malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Septembrie 2011
naaats
naaats: Ok :D

To porób i dodaj :P

naaats
naaats: No :D A czemu się tak zdziwiłeś ? Dlatego, bo długo miałam tamte zdjęcie na koncie? :D

Bo wydawało mi się,że mała,krucha i delikatna z Ciebie istotka tak akurat na 15 lat :D
Babsy
Babsy
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Za prosto byłoby wygrać ;p

ano wlasnie, dwojki sie czesto trafia;)

Konto usunięte
Konto usunięte: To wciąga i uzależnia ;D

dobrze, ze kasyna u mnie nie ma, bo moze jeszcze bym poszla grac;P ba, ale gdzie, nie mam czego postawic, zeby zagrac:lol:

styka51
styka51: Aaaaa, to znam ;p

no widzisz:)

styka51
styka51: To jest całkiem sensowne ^^ Dziś zadzwonię, to jutro mi kupi i będzie mnie grzał Dziękować ;*

jak Cie on jeszcze rozgrzeje, to wyzdrowiejesz w pol godziny:P
pijana
pijana
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym wciągnąłem się w zdrapki.

Ja też :and: Wygrałeś kiedyś coś ? Ja czasem wygram 1-2 zł :zonk:
pijana
pijana
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A co do zdrapek to fajna i wciągająca zabawa. Wiele tu zależy od szczęścia. Znam z forum człowieka który trafił w zdrapce 15 000 zł, regularnie trafia po 50 zł, ja wydrapuje samą drobnicę.

A dobra, witaj w klubie :D
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też Wygrałeś kiedyś coś ? Ja czasem wygram 1-2 zł

Konto usunięte
Konto usunięte: A dobra, witaj w klubie :D

Ostatnio idzie mi fatalnie i wygrywam 1-2zł. Największa moja wygrana to 20zł,16zł,10zł - kilkakrotnie się trafiało. A jakie zdrapki drapiesz?
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To porób i dodaj :P

Ok, może niedługo dodam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Bo wydawało mi się,że mała,krucha i delikatna z Ciebie istotka tak akurat na 15 lat :D

O, to miłe :P
Aczkolwiek teraz wyglądam chyba na moje 17 :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Septembrie 2011
naaats
naaats: Ok, może niedługo dodam :D

No to czekam!

naaats
naaats: Aczkolwiek teraz wyglądam chyba na moje 17 :D

W ogóle to jesteś blondynką/brunetką? Jakie masz włosy,oczy ?:D
styka51
styka51
  26 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: dobrze, ze kasyna u mnie nie ma, bo moze jeszcze bym poszla grac;P ba, ale gdzie, nie mam czego postawic, zeby zagrac

Ja kiedyś zagrałam w jedną grę... przeyebałam 200 zł. Uwierz mi, uraz mam do dziś, a jak sobie to przypomnę, to oczy mgłą mi zachodzą:ninja: Zdecydowanie wole lotto za 3 zł :lol:
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle to jesteś blondynką/brunetką? Jakie masz włosy,oczy ?:D

Ciemnobrązowe mam włosy, oczy mam szare :P

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Babsy
Babsy
  26 Septembrie 2011
styka51
styka51: Ja kiedyś zagrałam w jedną grę... przeyebałam 200 zł.

:wtf: ale ze w kasynie??

styka51
styka51: Uwierz mi, uraz mam do dziś, a jak sobie to przypomnę, to oczy mgłą mi zachodzą Zdecydowanie wole lotto za 3 zł

tez bym miala;/
styka51
styka51
  26 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: ale ze w kasynie??

Nie w kasynie... zajęło mi to jakąś minute. Młoda, głupia byłam :ninja:

W środę mam na grilla jechać...a ja chora jestem :and:
mmaryjka
mmaryjka
  26 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: znajomi byli w norwegii niedawno, wystraszeni sa niezle w dalszym ciagu. a takie spokojne panstwo to bylo.

e tam. spokojne państwo było i jest, a że się trafił jeden świr to cóż - ONI SĄ WŚRÓD NAS:mrgreen:

massacre
massacre: ja mam inne doswiadczenia i powiedzialabym, ze LOT jest lepszy niz Air France - w sensie czystszy, moze zle trafilam

ja zauważyłam, że bardzo dużo zależy od załogi, ale też do i z jakiego kraju się leci. jedyne linie jakich nie toleruję to wizzair. leciałam raz i nigdy, przeeeeenigdy w życiu drugi raz tego nie powtórzę

massacre
massacre: trzeba bylo zielska nie jarac

a właśnie nic nielegalnego przy sobie nie miałam;)

a ja inteligentna, nie wzięłam ze sobą witaminki b i zrobiły mi się w mordzie afty. kurestwo małe, boli mnie i piecze język.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Septembrie 2011
naaats
naaats: Ciemnobrązowe mam włosy, oczy mam szare :P

Przyznam,że ciekawe to połączenie!

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja inteligentna, nie wzięłam ze sobą witaminki b i zrobiły mi się w mordzie afty. kurestwo małe, boli mnie i piecze język.

Masakra. Mam to samo i to niestety dosyć często. Wziąłem się ostatnio mocno za siebie jeśli chodzi o stan uzębienia,wyleczyłem wszystkie zęby a afty pojawiają się dalej, w zasadzie nie wiem od czego i nie wiem jak z tym walczyć. A ból jest dosyć nieprzyjemny, szczególnie gdy je się coś słodkiego/kwaśnego.
mmaryjka
mmaryjka
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wziąłem się ostatnio mocno za siebie jeśli chodzi o stan uzębienia,wyleczyłem wszystkie zęby a afty pojawiają się dalej, w zasadzie nie wiem od czego i nie wiem jak z tym walczyć.

ja to gówno mam pierwszy raz, ale wydaje mi się, że to właśnie z braku witaminy i ostatniego przemęczenia. zęby mam ok, więc u mnie to na pewno nie od tego.
kupiłam sobie maść i już mi zniknęły dwie, a mam trzy
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja to gówno mam pierwszy raz, ale wydaje mi się, że to właśnie z braku witaminy i ostatniego przemęczenia. zęby mam ok, więc u mnie to na pewno nie od tego.

Ja mam dosyć regularnie. Z zębami zrobiłem porządek więc to też nie od tego. Pozostaje niedobór witamin,ale z tym raczej nigdy nie miałem problemu. No chyba,że to uraz mechaniczny..
Może w trakcie mycia zębów się szczoteczką uderzyłaś? Albo sobie przygryzłaś coś - od tego też potrafi się zrobić.

Konto usunięte
Konto usunięte: kupiłam sobie maść i już mi zniknęły

Jaką stosujesz? Ja mam jakąś ziołową, ale i tak najlepiej na afty działa na mnie aftin w takiej jakby kropelkowej postaci.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.