malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: kto zagral juz w totka?

Gram od początku kumulacji,zagram i jutro. Kupa forsy. Poza tym wciągnąłem się w zdrapki.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Septembrie 2011
styka51
styka51: W piątek dostałam ciotę

a ja zyje nadzieja ze nie dostane :Ziober2:

styka51
styka51: cały dzień przeleżałam

to ja tak wczoraj :C moj musial pracowac wczora, mlody dobrze ze byl grzeczniutki bo nie mialam sily na nic... ledwo mu zrobilam sniadanko i lanczyk, na obiad biedaczek musial jesc zamawiana pizze :C i zamiast na placu zabaw czy w parku - bo taka ladna pogoda byla, to musial siedziec przed TV :(((
dzisiaj jestem w pracy i odliczam minuty do konca... niecale 3 godziny jeszcze..., o matko, Jarek po mnie przyjedzie to chyba zasne w aucie
styka51
styka51: i miałam dreszcze

tez to mam :C

styka51
styka51: Ale muszę jeszcze dziś wieczorem wziąć jakiś gripex czy coś.

no ja sobie kupilam gripexy lemsgripy czy cos takiego, do tego nurofen, paracetamol i wszystko co mozliwe

naaats
naaats: Może zaraz przeczytam :D

nie polecam, dluuugawe i nudnawe :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Gram od początku kumulacji,zagram i jutro. Kupa forsy. Poza tym wciągnąłem się w zdrapki.

ja dlugo nie gralam, ze 2 miesiace temu trafilam trojke i teraz jak mi sie przypomni, albo jest kumulacja, to zagram:) ze zdrapkami jakos nigdy nie mialam do czynienia.
styka51
styka51
  26 Septembrie 2011
naaats
naaats: Zaraz powiększę :D

Spoczko ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: 80/50 to w normie? Masz niedociśnienie?

Tak.
Mierzę prawie codziennie i mam 70/40. Jak wypiję kawę to trochę więcej. Byłam z tym u lekarza, mierzył mi ciśnienie z 5 razy i ciągle to samo wychodziło, ponadto mam strasznie chude ramie i rzadko kiedy ten "pas" na mnie pasuje.

Babsy
Babsy: kto zagral juz w totka? kolejna kumulacja:) i do rmf wyslalam eska:P

Ja wczoraj puściłam lotto ;p i mój dziś sms'a wysłał do rmf :D
styka51
styka51
  26 Septembrie 2011
massacre
massacre: a ja zyje nadzieja ze nie dostane

Haha :d Daj sobie z miesiąc na wstrzymanie :d Strasznie podjarana jesteś :pavarotti:

massacre
massacre: to ja tak wczoraj :C moj musial pracowac wczora, mlody dobrze ze byl grzeczniutki bo nie mialam sily na nic... ledwo mu zrobilam sniadanko i lanczyk, na obiad biedaczek musial jesc zamawiana pizze :C i zamiast na placu zabaw czy w parku - bo taka ladna pogoda byla, to musial siedziec przed TV :((( dzisiaj jestem w pracy i odliczam minuty do konca... niecale 3 godziny jeszcze..., o matko, Jarek po mnie przyjedzie to chyba zasne w aucie

Bidulka :pocieszacz: Straszne to jest... najgorzej, że wczoraj jak zasypiałam, to gardło mnie nie bolało, a dziś już tak. No i jeszcze musiałam dziś ciotkę do chirurga zawieść... a aucie nagrzanym gorąco, potem wysiadam i wiatr wieje.... Masakra :ninja:

massacre
massacre: no ja sobie kupilam gripexy lemsgripy czy cos takiego, do tego nurofen, paracetamol i wszystko co mozliwe

Ja mam gripex MAX, jakieś immono i rutinoscorvit.... Paracetamol muszę sobie kupić, to się w nocy wypocę może...

I jeszcze mi konto zablokowali, ojojoj :and:
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ChuckNorris1991

Zrobione :D
Tylko nie mogę Ci wysłać pw, bo masz zablokowane dla osób bez zdjęć :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

naaats
naaats
  26 Septembrie 2011
massacre
massacre: nie polecam, dluuugawe i nudnawe :D

Ok :D Spróbuję chociaż przebrnąć przez sam początek :D Za resztę się nie zabieram :P

styka51
styka51: Spoczko ;)

Zrobione ; ]

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Septembrie 2011
styka51
styka51: Daj sobie z miesiąc na wstrzymanie :d Strasznie podjarana jesteś

chyba zartujesz :D szkoda tracic czas

styka51
styka51: ajgorzej, że wczoraj jak zasypiałam, to gardło mnie nie bolało, a dziś już tak.

a u mnie dziwnie, ani nie mam kataru, ani gardlo mnie nie boli - to znaczy niby mam wezly chlonne lekko powiekszone i suchosc w gardle, ale bez szalu.

najgorze bol plecow, dolnej czesci, brzuch, glowa i nogi - czuje sie tak jakbym miala zakwasy po maratonie i te przemienne fale zimna i ciepla jakbym menopauze przechodzila :And:

styka51
styka51: to się w nocy wypocę może...

no ja sie tak wypocilam, ze jarek stwierdzil rano ze mnie wyciagnie pod prysznic bo tak smierdzialam :lol:
styka51
styka51: I jeszcze mi konto zablokowali, ojojoj

jakie konto?

naaats
naaats: Tylko nie mogę Ci wysłać pw, bo masz zablokowane dla osób bez zdjęć :D

chlopak ma kompleksy i sie boi pojazdow od anonimowych osob

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  26 Septembrie 2011
styka51
styka51: Ja mam gripex MAX, jakieś immono i rutinoscorvit.... Paracetamol muszę sobie kupić, to się w nocy wypocę może...

wikiem sie posmaruj, mnie podratowal porzadnie:)
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: ja dlugo nie gralam, ze 2 miesiace temu trafilam trojke i teraz jak mi sie przypomni, albo jest kumulacja, to zagram:) ze zdrapkami jakos nigdy nie mialam do czynienia.

Teraz nie wiem czy wiesz Trójka jest warta 24 zł :) Ja trójki w lotto dawno nie miałem. Za to w Mini Lotto udało mi się trafić dwa razy 'trójkę' wartą ok 40zł.
A co do zdrapek to fajna i wciągająca zabawa. Wiele tu zależy od szczęścia. Znam z forum człowieka który trafił w zdrapce 15 000 zł, regularnie trafia po 50 zł, ja wydrapuje samą drobnicę.

styka51
styka51: Tak.

Ja swego czasu miałem też problemy z ciśnieniem. Miałem wysokie i podejrzewali u mnie nadciśnienie ale odpukać na razie się jakoś unormowało na szczęście.

naaats
naaats: Zrobione :D

Ok Natek, biorę się za czytanie :D

naaats
naaats: Tylko nie mogę Ci wysłać pw, bo masz zablokowane dla osób bez zdjęć :D

No widzisz! Jest powód by zdjęcia jakieś dodać,żebym w ogóle wiedział jak wyglądasz:mrgreen:
Babsy
Babsy
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Teraz nie wiem czy wiesz Trójka jest warta 24 zł :) Ja trójki w lotto dawno nie miałem. Za to w Mini Lotto udało mi się trafić dwa razy 'trójkę' wartą ok 40zł.

a slyszalam, ale chyba 20 mialo byc?

Konto usunięte
Konto usunięte: A co do zdrapek to fajna i wciągająca zabawa. Wiele tu zależy od szczęścia. Znam z forum człowieka który trafił w zdrapce 15 000 zł, regularnie trafia po 50 zł, ja wydrapuje samą drobnicę.

ja tez chce!! kurka mów, w jakie zdrapki trzeba zagrac, zeby cos ustrzelic:w00t:
naaats
naaats
  26 Septembrie 2011
massacre
massacre: chlopak ma kompleksy i sie boi pojazdow od anonimowych osob

Różnie bywa :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ok Natek, biorę się za czytanie :D

Spoko :P

Konto usunięte
Konto usunięte: No widzisz! Jest powód by zdjęcia jakieś dodać,żebym w ogóle wiedział jak wyglądasz

Haha :P Ostatnie swoje zdjęcie jakie mam, to zdjęcie z 2009 roku na którym w dodatku jest tylko pół mojej twarzy :P

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: a slyszalam, ale chyba 20 mialo byc?

Od bodajże 6 września za 'trójkę' płacą 24 złote.

Babsy
Babsy: ja tez chce!! kurka mów, w jakie zdrapki trzeba zagrac, zeby cos ustrzelic

Nie ma reguły. Trzeba mieć szczęście. Są zdrapki za 1zł, 2zł, 3zł i 5zł.
http://serwis.lotto.pl/183-41dd4b0399213.htm Tutaj masz więcej informacji o zdrapkach i wygranych. Poczytaj :)
styka51
styka51
  26 Septembrie 2011
naaats
naaats: Zrobione ; ]

Ładne, takie stylistycznie zgrabne i poukładane, no i konkrety ^^

massacre
massacre:

Ale mi nie chodzi o wstrzymanie się z seksem, tylko o Twoje "podjaranie" ze już, teraz, zaraz zajdę ;p

massacre
massacre: najgorze bol plecow, dolnej czesci, brzuch, glowa i nogi - czuje sie tak jakbym miala zakwasy po maratonie i te przemienne fale zimna i ciepla jakbym menopauze przechodzila

Ohohoh... to może coś poważniejszego?

massacre
massacre: no ja sie tak wypocilam, ze jarek stwierdzil rano ze mnie wyciagnie pod prysznic bo tak smierdzialam

Ale dobrze jest się wypocić :lol:

massacre
massacre: jakie konto?

W telefonie. bo do 26 miałam... muszę sobie kartę kupić.

Babsy
Babsy: wikiem sie posmaruj, mnie podratowal porzadnie:)

A co to jest? :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja swego czasu miałem też problemy z ciśnieniem. Miałem wysokie i podejrzewali u mnie nadciśnienie ale odpukać na razie się jakoś unormowało na szczęście.

Mój kuzyn miał 200/180, jeździł po lekarzach, operacje miał i spadło do 180/150 ale ciągle ma wysokie, chyba taki jego urok;p

Aż sobie myślę czy nie trzasnąć nowego opisu :woot:?
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Septembrie 2011
naaats
naaats: Spoko :P

Przeczytałem i stwierdzam,że już Cię lubię :D

naaats
naaats: Haha :P Ostatnie swoje zdjęcie jakie mam, to zdjęcie z 2009 roku na którym w dodatku jest tylko pół mojej twarzy :P

A to nie Ty miałaś zdjęcie na którym było widać jakieś pazurki ?:P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.