malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  25 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie jak nasz LOT. jest ok, ja akurat trafiłam na dwie polki, bardzo sympatyczną załogę.

daawno lotem lecialem, jest w tym air france troche mniejszy scisk niz w ryanairze czy wizzarze?
mam 191 wzrostu i zazwyczaj nog nie moge wyprostowac po wyjsciu z samolotu :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: swoją drogą właśnie wróciłam z zagranicy i w przeciągu ostatnich dni leciałam 4 razy. na lotnisku obwąchiwały mnie psy, na halach i terminalach masa ochrony i policji. normalnie jak po 11 września

przesadzaja, mi we wroclawiu kazali otwierac zel do mycia twarzy i rece smarowac.
w katowicach znowu musialem buty sciagac :lol: ale tam znowu zdzierstwo, autobus na lotnisko 25 zl :zonk:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  25 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: jest w tym air france troche mniejszy scisk niz w ryanairze czy wizzarze?

nie wiem jakie samoloty latają w ryanair czy wizzair. dla mnie było ok.

Prinz
Prinz: w katowicach znowu musialem buty sciagac

ja buty muszę zawsze zdejmować bo zawsze mi piszczą w bramkach.
w norwegii teraz mają sranie, więc nawet pasek zdejmowałam, a strasznie spadały mi spodnie i tak bez butów, trzymając jeansy w ręku musiałam przechodzić przez bramki i psy.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem jakie samoloty latają w ryanair czy wizzair. dla mnie było ok.

tez wysoka jestes, bedzie ok.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja buty muszę zawsze zdejmować bo zawsze mi piszczą w bramkach.

mi jak zaczely piszczec to spojrzeli na mnie jak na bandyte;)

Konto usunięte
Konto usunięte: w norwegii teraz mają sranie, więc nawet pasek zdejmowałam, a strasznie spadały mi spodnie i tak bez butów, trzymając jeansy w ręku musiałam przechodzić przez bramki i psy.

znajomi byli w norwegii niedawno, wystraszeni sa niezle w dalszym ciagu. a takie spokojne panstwo to bylo.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  26 Septembrie 2011

Ale się rozwijam, wrzuciłam nawet nowy opis.. Jak tak dalej będzie mi dobrze szło, to na wiosnę może nawet swoje
zdjęcie wrzucę :rotfl:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

styka51
styka51
  26 Septembrie 2011
naaats
naaats: Ale się rozwijam, wrzuciłam nawet nowy opis.. Jak tak dalej będzie mi dobrze szło, to na wiosnę może nawet swoje zdjęcie wrzucę

Nawet próbowałam przeczytać, ale literki za małe;c
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Septembrie 2011
styka51
styka51: Seksuj się, a nie myśl ;p

juz nie mam sily na seksy! w ogole sie rozchorowalam, objawy grypowe, raz duszno mi, raz zimno, dzisiaj w nocy sie tak spocilam, ze z rana Jarek mnie wyciagal pod prysznic bo powiedzial, ze smierdze :ninja: boli mnie w krzyzu, na nogach nie moge stac, wczoraj caly dzien w lozku spedzilam, ciezko mi oddech zlapac, mam momentami jakies dziwne konwulsje i wydaje mi sie ze umieram :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie jak nasz LOT. jest ok, ja akurat trafiłam na dwie polki, bardzo sympatyczną załogę.

ja mam inne doswiadczenia i powiedzialabym, ze LOT jest lepszy niz Air France - w sensie czystszy, moze zle trafilam :)

Konto usunięte
Konto usunięte: na lotnisku obwąchiwały mnie psy

trzeba bylo zielska nie jarac :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  26 Septembrie 2011
naaats
naaats: le się rozwijam, wrzuciłam nawet nowy opis.. Jak tak dalej będzie mi dobrze szło, to na wiosnę może nawet swoje zdjęcie wrzucę

:brawo:
ja za to mam opis archiwalny, zaczelam go pisac w yyy 2006? w sumie calkiem niedawno :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozmowa z gunior3 Teraz online Usuń rozmowęZgłoś spam Konto zostało zablokowane Użytkownik gunior3 został zablokowany, gdyż prawdopodobnie rozsyła niebezpiecznie treści. Takie działanie jest zabronione przez Regulamin Fotka.pl Rozumiem zagrożenie, pokaż wiadomość lub usuń wiadomość cześć. Proszę o poważnepotraktowanie mojej wiadomości.Zaznaczam, że jestem osobą uległą lubiącąbyć zdominowaną w każdy możliwy sposób. Mam nietypowe pytanie a nawetprośbę czy nie chcielibyście ze znajomymi się troszkę oderwać odcodzienności i dalibyście mi szanse przez jedną imprezę albo godzinkębyć waszym błaznem, sługą, niewolnikiem. Robiłbym co każecie, lizał wambuty, usługiwał, zlizywał waszą ślinę. Możecie ze mną robić co tylkochcecie, kopać,pluć bić wszystko. Miałem już sporo takich spotkańgwarantuję wam , że jest wbrew pozorom śmiesznie i warto spróbować. Jakoprzykład mogę podać, że kiedyś byłem na imprezie kazali mi lizać butyplując na nie jednocześnie potem obrali sobie punkty na mojej twarzyplując do celu potem mnie skopali. Inni kazali tańczyć nago tańceerotyczne, później kazali się położyć wsadzili lejek do ust zawiązalioczy i pluli przez dobrą godzinę.Różnie jest to wy ustalacie scenariuszja się podporządkowuje. Jak trzeba to zapłacę(nie małe pieniądze), jadojeżdżam odległość nie gra roli.Czemu to robię? sprawia mi toprzyjemność, a możliwość bycia poniżanym sprawia mi ogromną radość.Proszę dajcie mi szansę.

mirra20
mirra20
  26 Septembrie 2011
massacre
massacre: Cytat:Rozmowa z gunior3 Teraz online Usuń rozmowęZgłoś spam Konto zostało zablokowane Użytkownik gunior3 został zablokowany, gdyż prawdopodobnie rozsyła niebezpiecznie treści. Takie działanie jest zabronione przez Regulamin Fotka.pl Rozumiem zagrożenie, pokaż wiadomość lub usuń wiadomość cześć. Proszę o poważnepotraktowanie mojej wiadomości.Zaznaczam, że jestem osobą uległą lubiącąbyć zdominowaną w każdy możliwy sposób. Mam nietypowe pytanie a nawetprośbę czy nie chcielibyście ze znajomymi się troszkę oderwać odcodzienności i dalibyście mi szanse przez jedną imprezę albo godzinkębyć waszym błaznem, sługą, niewolnikiem. Robiłbym co każecie, lizał wambuty, usługiwał, zlizywał waszą ślinę. Możecie ze mną robić co tylkochcecie, kopać,pluć bić wszystko. Miałem już sporo takich spotkańgwarantuję wam , że jest wbrew pozorom śmiesznie i warto spróbować. Jakoprzykład mogę podać, że kiedyś byłem na imprezie kazali mi lizać butyplując na nie jednocześnie potem obrali sobie punkty na mojej twarzyplując do celu potem mnie skopali. Inni kazali tańczyć nago tańceerotyczne, później kazali się położyć wsadzili lejek do ust zawiązalioczy i pluli przez dobrą godzinę.Różnie jest to wy ustalacie scenariuszja się podporządkowuje. Jak trzeba to zapłacę(nie małe pieniądze), jadojeżdżam odległość nie gra roli.Czemu to robię? sprawia mi toprzyjemność, a możliwość bycia poniżanym sprawia mi ogromną radość.Proszę dajcie mi szansę.

też miałam takiego oszołoma na PW
massacre
massacre
  26 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też miałam takiego oszołoma na PW

na szczescie szybko dostaja blokady

mirra20
mirra20
  26 Septembrie 2011
massacre
massacre: na szczescie szybko dostaja blokady

ja tam i tak olewam, teraz mam ok 70 PW nie przeczytanych
styka51
styka51
  26 Septembrie 2011
massacre
massacre: juz nie mam sily na seksy! w ogole sie rozchorowalam, objawy grypowe, raz duszno mi, raz zimno, dzisiaj w nocy sie tak spocilam, ze z rana Jarek mnie wyciagal pod prysznic bo powiedzial, ze smierdze boli mnie w krzyzu, na nogach nie moge stac, wczoraj caly dzien w lozku spedzilam, ciezko mi oddech zlapac, mam momentami jakies dziwne konwulsje i wydaje mi sie ze umieram

Ej nic mi nie mów:and: W piątek dostałam ciotę, brzuch mnie bolał niemiłosiernie, cały dzień przeleżałam. W sobotę brzuch już nie bolał, ale zaczęło boleć mnie gardło i miałam dreszcze. Przyjechał Maniu z witaminkami i miodkiem, soł zaczęłam się leczyć. Wczoraj ledwo wstałam z łóżka. Ale po śniadaniu poczułam się lepiej i pojechałam z Maniem na giełdę. Wróciłam z gorączką i znowu pół dnia w łożku, zmierzyłam sobie ciśnienie, ale było w normie 80/50. Wypiłam mleka z masłem i miodem, Manius mnie potulił i dziś czuję się lepiej. Ale muszę jeszcze dziś wieczorem wziąć jakiś gripex czy coś.
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  26 Septembrie 2011
styka51
styka51: Nawet próbowałam przeczytać, ale literki za małe;c

Zaraz powiększę :D

massacre
massacre: ja za to mam opis archiwalny, zaczelam go pisac w yyy 2006? w sumie calkiem niedawno

Fajna rzecz taki opis :D Może zaraz przeczytam :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Septembrie 2011
styka51
styka51: było w normie 80/50

80/50 to w normie?
Masz niedociśnienie?
Babsy
Babsy
  26 Septembrie 2011

kto zagral juz w totka:mrgreen:? kolejna kumulacja:) i do rmf wyslalam eska:P

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.