malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  29 Septembrie 2011
massacre
massacre: W Londynie taka pogoda? Bez ani jednego dnia deszczu? TO NIEMOZLIWE NAWET LATEM!!!!

Ze 4 lata temu jak byłem na wakacjach to trafiły mi się 2 tygodnie upałów, normalnie szok.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  29 Septembrie 2011
styka51
styka51: Macie jakieś pomysły?

Kris dostanie brelok, dosc masywny, w którego środku jest ruchome kółko a na nim flaga kanadyjska, cena gdzieś tak na oko to 30 zł z groszami.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 Septembrie 2011
styka51
styka51: Wypiłam sobie kubeczek mięty i od razu lepiej na brzuszku... chyba czymś się zatrułam ...

no ja na brzucha dostalam proszki jakies do picia, ochydztwo straszne, mialo mi uspokoic i troche uspokoilo. moze masz grype zaoladkowa?
ja mialam/ mam jakas infekcje wlasnie z zoladkiem zwiazana

styka51
styka51: koszulkę z Krecikiem

ach jooo :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ze 4 lata temu jak byłem na wakacjach to trafiły mi się 2 tygodnie upałów, normalnie szok.

nie no, przesadzilam z tym deszczem, wiadomo tak jak z ta londynska mgla.
4 lata temu... niech no pomysle :woot:
2007 - maj byl piekny, czerwiec taki sobie, lipiec, sierpien jezdzilismy poza Londyn i troche po Europie, wiec nie wiem - ale standardowo jest tak, ze maj i wrzesien sa zawsze piekniejsze i cieplejsze niz lipiec i sierpien.
Z kolei bardzo dobrze pamietam 2008 rok, moj tata, brat i siostra przyjechali do nas wlasnie w maju - ja bylam w ciazy, rodzenstwo akurat mialo urodziny stad ta pamiec :D Upal i slonce - tez im sie trafilo - byli na 10 dni, dzien w dzien temperatura nie schodzila ponizej 27 stopni, slonce non stop grzalo. wyjechali 13 maja i nastepnego dnia spadl deszcz :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  29 Septembrie 2011
massacre
massacre: no ja na brzucha dostalam proszki jakies do picia, ochydztwo straszne, mialo mi uspokoic i troche uspokoilo. moze masz grype zaoladkowa? ja mialam/ mam jakas infekcje wlasnie z zoladkiem zwiazana

Smecte?
ohydne to jest...

massacre
massacre: ach jooo

Na Mikołajki mu zamówię :zakochany:

A najlepsze jak ostatnio pisaliśmy:
- Kotek a Ty jesteś bardziej chłopcem czy mężczyzną? Bo dzień chłopca jest 30 września a dzień mężczyzny 10 marca, więc?
- Ja obchodzę dzień pawiana.
- Jak dzień pawiana?
- Bo mam czerwoną dupę i tylko figle mi w głowie :rotfl:

Sylvinka
Sylvinka: Kris dostanie brelok, dosc masywny, w którego środku jest ruchome kółko a na nim flaga kanadyjska, cena gdzieś tak na oko to 30 zł z groszami.

Ostatnio kupiłam mu brelok do samochodu, taki świetny, ze znaczkiem mercedesa... ale sprzedał już samochód i aktualnie żadnego auta nie ma...
Chyba mu jakiś szalik kupię ;p albo jakiś klucz czy coś ;p
massacre
massacre
  29 Septembrie 2011
styka51
styka51: Smecte? ohydne to jest...

nie, cos tam cos tam lytero cos tam :rotfl:

styka51
styka51
  29 Septembrie 2011
styka51
styka51: 8969

O jaaaaa :w00t:

massacre
massacre: nie, cos tam cos tam lytero cos tam

W każdym razie smecta też ohydna...

Znowu mam jakąś dolinę, smutna łażę, bez życia i tylko bym leżała i się przytulała...:ninja:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 Septembrie 2011

a ja sie wkuwilem, dzisiaj mnie nie bylo caly dzien, ortodonte mialem i zakupy, przychodze i awizo, pewnie moja szczotka tangle teezer przyszla. zawsze ich 'priorytet' idzie 2 dni, a dzis jak na zlosc przyszla i musze czekac do jutra ;(((

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

feuliette
feuliette
  29 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: i musze czekac do jutra ;(((

ja byłam zniecierpliwiona jak dowiedziałam się,że awizo jest w skrzynce a poczta dopiero w poniedziałek czynna :ninja:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja byłam zniecierpliwiona jak dowiedziałam się,że awizo jest w skrzynce a poczta dopiero w poniedziałek czynna

a to tez takie sytuacje mialem :D
ostatnio jak moja paczka z singapuru przyszla, dostalem awizo, a w niedziele wyjezdzalem do niemiec :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Septembrie 2011

google zepsulo youtubea :ninja:

lol.

pijana
pijana
  29 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: google zepsulo youtubea

Dzisiaj wszystko się psuje, YT, fotka, masakra ;d
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzisiaj wszystko się psuje, YT, fotka, masakra ;d

moze fotka laczy sie z yt :rotfl:
pijana
pijana
  29 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moze fotka laczy sie z yt

Relacje z Fotka.tv będą do obejrzenia na YT :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Relacje z Fotka.tv będą do obejrzenia na YT :D

i bedzie mozna je oceniac w skali 1 - 10 (no chyba, ze jest sie gwiazda, to do 11stu) :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.