malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  11 Octombrie 2011

co tu takie puchy?

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2011

Wchodze dzisiaj do asdy i przegladam sobie dzial z ksiazkami i co sie okazalo?
ze wyszla nowa czesc mojej ksiazki, a ja zapomnialam ze wychodzi w tym miesiacu :smutny:
ide znalezc jakies mydlo w ksztalcie zyletki czy cos.

Babsy
Babsy
  11 Octombrie 2011

ja wczoraj kupilam po raz drugi ten sam nr cosmo- zorientowalam sie dopiero w domu:zonk: a dzis wyszedl nowy:zonk:

panterka997
panterka997
  11 Octombrie 2011

ale wy glupie jestescie te tematy zaklada forumowicz a wy sie nabieracie smiejecie i trola karmicie

panterka997
panterka997
  11 Octombrie 2011

gdzie jest ta brudna fryzjerka?

pijana
pijana
  11 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: ja wczoraj kupilam po raz drugi ten sam nr cosmo- zorientowalam sie dopiero w domu a dzis wyszedl nowy

Też mi się tak zdarzyło 2 razy :zonk: Tak to jest, jak się czyta dużo gazet...
Babsy
Babsy
  11 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Też mi się tak zdarzyło 2 razy Tak to jest, jak się czyta dużo gazet...

no wlasnie;P gram namietnie od jakiegos tygodnia w zdrapki, trafiam tak po 2, 3 zl:D
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  12 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: gram namietnie od jakiegos tygodnia w zdrapki, trafiam tak po 2, 3 zl:D

Uważaj bo się wciągniesz, ja non stop gram :D Ostatnio nawet miałem dobry bilans. Kupiłem zdrapki za sumę 16 zł, a wygrałem 12 zł.
Jeśli chcesz coś wygrać i masz trochę szczęścia to kupuj zdrapkę "Zodiak". Tam jest dużo wygranych o wartości 50zł i ludzie dosyć często trafiają.
Babsy
Babsy
  12 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Uważaj bo się wciągniesz, ja non stop gram :D Ostatnio nawet miałem dobry bilans. Kupiłem zdrapki za sumę 16 zł, a wygrałem 12 zł.

gram co dzien prawie;) wczoraj znow trafilam 2 zl i ide wymienic.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli chcesz coś wygrać i masz trochę szczęścia to kupuj zdrapkę "Zodiak". Tam jest dużo wygranych o wartości 50zł i ludzie dosyć często trafiają.

ze dwa razy kupilam, ostatnio wlasnie w vabanku trafiam;) ale skoro tak mowisz. to dzis kupie zodiak:)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wchodze dzisiaj do asdy i przegladam sobie dzial z ksiazkami i co sie okazalo? ze wyszla nowa czesc mojej ksiazki, a ja zapomnialam ze wychodzi w tym miesiacu

no i? to sobie kup! czy to ksiazka co kosztuje 9182792178979817389 paunduf?

Babsy
Babsy: Babsy

jaki av :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  12 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: gram co dzien prawie;) wczoraj znow trafilam 2 zl i ide wymienic.

Ja tak samo,z tym,że coraz większe kwoty wydaje na te zdrapki.

Babsy
Babsy: ze dwa razy kupilam, ostatnio wlasnie w vabanku trafiam;) ale skoro tak mowisz. to dzis kupie zodiak:)

No ja ostatnio wziąłem m.in 4 vabanki i miałem 1x 1zł i 1x 2zł. A co do Zodiaka to sam max trafiłem 10 zł, ale wiem,że ludzie 50 zł często dosyć trafiają.
Babsy
Babsy
  12 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tak samo,z tym,że coraz większe kwoty wydaje na te zdrapki.

wymieniam to co mi sie trafi i kupuje 4 kolejne;)

Konto usunięte
Konto usunięte: No ja ostatnio wziąłem m.in 4 vabanki i miałem 1x 1zł i 1x 2zł. A co do Zodiaka to sam max trafiłem 10 zł, ale wiem,że ludzie 50 zł często dosyć trafiają.

wczoraj wlasnie w vabanku na dwoch kuponach, czy jednym mialam 2 x po 50, 2 x po 100, 2 x po 1000, 2 x po 25 000:and: no ale probujemy dalej:w00t:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  12 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: wymieniam to co mi sie trafi i kupuje 4 kolejne;)

Jak chcesz to mogę podesłać Ci na pw linka do fajnego forum o zdrapkach, gdzie ludzie prezentują swoje wygrane, chwalą się bilansem itp. To właśnie z tego forum dowiaduje się chociażby ile razy można 50 zł w Zodiaku trafić.

Babsy
Babsy: wczoraj wlasnie w vabanku na dwoch kuponach, czy jednym mialam 2 x po 50, 2 x po 100, 2 x po 1000, 2 x po 25 000 no ale probujemy dalej

Tak się zdarza bardzo często,ale cóż,są ludzie, którzy wygrywają główne nagrody.Na tym wspomnianym forum jest jeden chłopak, który wygrał w Zdrapmanie 15 000 zł.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Octombrie 2011

Dobry dzień :zakochany:

agoosiaaa
agoosiaaa
  12 Octombrie 2011
massacre
massacre: no i? to sobie kup! czy to ksiazka co kosztuje 9182792178979817389 paunduf?

no to pewnie ze kupilam, wkurzona jestem ze zapomnialam ze wychodzi tylko :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry dzień

Hej ho :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.