Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 425 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
daawno lotem lecialem, jest w tym air france troche mniejszy scisk niz w ryanairze czy wizzarze?
mam 191 wzrostu i zazwyczaj nog nie moge wyprostowac po wyjsciu z samolotu

przesadzaja, mi we wroclawiu kazali otwierac zel do mycia twarzy i rece smarowac.
w katowicach znowu musialem buty sciagac

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
nie wiem jakie samoloty latają w ryanair czy wizzair. dla mnie było ok.
ja buty muszę zawsze zdejmować bo zawsze mi piszczą w bramkach.
w norwegii teraz mają sranie, więc nawet pasek zdejmowałam, a strasznie spadały mi spodnie i tak bez butów, trzymając jeansy w ręku musiałam przechodzić przez bramki i psy.
tez wysoka jestes, bedzie ok.
mi jak zaczely piszczec to spojrzeli na mnie jak na bandyte;)
znajomi byli w norwegii niedawno, wystraszeni sa niezle w dalszym ciagu. a takie spokojne panstwo to bylo.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Ale się rozwijam, wrzuciłam nawet nowy opis.. Jak tak dalej będzie mi dobrze szło, to na wiosnę może nawet swoje
zdjęcie wrzucę
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
juz nie mam sily na seksy! w ogole sie rozchorowalam, objawy grypowe, raz duszno mi, raz zimno, dzisiaj w nocy sie tak spocilam, ze z rana Jarek mnie wyciagal pod prysznic bo powiedzial, ze smierdze

ja mam inne doswiadczenia i powiedzialabym, ze LOT jest lepszy niz Air France - w sensie czystszy, moze zle trafilam :)
trzeba bylo zielska nie jarac

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
też miałam takiego oszołoma na PW
Ej nic mi nie mów