malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  10 Octombrie 2011
massacre
massacre: opowiedz, jestem nie na biezaco - maja zalegalizowac?

palikot przebąkiwał, że chciałby uaktualnić przepisy związane z aborcją. dla mnie jedynym rozwiązaniem jest referendum.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: palikot przebąkiwał, że chciałby uaktualnić przepisy związane z aborcją. dla mnie jedynym rozwiązaniem jest referendum.

w sumie racja, glos ludu, w ktorym jest tylu samo katolikow co zwolennikow aborcji :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Patrishia
Patrishia
  10 Octombrie 2011
massacre
massacre: wypowiedz sie lepiej w moim nazistowskim temaciku, trzeba wzniesc MiU na poziom

A wypowiem, czytałam go i jest bardzo ciekawy, ale to jak załatwie internet, a jestem wlasnie w drodze, pewnie bd się tłukła godzinę jak ostatnio, bo w zły mpk wsiadłam, z objazdami :3 Chociaż nie wiem czy mi podłączą, bo taki ze mnie hakier, że nawet swojego adresu ip nie umiem wskazać, a oni chcą jeszcze coś z kartą sieciową, jak ja mam zewnętrzną i o. Jak wpisałam cmd i potem ipconfig to wszystko mam odłączone wg nich.

Ale bzdety wypisuję, ciekawe nie? :rotfl: Chciałam sobie czas zająć, bo piszę to i piszę i nadal jadę.
massacre
massacre
  10 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Ale bzdety wypisuję, ciekawe nie? Chciałam sobie czas zająć, bo piszę to i piszę i nadal jadę.

ach spoczko, ja ide na lancz brejk zaraz, nic sie nie dzieje na forumie w poniedzialek nasz piekny :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  10 Octombrie 2011

a co do reszty Patriszja, to ja potrafie wygooglowac jaki mam IP :rotfl:

Patrishia
Patrishia
  10 Octombrie 2011

Ale ja podłączam dopiero neta, do tego mi potrzebny adres ip, jak już go będę miala to sobie też będę mogła wygooglować :rotfl:
Smacznego!

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  10 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: There's no greater power than the power of good-bye.

Madonna :w00t:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  10 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Smacznego!

jeszcze nie poszlam

Patrishia
Patrishia: Ale ja podłączam dopiero neta

neostrade?

massacre
massacre
  10 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: Madonna

hold your horse, man :rotfl:

Prinz
Prinz
  10 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Hamuj się

tak mozesz w domu powiedziec jezeli Ci na to pozwola, bo widze ze na forum trzeba wylac swoje frustracje :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Bekę miałem z Ciebie jak zgasił Cię w nowszym temacie Wiadomo, a Ty nawet nie odszczekałeś :)

nie zgasil, a stwierdzil fakt, ze jestem chudy. wole to niz byc takim jak ty pyzatym prosiaczkiem, ktory wytoczyl sie spod spodnicy cyganki. albo jakiejs ciapatej.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ty z Prinzem tworzycie kółko wzajemnej adoracji

boli? przynajmniej nie narzekamy jakie te dziewczyny sa zepsute i niewychowane.
przykro mi ze jeszcze nie umoczyles :C chociaz obaj wiemy ze wolisz nutelle od wadzajny :C

massacre
massacre: zazdroscisz? jestem jego oddana suka i laczy nas cos wiecej niz kilka poscikow na forumie, bijacz!

sie wie bejb ;* wiez mocniejsza niz fakt ze jak kocha to polyka!

Konto usunięte
Konto usunięte: te wasze wspólne poczynania śmieszą i żenują nie tylko mnie( wielu innych użytkowników tego forum także) :)

jakos mnie nie boli ze tchorze szepca za plecami, jak tacy mocni (albo glupi jak ty) to niech maja odwage sie wypowiedziec ;)

Prinz
Prinz
  10 Octombrie 2011
massacre
massacre: hold your horse, man

nie moglem wytrzymac :rotfl:

massacre
massacre
  10 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: wiez mocniejsza niz fakt ze jak kocha to polyka!

polkne ci zawsze i wszedzie :*
Prinz
Prinz: nie moglem wytrzymac

i know :*

mmaryjka
mmaryjka
  10 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: przynajmniej nie narzekamy jakie te dziewczyny sa zepsute i niewychowane.

a byl jeszcze jeden taki skrzywdzony, ale nie pamietam jak się zwal. Tamten to dopiero byl masakryczby:and:

(Za wszelkie dziwne slowa etc sorry, ale pisze z telefonu)
massacre
massacre
  10 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: (Za wszelkie dziwne slowa etc sorry, ale pisze z telefonu)

jak czytam swoje posty pisane z telefonu to zawsze sie za glowe lapie :Rotfl:

Patrishia
Patrishia
  10 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: Madonna

Si. :ziober2:
Frozen i to mają świetny klimat.
Potem La isla bonita i like a prayer, który jest doskonały w każdym calu, muzycznie, klip z płonącymi krzyżami i czarnym jezusem -

No i tekst - I'm down on my knees, I wanna take you there :w00t:

massacre
massacre: jeszcze nie poszlam

Ale ja tak. :D
A neta nie mam u siebie dalej.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.