malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: Fuuj, ale że jak czosnek? :P

Normalnie. Kroisz w plasterki, dodajesz na kanapkę np. Do najprzyjemniejszych metod leczenia to nie należy,ale jest skuteczne. Jak zjadłem na wieczór to rano już mnie gardło nie bolało. Czosnek to naturalny antybiotyk, nieźle odkaża.

naaats
naaats: Gdzie dużo zimnego piwa, to nie od piwa :D

Nie?To od czego ?:D

naaats
naaats: Oj tam oj tam :D W Lotto to kiedyś próbowałam , nigdy na chybił trafił, zawsze sama skreślałam, no i lipa, nic nie wygrałam nigdy:D A zdrapkek mi nie sprzedadzą chyba :D Jeszcze się uzależnię od hazardu i co :D

Wszystko zależy od szczęścia. Jedni są w czepku urodzeni, inni mogą próbować szczęścia latami a i tak nic nie wygrają. To jest gdzieś tam zapisane. A zdrapki to faktycznie fajna,ale wciągająca,uzależniająca zabawa.
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Normalnie. Kroisz w plasterki, dodajesz na kanapkę np. Do najprzyjemniejszych metod leczenia to nie należy,ale jest skuteczne. Jak zjadłem na wieczór to rano już mnie gardło nie bolało. Czosnek to naturalny antybiotyk, nieźle odkaża.

Ja tam poszłam wczoraj do kuchni, wzięłam zimnej gazowanej oranżady i dzisiaj już mnie mniej gardło boli, tak tylko trochę :D GÓpie, ale działa :P Albo samo przestało trochę boleć. A z tym czosnkiem to raczej nie wypróbuję :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie?To od czego ?:D

A ja nie wiem ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystko zależy od szczęścia. Jedni są w czepku urodzeni, inni mogą próbować szczęścia latami a i tak nic nie wygrają. To jest gdzieś tam zapisane. A zdrapki to faktycznie fajna,ale wciągająca,uzależniająca zabawa.

Ja też mam takie wrażenie, że to zależy od człowieka, czy ma szczęście czy nie. A czasem i przypadkiem się trafi :P

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: A z tym czosnkiem to raczej nie wypróbuję :P

To niech Cię dalej w gardle drapie,o ! :P

naaats
naaats: A ja nie wiem ^^

Czyli jednak piwo :D

naaats
naaats: A czasem i przypadkiem się trafi :P

Noo, jeden zakład za 3 zł a wygrywasz miliony.
naaats
naaats
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To niech Cię dalej w gardle drapie,o ! :P

No i dobrze, o! :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli jednak piwo :D

Nieprawda :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Noo, jeden zakład za 3 zł a wygrywasz miliony.

Ja nie wiem co bym z taką kasą zrobiła :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Babsy
Babsy
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: Ja nie wiem co bym z taką kasą zrobiła :D

a ja wiem:swir: najpierw wielkie zakupy ciuchowo- kosmetykowe, kilka jakis zabiegow upiekszajacych, aparacik na zeby, potem remont domu, podworka, zakup samochodu itd:D:w00t:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: No i dobrze, o! :P

Oj Natek Natek :P

naaats
naaats: Nieprawda :D

Taak, może nawet nie wiesz jak smakuje :P

naaats
naaats: Ja nie wiem co bym z taką kasą zrobiła :D

No jak to co ? Podzieliła się ze mną :)
pijana
pijana
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To zależy od tego ile byś chciała wydać. Nie raz ludzie kupują paczki zdrapek i im się to nie zwraca a nie raz wydasz 20 zł a wygrasz 1000 zł czy 15 000 zł tak jak ludzie z forum o których wspominałem :)

Chyba właśnie tak kiedyś zrobię, kupię ich więcej naraz :o) Wciąga cholerstwo, bo od razu wiesz czy wygrałeś, czy nie :P No i nie są drogie.
naaats
naaats
  27 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: a ja wiem najpierw wielkie zakupy ciuchowo- kosmetykowe, kilka jakis zabiegow upiekszajacych, aparacik na zeby, potem remont domu, podworka, zakup samochodu itd:D

Oo, zakupy! To fakt, na zakupy poszłabym w pierwszej kolejności! :D Potem ta kosmetyczka :D A potem to bym sobie hmm kupiła nowy komputer :D A na końcu samochód :D

naaats
naaats
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj Natek Natek :P

:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Taak, może nawet nie wiesz jak smakuje :P

Wiem wiem :P GÓpja nie jestem :D

Konto usunięte
Konto usunięte: No jak to co ? Podzieliła się ze mną :)

A to dlaczemu ? :ziober2:

naaats
naaats
  27 Septembrie 2011

Idę oglądać Pierwszą Miłość na Polsacie :rotfl:
Poodpisuję jak się skończy :D

mmaryjka
mmaryjka
  27 Septembrie 2011
massacre
massacre: lecialam wizzair chyba tylko raz, jakos mi sie udalo trafic na jako taki serwis.

serwis to ja wtedy miałam totalnie w dupie. miałam wrażenie, że ten samolot się zaraz rozpadnie na miliard części, silniki się spalą, piloci się katapultują, a ja spadnę w pole. teraz unikam, a jak mam wydać 500zł za lot wizzairem, a lotem bądź jakąś inną, zwykłą linią to wolę dopłacić te 200zł i mieć spokojny lot
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba właśnie tak kiedyś zrobię, kupię ich więcej naraz :o) Wciąga cholerstwo, bo od razu wiesz czy wygrałeś, czy nie :P

Paczka jest dosyć droga. Ja jak kupuje to nie pojedynczo, lecz po kilka sztuk. Paczki bym się nie odważył wziąć. I co najlepsze - zauważyłem,że jeśli wydaje na zakup zdrapek jednorazowo więcej pieniędzy (np 20zł) to mniej wygrywam niż wtedy gdy wydałbym powiedzmy 6zł.

Konto usunięte
Konto usunięte: Wciąga cholerstwo, bo od razu wiesz czy wygrałeś, czy nie :P

Wciąga i co najważniejsze da się tam wygrać. Jak chcesz to na pw mogę podesłać Ci stronę o lotto,zdrapkach itp gdzie jest taki koleś, który niedawno wygrał w Zdrapmanie 15 000zł. Są skany, także wszystko udokumentowane , możliwe do zobaczenia. Poza tym są i mniejsze wygrane, także warte uwagi.

naaats
naaats: A na końcu samochód :D

A jeździć umiesz?

naaats
naaats: Wiem wiem :P GÓpja nie jestem :D

Nie mówię,żeś gópja :D tylko że piwo żłopiesz :D

naaats
naaats: A to dlaczemu ?

Bo mnie lubisz ?:D Trzeba się z ludźmi dzielić!
naaats
naaats
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A jeździć umiesz?

Nie umiem :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mówię,żeś gópja :D tylko że piwo żłopiesz :D

Nie żłopię, bzdury gadasz :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Bo mnie lubisz ?:D Trzeba się z ludźmi dzielić!

A co Ty potem z nimi zrobisz ? :ziober2:

Babsy
Babsy
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: Idę oglądać Pierwszą Miłość na Polsacie Poodpisuję jak się skończy :D

tez wlasnie ogladalam;) kiedys mi to strasznie dzialalo na nerwy, potem ogladalam regularnie, potem mi znow przeszlo, a od kilku dni znow ogladam:P
naaats
naaats
  27 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: tez wlasnie ogladalam;) kiedys mi to strasznie dzialalo na nerwy, potem ogladalam regularnie, potem mi znow przeszlo, a od kilku dni znow ogladam:P

Ja w sumie tylko ten serial oglądam :D Uwielbiam aktorów w tym serialu :D Ciekawe co z Olką będzie!

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.