Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 423 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Zobaczyłbyś moją mamę tobyś powiedział, że ja jestem PASKUDNA :D A ja podobna jestem do ojca i jego matki, gorzej być nie mogło

Trzymam kciuki

Myślałam już nawet żeby uhodować zbuka...

Ja

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nie chcę mi się zakładać osobnego tematu, więc napiszę o tym tutaj.
Słyszeliście o skandalu w Top Model ? Chodzi o przedmiotowe traktowanie 'modelek' - macanie po cyckach, zdejmowanie stanika na żądanie, oblewanie modelek sokiem i zlizywanie go przez jednego z jurorów itd.
Patrząc na zachowanie tych dziewczyn to dziwię im się trochę z jednej strony,że tak łatwo dają sobą manipulować i za przejście do następnego etapu są w stanie wiele zrobić i pokazać.
Co o tym sądzicie ? Czyja to wina ? Bardziej jury ,czy bardziej uczestniczek tego programu ?
bez spiny, pzdr.
Dzięki xD W ogóle jest kompletnym moim przeciwieństwem, waży 55 kg, cyc chyba D, ciemna karnacja, drobna budowa ciała, nosz szlag człowieka trafia
Obejrzałam przedwczoraj po raz pierwszy ten program, coś strasznego, a i tak nie było scen o których piszesz... Jurorzy, którzy się podbudowują chyba baaardzo złośliwymi komentarzami, wykorzystujący naiwność tych dziewczyn, które dla sławy są gotowe na wiele... Żal mi dupę ściska, no.
nie, o polska edycje chodzi?
a ja sie nie dziwie. laski aspirujace do miana modelek i biorace udzial w tego typu programach wg mnie nie naleza do tej rozgarnietej rzeszy kobiet, sa ograniczone, zdesperowane i zrobia wszystko by pokazac dupe na wybiegu. Modelka to zawod sam w sobie przedmiotowy - tak czy nie? Nie zarabiaja "rekoma" nie zarabiaja "glowa" zarabiaja na zycie calym cialem robiac za wieszaki do ubran. Powinny sie przyzwyczajac do przedmiotowego traktowania, bo ich zawod sie z tym wiaze. Gdyby ktoras tego nie chciala to by powiedziala NIE. Nie mam zamiaru litowac sie nad "biednymi" dziewczynkami tylko dlatego, ze nie wiedza co to asertywnosc... I jak to sie mowi "okazja czyni zlodzieja" - to samo tyczy sie facetow - postaw im przed nosem atracyjna fizycznie tepa dziewuszke - wiadomo, idiota tylko by z niej materaca na sperme nie zrobil.
MILF MILF MILF !!!

nie mam badyszopa na fejsie