Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 464 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Dziś na obiad miałam schabowego ziemniaki buraczki mizerie surowke z białej kapusty i kompot
Jutro wrzuce foteczki na fejsa
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jak zwykle oczywiście moje słowa zostały przekręcone ( tak mniemam), bo nie sądzę,by dorosła osoba miała problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Raz napisałem, że lepiej massacre by lepiej na tym wyszła, jak wyłączyła by komputer, kończąc te swoje durne ataki na moją osobę i poświęciła ten czas np dziecku. Oczywiście teraz będzie mi to wypominane, że niby do Kościoła ją wysyłam, zaraz może jeszcze napisze,że najlepiej to by było jakby w domu cały czas siedziała

Hamuj się. Bekę miałem z Ciebie jak zgasił Cię w nowszym temacie Wiadomo, a Ty nawet nie odszczekałeś :) Macho z Ciebie taki z mięśniami i z klatą

massacre: robisz sie monotematyczny, juz ci to pisalam. no rzuc jeszcze tym swoim standardowym tekstem, ze kobiecie w moim wieku, z dzieckiem nie wypada nabijac na forum i idz juz sobie bo powiewa od ciebie nuda
Ja się robię monotematyczny? To z Tobą ostatnio jest kiepsko. Nie stać Cię na żadną ripostę, na żadną racjonalną wymianę zdań. Po 3 dniach dopiero rzucasz ,że jestem monotematyczny. Wysil się ,wymyśl coś lepszego,albo zwyczajnie w świecie daj sobie spokój. Ty z Prinzem tworzycie kółko wzajemnej adoracji i te wasze wspólne poczynania śmieszą i żenują nie tylko mnie( wielu innych użytkowników tego forum także) :)
zazdroscisz? jestem jego oddana suka i laczy nas cos wiecej niz kilka poscikow na forumie, bijacz!
o zapomnialam o tym standardowym tekscie, jak moglam

najwyrazniej zenujemy tylko tchorzy, ktorzy sie boja nam to powiedziec prosto w twarz bo nigdy nic takiego nie slyszalam/ czytalam. skoro jednak twierdzisz, ze tacy istnieja i obgaduja za naszymi plecami wyzalajac sie tobie... no coz, skomentuje to... milczeniem

bez odbioru czak
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: zazdroscisz? jestem jego oddana suka i laczy nas cos wiecej niz kilka poscikow na forumie, bijacz!
Zazdroszczę? nie, współczuje temu twojemu Jaro

massacre: o zapomnialam o tym standardowym tekscie, jak moglam
najwyrazniej zenujemy tylko tchorzy, ktorzy sie boja nam to powiedziec prosto w twarz bo nigdy nic takiego nie slyszalam/ czytalam. skoro jednak twierdzisz, ze tacy istnieja i obgaduja za naszymi plecami wyzalajac sie tobie... no coz, skomentuje to... milczeniem
bez odbioru czak
Bo do nikogo tak się nie czepiasz jak do mnie. Dodam,że razem z Prinzem tworzycie taką zgraną paczkę internetowych napinaczy.
A teraz chce Cię uświadomić, że każda następna próba obrażania mnie przez Ciebie czy to przez twojego internetowego gacha, zostanie zgłoszona moderatorom - bo ja nie mam zamiaru więcej zawracać sobie głowy ludźmi waszego pokroju. Niech moderatorzy zrobią z tym porządek.
bez odbioru masakro ;]