Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 465 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A wypowiem, czytałam go i jest bardzo ciekawy, ale to jak załatwie internet, a jestem wlasnie w drodze, pewnie bd się tłukła godzinę jak ostatnio, bo w zły mpk wsiadłam, z objazdami :3 Chociaż nie wiem czy mi podłączą, bo taki ze mnie hakier, że nawet swojego adresu ip nie umiem wskazać, a oni chcą jeszcze coś z kartą sieciową, jak ja mam zewnętrzną i o. Jak wpisałam cmd i potem ipconfig to wszystko mam odłączone wg nich.
Ale bzdety wypisuję, ciekawe nie?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a co do reszty Patriszja, to ja potrafie wygooglowac jaki mam IP
Ale ja podłączam dopiero neta, do tego mi potrzebny adres ip, jak już go będę miala to sobie też będę mogła wygooglować
Smacznego!
tak mozesz w domu powiedziec jezeli Ci na to pozwola, bo widze ze na forum trzeba wylac swoje frustracje :D
nie zgasil, a stwierdzil fakt, ze jestem chudy. wole to niz byc takim jak ty pyzatym prosiaczkiem, ktory wytoczyl sie spod spodnicy cyganki. albo jakiejs ciapatej.
boli? przynajmniej nie narzekamy jakie te dziewczyny sa zepsute i niewychowane.
przykro mi ze jeszcze nie umoczyles :C chociaz obaj wiemy ze wolisz nutelle od wadzajny :C
sie wie bejb ;* wiez mocniejsza niz fakt ze jak kocha to polyka!
jakos mnie nie boli ze tchorze szepca za plecami, jak tacy mocni (albo glupi jak ty) to niech maja odwage sie wypowiedziec ;)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.