Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 429 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: Ostatnio idzie mi fatalnie i wygrywam 1-2zł. Największa moja wygrana to 20zł,16zł,10zł - kilkakrotnie się trafiało. A jakie zdrapki drapiesz?
Ja ciągle wygrywam 1-2

Konto usunięte: Ja ciągle wygrywam 1-2 Drapię jakieś tutti frutti, dla Ciebie i zodiak ostatnio xD Albo co tam dadzą. A drapiesz częściej te po 1 zł czy po 2 ? Bo pewnie w tych po 2 więcej wygranych...
Wejdź na stronę lotto.pl w zakładkę zdrapki (linka podawałem wcześniej) tam masz pokazane ile masz jeszcze wygranych i którą zdrapkę opłaca się najlepiej kupować. Nie radzę Tutti Frutti, bo główna nagroda to tylko 5000zł , ja w tej zdrapce najwięcej wygrałem 5 zł. Dla Ciebie i Zodiak to nowe zdrapki, szczególnie w tej drugiej ludzie często zdrapują 50zł. Dla mnie jest ona trochę pechowa bo tylko raz zdrapałem 10 zł, reszta to same 2zł. Częściej kupuje te po 2zł. Lubię też zdrapki Krzyżówki za 3zł.
dawaj, uwielbiam ciete riposty w wykonaniu starszego pokolenia :D
ja sie dzisiaj w nocy tak wypocilam, ze mi pot ciurkiem splywal po klacie miedzy cyckami

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: jedyne linie jakich nie toleruję to wizzair. leciałam raz i nigdy, przeeeeenigdy w życiu drugi raz tego nie powtórzę
lecialam wizzair chyba tylko raz, jakos mi sie udalo trafic na jako taki serwis.
z kolei jak moja czy mojego faceta rodzina do nas przylatywala, to zdarzaly sie opoznienia z odlotem przecietnie jakies 5h i z ladowaniem przecietnie 2h... przed wylotem dostawali voucher na 10zl co jak wiadomo na lotnisku starczylo albo na biedna kanapke albo na herbatke w mini kubku... a jak wiadomo juz stamtad wychodzic nie mozna i wez tak siedz... z dzieckiem w zyciu bym sie wizzairem nie wybrala

tak slyszalam, a nie wiem ile to ma zwiazku z prawda, ze w ogole wizzair nie lubia ci co pracuja na lotnisku i trzymaja ich w powietrzu specjalnie i zlosliwie opozniajac ladowanie
jestem malo inteligentna bo nie wiem co to jest

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail