malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  27 Septembrie 2011

@Sylvinka:
A skąd to wiesz ?

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: A z czego mam się cieszyć, że będę Ci musiała odszkodowanie zapłacić :D

A kto powiedział ,że to odszkodowanie musiałoby być w formie pieniężnej ?:D Może zwykła kawa załatwiła by sprawę, choć jej nie piję :D

naaats
naaats: Myślisz, że ja chciałam oddać.. Nie chciałam, ale chociaż wiem, że trafił w dobre ręce, bo do schroniska byśmy go w życiu nie oddali.

:)

Sylvinka
Sylvinka: Wiesz coś może na temat tego, że po następnych wakacjach ma nie byc tego serialu?

I całe szczęście. Gorszego serialu i gorszych aktorów niż tam to nie widziałem :p
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: Co ?!

No kumpel :rotfl: opowiadał mi ostatnio w szkole, że czytał w świecie seriali, że Paweł dowie się że Julka to jego dziecko dopiero jak będzie brał ślub z Anka, o wszystkim powie mu Kinga. I własnie czytałam sobie streszczenia odcinków i wylookałam, że jakaś dziewczyna napisała komentarz na jakiejś stronce, że jak on się o tym dowie to będzie ostatni odcinek przed wakacjami 2012 czy coś takiego i później już nie będą emitowac :and:. Myslałam że się załamie i mam nadzieje że to takie bajki, by zrobic trochę wokół tego szumu.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka
Sylvinka
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I całe szczęście. Gorszego serialu i gorszych aktorów niż tam to nie widziałem

Pierwszy raz się na czymś nie znasz :ziober2:.
:cozagopek:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Pierwszy raz się na czymś nie znasz .

Takie słowa z Twoich ust to normalnie komplement :ziober2:
Sylvinka
Sylvinka
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Takie słowa z Twoich ust to normalnie komplement

Dlatego na początek dodałam, że pierwszy raz :D
naaats
naaats
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A kto powiedział ,że to odszkodowanie musiałoby być w formie pieniężnej ?:D Może zwykła kawa załatwiła by sprawę, choć jej nie piję :D

No dobra, ale ja też nie piję kawy :D Musisz wymyślić inny kompromis :D
No a, a tego, a jakbyś sobie złamał np. nogę, rękę i głowę, i co wtedy?

Konto usunięte
Konto usunięte: :)

A teraz wiem, że tam może i żonkę ma, bo ten facet co mu daliśmy Maksa, to już miał jedną spanielkę :P

Sylvinka
Sylvinka: No kumpel opowiadał mi ostatnio w szkole, że czytał w świecie seriali, że Paweł dowie się że Julka to jego dziecko dopiero jak będzie brał ślub z Anka, o wszystkim powie mu Kinga. I własnie czytałam sobie streszczenia odcinków i wylookałam, że jakaś dziewczyna napisała komentarz na jakiejś stronce, że jak on się o tym dowie to będzie ostatni odcinek przed wakacjami 2012 czy coś takiego i później już nie będą emitowac . Myslałam że się załamie i mam nadzieje że to takie bajki, by zrobic trochę wokół tego szumu.

To dopiero przed wakacjami się dowie ?! O matkooo. Pewnie jak się dowie, że to jego dziecko, to zejdą się z Marysią i będzie faktycznie, że ' pierwsza miłość ' przetrwa wszystko, tak mi się wydaje. Ale z tym, że przestaną emitować, to nie może być prawda, bo jak tak to ja pójdę do tego Polsatu i im coś powiem :martuska:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Paulinessa
Paulinessa
  27 Septembrie 2011

Oglądałam PM kiedyś namiętnie, około roku temu rzuciłam :ziober2:

Sylvinka
Sylvinka
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: To dopiero przed wakacjami się dowie ?! O matkooo. Pewnie jak się dowie, że to jego dziecko, to zejdą się z Marysią i będzie faktycznie, że ' pierwsza miłość ' przetrwa wszystko, tak mi się wydaje. Ale z tym, że przestaną emitować, to nie może być prawda, bo jak tak to ja pójdę do tego Polsatu i im coś powiem

W sumie to ja tak tylko słyszałam i niczego nie potwierdzam, no ale w sumie ludzie by głupot nie pisali, ale kolorowe pisemka może i nie sa zbyt wiarygodne :)
Paulinessa
Paulinessa
  27 Septembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: W sumie to ja tak tylko słyszałam i niczego nie potwierdzam, no ale w sumie ludzie by głupot nie pisali, ale kolorowe pisemka może i nie sa zbyt wiarygodne :)

No wiesz, Samo Życie upadło, to też może upaść. I lepiej niż by się ciągnęło jak Klan na TVP1.
naaats
naaats
  27 Septembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: W sumie to ja tak tylko słyszałam i niczego nie potwierdzam, no ale w sumie ludzie by głupot nie pisali, ale kolorowe pisemka może i nie sa zbyt wiarygodne :)

Zaraz poszukam czegoś w necie na ten temat. A ciekawe co z tą Olą będzie.

Babsy
Babsy
  27 Septembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: ogląda ktoś z Was Pierwszą miłość?

Sylvinka
Sylvinka: naaats:Ja! znaki Wiesz coś może na temat tego, że po następnych wakacjach ma nie byc tego serialu?

what?? czemu:(
naaats
naaats
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oglądałam PM kiedyś namiętnie, około roku temu rzuciłam

Ja kiedyś rzuciłam na kilka miesięcy w tym momencie, kiedy Marysia została porwana i straciła pamięć, a potem dalej namiętnie oglądałam i tak do dzisiaj :mrgreen:

Babsy
Babsy
  27 Septembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: No kumpel opowiadał mi ostatnio w szkole, że czytał w świecie seriali, że Paweł dowie się że Julka to jego dziecko dopiero jak będzie brał ślub z Anka, o wszystkim powie mu Kinga. I własnie czytałam sobie streszczenia odcinków i wylookałam, że jakaś dziewczyna napisała komentarz na jakiejś stronce, że jak on się o tym dowie to będzie ostatni odcinek przed wakacjami 2012 czy coś takiego i później już nie będą emitowac . Myslałam że się załamie i mam nadzieje że to takie bajki, by zrobic trochę wokół tego szumu.

ech;/ jeden z niewielu seriali, jakie ogladam.

Konto usunięte
Konto usunięte: No wiesz, Samo Życie upadło, to też może upaść. I lepiej niż by się ciągnęło jak Klan na TVP1.

wiekszosc seriali zaczynam ogladac od poczatku, a potem mnie nudza;)
Sylvinka
Sylvinka
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: A ciekawe co z tą Olą będzie.

W szpitalu wyczuje zapach tego typa, przesłuchają go, ale później Mikser dojdzie kto to i będzie szukał jakiś inf na jego temat w firmie tego typa i PODOBNO Sabina będzie chciała mu pomóc w ujęciu tego "nożownika".
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.