatnio: kupilam sobie krem vichy normaderm na dzien i na noc, a zaraz potem zauwazylam te zestawy, kupilam oba myslac, ze bede miec w zapasie, co za bezsens. ;/ nie wiem juz co robic.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Octombrie 2011

A w ogóle to najgorsze jest to, ze tak jak z tym kremem: zobaczylam ten zestaw i MUSIALAM kupic, bo tani, bo w promocji.. A jak juz kupilam to zalowalam, bo mam koncowke starego kremu, jeden nowy i teraz trzeci. Nie bylo mi to potrzebne.
Dodatkowo dzisiaj zamowilam krem z la roche posay bo byl w promocji, ale po co jak mam ten normaderm i jeszcze całą tubke biodermy sebium.
Chcialabym oddac wiekszosc szamponow, nie bede ich uzywac ale nie oddam bo mi szkoda. Narazie mojemu dalam szampon biovax, alterre, jajeczny (jeden mam w zapasie), szhaume ziołową (jedną mam w zapasie), 4 odzywki i szampon z joanny, rzepa. I jeszcze duzo mi zostalo.

Musialam sie wygadac. :-)

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  7 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem juz co robic.

powiedz mezowi by ci zakrecil kurek z gotowka.
mi taki ruch pomaga :P

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  7 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: powiedz mezowi by ci zakrecil kurek z gotowka. mi taki ruch pomaga :P

Widziales Kochanie co ten bezczelny dzieciak czak na nas gada?

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  7 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: powiedz mezowi by ci zakrecil kurek z gotowka.

To nierealne bo kase mamy wspólną, tzn co prawda aktualnie nie zarabiam bo zajmuje sie domem jednak nie o to chodzi nawet, tak czy siak mam dostęp do konta i do pieniędzy które są w domu, nie moze mi zakręcić 'kurka', jedyne co to jak bedziemy razem gdzies to niech nie pozwala mi niczego kupowac. :/
massacre
massacre
  7 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Musialam sie wygadac. :-)

znajdz sobie hobby :D
ja zazwyczaj wydaje siano z nudow...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.