malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaką stosujesz?

aperisan - niedobry strasznie.
raczej to niedobór bo przy tym zrobiły mi się zajady i jeszcze usta mi strasznie spierzchły, choć to też może wina klimatu w jakim przebywałam ostatnie pare dni
Babsy
Babsy
  26 Septembrie 2011
styka51
styka51: Nie w kasynie... zajęło mi to jakąś minute. Młoda, głupia byłam

uuu... ano, coz, trzeba sie samemu sparzyc, zeby potem palca w ogien nie pchac.

styka51
styka51: W środę mam na grilla jechać...a ja chora jestem

moge ja zamiast Ciebie pojechac:mrgreen:
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przyznam,że ciekawe to połączenie!

Haha, czemu ciekawe, normalne :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

pijana
pijana
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ostatnio idzie mi fatalnie i wygrywam 1-2zł. Największa moja wygrana to 20zł,16zł,10zł - kilkakrotnie się trafiało. A jakie zdrapki drapiesz?

Ja ciągle wygrywam 1-2 :and: Drapię jakieś tutti frutti, dla Ciebie i zodiak ostatnio xD Albo co tam dadzą. A drapiesz częściej te po 1 zł czy po 2 ? Bo pewnie w tych po 2 więcej wygranych...
Paulinessa
Paulinessa
  27 Septembrie 2011

nie no ,nerwicy dostałam na podkład Revlona. szukam nowego :mrgreen:

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ciągle wygrywam 1-2 Drapię jakieś tutti frutti, dla Ciebie i zodiak ostatnio xD Albo co tam dadzą. A drapiesz częściej te po 1 zł czy po 2 ? Bo pewnie w tych po 2 więcej wygranych...

Wejdź na stronę lotto.pl w zakładkę zdrapki (linka podawałem wcześniej) tam masz pokazane ile masz jeszcze wygranych i którą zdrapkę opłaca się najlepiej kupować. Nie radzę Tutti Frutti, bo główna nagroda to tylko 5000zł , ja w tej zdrapce najwięcej wygrałem 5 zł. Dla Ciebie i Zodiak to nowe zdrapki, szczególnie w tej drugiej ludzie często zdrapują 50zł. Dla mnie jest ona trochę pechowa bo tylko raz zdrapałem 10 zł, reszta to same 2zł. Częściej kupuje te po 2zł. Lubię też zdrapki Krzyżówki za 3zł.
styka51
styka51
  27 Septembrie 2011

Wie ktoś może co to:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Septembrie 2011
styka51
styka51: Wie ktoś może co to:

nie wiem, ale mam to samo :mrgreen:
Babsy
Babsy
  27 Septembrie 2011
styka51
styka51: Wie ktoś może co to:

mi juz zniklo, i mam rozwijane menu do wyszukiwania ludzi;P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Septembrie 2011
styka51
styka51: Moja babcia znalazłaby do tego jakiś aforyzm/przysłowie itp ;p

dawaj, uwielbiam ciete riposty w wykonaniu starszego pokolenia :D
Babsy
Babsy: niech Ci na noc wysmaruje plecy i piersi

ja sie dzisiaj w nocy tak wypocilam, ze mi pot ciurkiem splywal po klacie miedzy cyckami :and: a i wcale sie nie czuje lepiej - chyba samo musi przejsc :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  27 Septembrie 2011
massacre
massacre: ja sie dzisiaj w nocy tak wypocilam, ze mi pot ciurkiem splywal po klacie miedzy cyckami a i wcale sie nie czuje lepiej - chyba samo musi przejsc :C

a juz tylko kaszle i smarkam "rekreacyjnie"- nic mnie nie boli, nic mi nie zatyka nosa:D hura:)
massacre
massacre
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jedyne linie jakich nie toleruję to wizzair. leciałam raz i nigdy, przeeeeenigdy w życiu drugi raz tego nie powtórzę

lecialam wizzair chyba tylko raz, jakos mi sie udalo trafic na jako taki serwis.
z kolei jak moja czy mojego faceta rodzina do nas przylatywala, to zdarzaly sie opoznienia z odlotem przecietnie jakies 5h i z ladowaniem przecietnie 2h... przed wylotem dostawali voucher na 10zl co jak wiadomo na lotnisku starczylo albo na biedna kanapke albo na herbatke w mini kubku... a jak wiadomo juz stamtad wychodzic nie mozna i wez tak siedz... z dzieckiem w zyciu bym sie wizzairem nie wybrala :zonk:
tak slyszalam, a nie wiem ile to ma zwiazku z prawda, ze w ogole wizzair nie lubia ci co pracuja na lotnisku i trzymaja ich w powietrzu specjalnie i zlosliwie opozniajac ladowanie
Konto usunięte
Konto usunięte: zrobiły mi się w mordzie afty

jestem malo inteligentna bo nie wiem co to jest :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  27 Septembrie 2011
styka51
styka51: ie ktoś może co to:

w najnowszym temacie o fotka jest zmiany zmiany zmiany czy cos takiego - wszystko wytlumaczone :D

massacre
massacre
  27 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: a juz tylko kaszle i smarkam "rekreacyjnie"- nic mnie nie boli, nic mi nie zatyka nosa:D hura:)

a ja mam dziwne to przeziebienie bo kaszlu ani kataru nie mam :|

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
massacre
massacre: jestem malo inteligentna bo nie wiem co to jest

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.