Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 438 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Babsy: kiedys wlasnie jestem w gazeterii z lotkiem, a gosciu rzuca- "zakladow za 2000 zl poprosze" ciekawe, czy choc kilka trojek trafil.
Tacy ludzie mają kasę. I jak ktoś z nich wygra szóstkę to jedno jest pewne, biedny nie wygra.
Na szczęście częściej się słyszy,że ktoś kupił los za 3 zł i wygrał niż,że zagrał systemem i zgarnął główną nagrodę.
Znajomy trafił piątkę ;d
A na kwejka już ktoś wrzucił niby zdjęcie z wygranym kuponem, ciekawe czy fake ;d
kutfa, chyba nie fejk z tym kwejkiem, bo ze 3 zdj widzialam, kazde z ta sama data, jedno z odreczna kartka:C ech...
Podbijam !
Na maxa ześwirowała, ale szkoda mi jej. Pewnie ją odratują.
Ale Majka to jest głupia w uj, powinna powiedzieć Pawłowi, że to jego dzieciak jest.
Konto usunięte: Desperate Housewives w niedziele w Ameryce zaczął się nowy sezon, już obejrzałam pierwszy odcinek
Opróćz tego Dr House, CSI Miami.
łeeee..
Ja oglądam Pierwszą Miłość ( ale nie codziennie), Doktora Doma, Californication, 90210 i Plotkarę na necie ;)
A ja jedynkę...niech się walą ....

Babsy: kiedys wlasnie jestem w gazeterii z lotkiem, a gosciu rzuca- "zakladow za 2000 zl poprosze" ciekawe, czy choc kilka trojek trafil.
Wiesz moi sąsiedzi w latach '80 wylecieli do USA, nie mieli tam nic, w PL też bida aż piszczała. Zagrali raz i wygrali ( dwóch braci) ileś tam milionów $, od uja kasy... Samochodami jakimi jeżdzą... no poezja ^^ A jakieś 5 lat temu jeden z nich w lotto zagrał i za 150 tys puścił i wygrał 10 albo 12 mln zł.
Zazdroszczę

mi sie wydaje, ze ona moze sie w Mariuszu bujnie teraz;P
jej postac jest najbardziej wkuwiajaca, kiedys jak tego nie ogladalam, to wlasnie z jej powodu, bo "biedna sierotka Marysia nasz, ojojoj..."
styka51: Wiesz moi sąsiedzi w latach '80 wylecieli do USA, nie mieli tam nic, w PL też bida aż piszczała. Zagrali raz i wygrali ( dwóch braci) ileś tam milionów $, od uja kasy... Samochodami jakimi jeżdzą... no poezja ^^ A jakieś 5 lat temu jeden z nich w lotto zagrał i za 150 tys puścił i wygrał 10 albo 12 mln zł.
Zazdroszczę
no nie? ja tez