malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  9 Octombrie 2011

Dziś na obiad miałam mięsko w sosie własnym, ziemniaczki i bigos.
:zakochany:

A na deser to:

styka51
styka51
  9 Octombrie 2011
feuliette
feuliette
  9 Octombrie 2011

nie kuś ;(

pijana
pijana
  9 Octombrie 2011

Palikotttttttttttttttttttt !!! :D :D :D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Octombrie 2011

Dziś na obiad miałam schabowego ziemniaki buraczki mizerie surowke z białej kapusty i kompot :w00t:
Jutro wrzuce foteczki na fejsa :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  10 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czak pytam ja Ciebie.

Jak zwykle oczywiście moje słowa zostały przekręcone ( tak mniemam), bo nie sądzę,by dorosła osoba miała problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Raz napisałem, że lepiej massacre by lepiej na tym wyszła, jak wyłączyła by komputer, kończąc te swoje durne ataki na moją osobę i poświęciła ten czas np dziecku. Oczywiście teraz będzie mi to wypominane, że niby do Kościoła ją wysyłam, zaraz może jeszcze napisze,że najlepiej to by było jakby w domu cały czas siedziała :ninja:. Na hipokryzję nie ma rady.

Prinz
Prinz: teraz nic nie pieszcze kotus :D

Hamuj się. Bekę miałem z Ciebie jak zgasił Cię w nowszym temacie Wiadomo, a Ty nawet nie odszczekałeś :) Macho z Ciebie taki z mięśniami i z klatą :crylol:. Mocny w gębie jesteś i tyle.

massacre
massacre: robisz sie monotematyczny, juz ci to pisalam. no rzuc jeszcze tym swoim standardowym tekstem, ze kobiecie w moim wieku, z dzieckiem nie wypada nabijac na forum i idz juz sobie bo powiewa od ciebie nuda

Ja się robię monotematyczny? To z Tobą ostatnio jest kiepsko. Nie stać Cię na żadną ripostę, na żadną racjonalną wymianę zdań. Po 3 dniach dopiero rzucasz ,że jestem monotematyczny. Wysil się ,wymyśl coś lepszego,albo zwyczajnie w świecie daj sobie spokój. Ty z Prinzem tworzycie kółko wzajemnej adoracji i te wasze wspólne poczynania śmieszą i żenują nie tylko mnie( wielu innych użytkowników tego forum także) :)
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  10 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: że lepiej massacre by lepiej na tym wyszła

* że lepiej by na tym wyszła :and:
Patrishia
Patrishia
  10 Octombrie 2011

No, jeszcze 10 tysięcy postów do pierwszego miliona :zabawa:

massacre
massacre
  10 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty z Prinzem tworzycie kółko wzajemnej adoracji

zazdroscisz? jestem jego oddana suka i laczy nas cos wiecej niz kilka poscikow na forumie, bijacz!

Konto usunięte
Konto usunięte: żenują nie tylko mnie( wielu innych użytkowników tego forum także) :)

o zapomnialam o tym standardowym tekscie, jak moglam :crylol:
najwyrazniej zenujemy tylko tchorzy, ktorzy sie boja nam to powiedziec prosto w twarz bo nigdy nic takiego nie slyszalam/ czytalam. skoro jednak twierdzisz, ze tacy istnieja i obgaduja za naszymi plecami wyzalajac sie tobie... no coz, skomentuje to... milczeniem :rotfl:

bez odbioru czak

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  10 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: No, jeszcze 10 tysięcy postów do pierwszego miliona

damy rade, damy rade, damy rade :ziober2:

Patrishia
Patrishia
  10 Octombrie 2011
massacre
massacre: damy rade, damy rade, damy rade

Od wakacji na to czekam!

Ej, jeszcze się wtrącę, że 'uwielbiam' argument o ludziach szepczących za plecami.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  10 Octombrie 2011
massacre
massacre: zazdroscisz? jestem jego oddana suka i laczy nas cos wiecej niz kilka poscikow na forumie, bijacz!

Zazdroszczę? nie, współczuje temu twojemu Jaro :crylol:

massacre
massacre: o zapomnialam o tym standardowym tekscie, jak moglam najwyrazniej zenujemy tylko tchorzy, ktorzy sie boja nam to powiedziec prosto w twarz bo nigdy nic takiego nie slyszalam/ czytalam. skoro jednak twierdzisz, ze tacy istnieja i obgaduja za naszymi plecami wyzalajac sie tobie... no coz, skomentuje to... milczeniem bez odbioru czak

Bo do nikogo tak się nie czepiasz jak do mnie. Dodam,że razem z Prinzem tworzycie taką zgraną paczkę internetowych napinaczy.
A teraz chce Cię uświadomić, że każda następna próba obrażania mnie przez Ciebie czy to przez twojego internetowego gacha, zostanie zgłoszona moderatorom - bo ja nie mam zamiaru więcej zawracać sobie głowy ludźmi waszego pokroju. Niech moderatorzy zrobią z tym porządek.
bez odbioru masakro ;]
mmaryjka
mmaryjka
  10 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Palikotttttttttttttttttttt !

czekam na referendum w sprawie aborcji, choć pewnie się nie doczekam.
ciekawe czy zalegalizuje dzieciakom jointy
massacre
massacre
  10 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Ej, jeszcze się wtrącę, że 'uwielbiam' argument o ludziach szepczących za plecami.

wypowiedz sie lepiej w moim nazistowskim temaciku, trzeba wzniesc MiU na poziom :rotfl:

massacre
massacre
  10 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czekam na referendum w sprawie aborcji, choć pewnie się nie doczekam.

opowiedz, jestem nie na biezaco - maja zalegalizowac?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.