malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  27 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: popieram

nawet już zamówiłam krem z myślą, że wygram chociaż te dwie stówki:and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Też grałaś?

grałam i gówno wygrałam. mój partner ma trójkę, szalone 24zł - grał za 15
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: grałam i gówno wygrałam. mój partner ma trójkę, szalone 24zł - grał za 15

Dobre i to. Nie raz ludzie grają systemami za ponad 2000zł i tej trójki nie mają.
Ale kumulacja rozbita. Nie ma już o co grać.
Babsy
Babsy
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobre i to. Nie raz ludzie grają systemami za ponad 2000zł i tej trójki nie mają. Ale kumulacja rozbita. Nie ma już o co grać.

kiedys wlasnie jestem w gazeterii z lotkiem, a gosciu rzuca- "zakladow za 2000 zl poprosze":wtf: ciekawe, czy choc kilka trojek trafil.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: kiedys wlasnie jestem w gazeterii z lotkiem, a gosciu rzuca- "zakladow za 2000 zl poprosze" ciekawe, czy choc kilka trojek trafil.

Tacy ludzie mają kasę. I jak ktoś z nich wygra szóstkę to jedno jest pewne, biedny nie wygra.
Na szczęście częściej się słyszy,że ktoś kupił los za 3 zł i wygrał niż,że zagrał systemem i zgarnął główną nagrodę.
pijana
pijana
  27 Septembrie 2011

Znajomy trafił piątkę ;d
A na kwejka już ktoś wrzucił niby zdjęcie z wygranym kuponem, ciekawe czy fake ;d

Babsy
Babsy
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Znajomy trafił piątkę ;d

skubaniec:) ile bedzie za piatke? hm tak mysle, ze wolalabym sama trafic jakeis 2 miliony, niz z kims sie dzielic tymi 50-oma;)
pijana
pijana
  27 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: skubaniec:) ile bedzie za piatke? hm tak mysle, ze wolalabym sama trafic jakeis 2 miliony, niz z kims sie dzielic tymi 50-oma;)

To chyba zależy ile osób trafi piątkę, ale kilka tys. na pewno ;d
Babsy
Babsy
  27 Septembrie 2011

kutfa, chyba nie fejk z tym kwejkiem, bo ze 3 zdj widzialam, kazde z ta sama data, jedno z odreczna kartka:C ech...

Babsy
Babsy
  28 Septembrie 2011

za piatke jest 7 tysi!

Patrishia
Patrishia
  28 Septembrie 2011

Korciło mnie ostatnio kupić kupon, ale się powstrzymałam :ninja:

Transcendencja
Transcendencja
  28 Septembrie 2011

Ok wygrałem 28 mln i jakieś grosze .
Kupię sobie herleya i spiedalam stąd do Hiszpanii :ninja:

styka51
styka51
  28 Septembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Taką histeryczkę z niej zrobili, dzisiejszy odcinek był przesadą :)

Podbijam !
Na maxa ześwirowała, ale szkoda mi jej. Pewnie ją odratują.
Ale Majka to jest głupia w uj, powinna powiedzieć Pawłowi, że to jego dzieciak jest.

Konto usunięte
Konto usunięte: Desperate Housewives w niedziele w Ameryce zaczął się nowy sezon, już obejrzałam pierwszy odcinek Opróćz tego Dr House, CSI Miami.

łeeee..
Ja oglądam Pierwszą Miłość ( ale nie codziennie), Doktora Doma, Californication, 90210 i Plotkarę na necie ;)

Babsy
Babsy: mam dwojke:(

A ja jedynkę...niech się walą ....:ninja:
styka51
styka51
  28 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: kiedys wlasnie jestem w gazeterii z lotkiem, a gosciu rzuca- "zakladow za 2000 zl poprosze" ciekawe, czy choc kilka trojek trafil.

Wiesz moi sąsiedzi w latach '80 wylecieli do USA, nie mieli tam nic, w PL też bida aż piszczała. Zagrali raz i wygrali ( dwóch braci) ileś tam milionów $, od uja kasy... Samochodami jakimi jeżdzą... no poezja ^^ A jakieś 5 lat temu jeden z nich w lotto zagrał i za 150 tys puścił i wygrał 10 albo 12 mln zł.

Zazdroszczę :lol:
Babsy
Babsy
  28 Septembrie 2011
styka51
styka51: Podbijam ! Na maxa ześwirowała, ale szkoda mi jej. Pewnie ją odratują.

mi sie wydaje, ze ona moze sie w Mariuszu bujnie teraz;P

styka51
styka51: Ale Majka to jest głupia w uj, powinna powiedzieć Pawłowi, że to jego dzieciak jest.

jej postac jest najbardziej wkuwiajaca, kiedys jak tego nie ogladalam, to wlasnie z jej powodu, bo "biedna sierotka Marysia nasz, ojojoj..."

styka51
styka51: Wiesz moi sąsiedzi w latach '80 wylecieli do USA, nie mieli tam nic, w PL też bida aż piszczała. Zagrali raz i wygrali ( dwóch braci) ileś tam milionów $, od uja kasy... Samochodami jakimi jeżdzą... no poezja ^^ A jakieś 5 lat temu jeden z nich w lotto zagrał i za 150 tys puścił i wygrał 10 albo 12 mln zł. Zazdroszczę

no nie? ja tez:and: ostatnio na necie widzialam idityczne powiedzonko "jezeli twoim jedynym problemem jest brak pieniedzy, to nie masz problemow"- co za bzdura.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  28 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ok wygrałem 28 mln i jakieś grosze . Kupię sobie herleya i spiedalam stąd do Hiszpanii

Chciałoby się :) Leszno to nie Reda/Warszawa.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.