malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  23 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: oj tam, to podziekuj rodzicom zes ladna :D

Zobaczyłbyś moją mamę tobyś powiedział, że ja jestem PASKUDNA :D A ja podobna jestem do ojca i jego matki, gorzej być nie mogło :zonk: :crylol:
Prinz
Prinz: no pewnie bede mial ochote to w trzy pi'zdy rzucic, ale mysle ze do czerwca sie wyrobie

Trzymam kciuki :rotfl:
Prinz
Prinz: fanki zagryza za kazde zle slowo :D

Myślałam już nawet żeby uhodować zbuka... :lol2:
Prinz
Prinz: lecial ktos kiedys air france?

Ja :nie:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: lecial ktos kiedys air france? jaki standard? chlopak zabukowal mi lot, myslalem te bedzie to nasz LOT, a tu rybka :D

Air France lecialam - zadna rewelacja i nie rozni sie zbytnio od TANICH linii lotniczych... wlasnie do Paryza :D nie licz na luksusy czy whisky z lodem :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  23 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja podobna jestem do ojca i jego matki, gorzej być nie mogło

a ja jestem podobna do matki - tez gorzej byc nie moglo, moj tatus jest taki piekny :zakochany: a mama no coz... troszke mniej piekna :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  23 Septembrie 2011
massacre
massacre: a ja jestem podobna do matki - tez gorzej byc nie moglo, moj tatus jest taki piekny a mama no coz... troszke mniej piekna

ja za to nie jestem podobna ani do mamy ani do taty .. ani do żadnego z rodzeństwa. :crylol:
massacre
massacre
  23 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja za to nie jestem podobna ani do mamy ani do taty .. ani do żadnego z rodzeństwa.

Twoja mama byla niegrzeczna? :swir:

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  23 Septembrie 2011

Nie chcę mi się zakładać osobnego tematu, więc napiszę o tym tutaj.
Słyszeliście o skandalu w Top Model ? Chodzi o przedmiotowe traktowanie 'modelek' - macanie po cyckach, zdejmowanie stanika na żądanie, oblewanie modelek sokiem i zlizywanie go przez jednego z jurorów itd.
Patrząc na zachowanie tych dziewczyn to dziwię im się trochę z jednej strony,że tak łatwo dają sobą manipulować i za przejście do następnego etapu są w stanie wiele zrobić i pokazać.
Co o tym sądzicie ? Czyja to wina ? Bardziej jury ,czy bardziej uczestniczek tego programu ?

bez spiny, pzdr.

pijana
pijana
  23 Septembrie 2011
massacre
massacre: a ja jestem podobna do matki - tez gorzej byc nie moglo, moj tatus jest taki piekny a mama no coz... troszke mniej piekna

Moja mama 2 lata temu, teraz wygląda jeszcze lepiej i jest chudsza, ojca nie wklejam, bo na zdjęciach które mam wygląda jak jakiś elf :crylol:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja mama 2 lata temu, teraz wygląda jeszcze lepiej i jest chudsza, ojca nie wklejam, bo na zdjęciach które mam wygląda jak jakiś elf

dobra mamuska, umowilbym sie :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  23 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja mama 2 lata temu,

fajna fajna:pavarotti:
pijana
pijana
  23 Septembrie 2011

Dzięki xD W ogóle jest kompletnym moim przeciwieństwem, waży 55 kg, cyc chyba D, ciemna karnacja, drobna budowa ciała, nosz szlag człowieka trafia :crylol:

pijana
pijana
  23 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co o tym sądzicie ?

Obejrzałam przedwczoraj po raz pierwszy ten program, coś strasznego, a i tak nie było scen o których piszesz... Jurorzy, którzy się podbudowują chyba baaardzo złośliwymi komentarzami, wykorzystujący naiwność tych dziewczyn, które dla sławy są gotowe na wiele... Żal mi dupę ściska, no.
mirra20
mirra20
  23 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzięki xD W ogóle jest kompletnym moim przeciwieństwem, waży 55 kg, cyc chyba D, ciemna karnacja, drobna budowa ciała, nosz szlag człowieka trafia

no niestety zazwyczaj nie dostajemy tego czego byśmy chcieli...
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 Septembrie 2011
massacre
massacre: Agoosia, masz Bodyshopowa maniaczko - dzisiaj 35% off przy zakupach online - tez dostalas tego maila?

wiesz ze nie wiem :woot:
ale na fejsie widzialam ten kod :)
massacre
massacre
  24 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Słyszeliście o skandalu w Top Model ?

nie, o polska edycje chodzi?

Konto usunięte
Konto usunięte: Patrząc na zachowanie tych dziewczyn to dziwię im się trochę z jednej strony,że tak łatwo dają sobą manipulować i za przejście do następnego etapu są w stanie wiele zrobić i pokazać.

a ja sie nie dziwie. laski aspirujace do miana modelek i biorace udzial w tego typu programach wg mnie nie naleza do tej rozgarnietej rzeszy kobiet, sa ograniczone, zdesperowane i zrobia wszystko by pokazac dupe na wybiegu. Modelka to zawod sam w sobie przedmiotowy - tak czy nie? Nie zarabiaja "rekoma" nie zarabiaja "glowa" zarabiaja na zycie calym cialem robiac za wieszaki do ubran. Powinny sie przyzwyczajac do przedmiotowego traktowania, bo ich zawod sie z tym wiaze. Gdyby ktoras tego nie chciala to by powiedziala NIE. Nie mam zamiaru litowac sie nad "biednymi" dziewczynkami tylko dlatego, ze nie wiedza co to asertywnosc... I jak to sie mowi "okazja czyni zlodzieja" - to samo tyczy sie facetow - postaw im przed nosem atracyjna fizycznie tepa dziewuszke - wiadomo, idiota tylko by z niej materaca na sperme nie zrobil.

Konto usunięte
Konto usunięte: Moja mama

MILF MILF MILF !!! :napalony:
Konto usunięte
Konto usunięte: ale na fejsie widzialam ten kod :)

nie mam badyszopa na fejsie :szok:

Babsy
Babsy
  24 Septembrie 2011

ja pitole... pierdzielony kaszel;/ jak sie obudzilam w nocy i zaczelam dychac, to myslalam, ze nie skoncze... dzis niewiele lepiej. ale mam nadzieje, ze syropek cos pomoze.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.