Konto usunięte: A kto powiedział ,że to odszkodowanie musiałoby być w formie pieniężnej ?:D Może zwykła kawa załatwiła by sprawę, choć jej nie piję :D
No dobra, ale ja też nie piję kawy :D Musisz wymyślić inny kompromis :D
No a, a tego, a jakbyś sobie złamał np. nogę, rękę i głowę, i co wtedy?
A teraz wiem, że tam może i żonkę ma, bo ten facet co mu daliśmy Maksa, to już miał jedną spanielkę :P
Sylvinka: No kumpel opowiadał mi ostatnio w szkole, że czytał w świecie seriali, że Paweł dowie się że Julka to jego dziecko dopiero jak będzie brał ślub z Anka, o wszystkim powie mu Kinga. I własnie czytałam sobie streszczenia odcinków i wylookałam, że jakaś dziewczyna napisała komentarz na jakiejś stronce, że jak on się o tym dowie to będzie ostatni odcinek przed wakacjami 2012 czy coś takiego i później już nie będą emitowac . Myslałam że się załamie i mam nadzieje że to takie bajki, by zrobic trochę wokół tego szumu.
To dopiero przed wakacjami się dowie ?! O matkooo. Pewnie jak się dowie, że to jego dziecko, to zejdą się z Marysią i będzie faktycznie, że ' pierwsza miłość ' przetrwa wszystko, tak mi się wydaje. Ale z tym, że przestaną emitować, to nie może być prawda, bo jak tak to ja pójdę do tego Polsatu i im coś powiem