malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: Nie umiem

To na co Natkowi samochód? Żeby stwarzać zagrożenie na drodze :D?

naaats
naaats: Nie żłopię, bzdury gadasz :D

Na pewno ? Piwo i papierosy ble ?:D

naaats
naaats: A co Ty potem z nimi zrobisz ?

Też podzielę się z potrzebującymi :p
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To na co Natkowi samochód? Żeby stwarzać zagrożenie na drodze :D?

Będę specjalnie w znaki wjeżdżać :lol2:
Jak będziesz szedł chodnikiem to Ciebie też przejadę :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Na pewno ? Piwo i papierosy ble ?:D

Oczywiście :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Też podzielę się z potrzebującymi :p

Jaaasne :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: Jak będziesz szedł chodnikiem to Ciebie też przejadę

Poznasz mnie ? Nie ma co,dobra opcja na poznanie się :D Bycie przejechanym przez szalonego kierowce - Natka za kierownicą :D

naaats
naaats: Oczywiście :D

Jak mówisz poważnie,to dobrze!

naaats
naaats: Jaaasne :D

Teraz akurat mówiłem poważnie. Jeśli dysponowałbym taką kwotą to na pewno pomógłbym innym, np chorym, potrzebującym.
naaats
naaats
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ChuckNorris1991

A w ogóle ze mnie to się do dzisiaj śmieją ; (
Bo jak miałam roczek, to jest ten zwyczaj, że stawia się kieliszek, książeczkę jakąś świętą (albo Biblię) i banknot, i co dziecko weźmie :D I ja wzięłam najpierw banknot, a za chwilę kieliszek i się do dzisiaj ze mnie śmieją, że najpierw wzięłam kasę, żeby mieć potem za co pić ; ( A to nieprawda :D
:rotfl:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

naaats
naaats
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Poznasz mnie ? Nie ma co,dobra opcja na poznanie się :D Bycie przejechanym przez szalonego kierowce - Natka za kierownicą :D

Oj poznam poznam, nie bój się :D A jak mi ukradniesz moje pół miliona to już w ogóle :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak mówisz poważnie,to dobrze!

Poważnie jak najbardziej! :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Teraz akurat mówiłem poważnie. Jeśli dysponowałbym taką kwotą to na pewno pomógłbym innym, np chorym, potrzebującym.

O, to mogę być dumna z Ciebie :mrgreen:

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: A w ogóle ze mnie to się do dzisiaj śmieją ; ( Bo jak miałam roczek, to jest ten zwyczaj, że stawia się kieliszek, książeczkę jakąś świętą (albo Biblię) i banknot, i co dziecko weźmie :D I ja wzięłam najpierw banknot, a za chwilę kieliszek i się do dzisiaj ze mnie śmieją, że najpierw wzięłam kasę, żeby mieć potem za co pić ; ( A to nieprawda :D

Oj ja jak byłem mały to księdza wódką częstowałem,więc luz :D

naaats
naaats: A jak mi ukradniesz moje pół miliona to już w ogóle :D

Taka jesteś mściwa ?:P

naaats
naaats: Poważnie jak najbardziej! :P

No to pjona.

naaats
naaats: O, to mogę być dumna z Ciebie

Taki już jestem..tzn wrażliwy na ludzką tragedię. Jak widzę nie raz z jakimi trudnościami losu ludzie się spotykają to chciałbym pomóc.. i jak bym miał jak to na pewno jakąś kwotę bym na to przeznaczył.
styka51
styka51
  27 Septembrie 2011

Jakie flirty.... ohohoho :pavarotti:

mmaryjka
mmaryjka
  27 Septembrie 2011

ogarnęłam swój plan na uczelni. mam wykłady w poniedziałek, wtorek i czwartek po półtorej godziny dziennie. fajnie

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
styka51
styka51: Jakie flirty.... ohohoho

Flirty ? Któż mnie o to posądza, Pani seksoholiczka !:D
To dział do nabijania więc nabijam :D a że tylko Natka ma ochotę nabijać ze mną to już inna sprawa :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: fajnie

Co zrobisz ze środą,piątkiem, sobotą i niedzielą ?:woot:
naaats
naaats
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj ja jak byłem mały to księdza wódką częstowałem,więc luz :D

Też nieźle :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Taka jesteś mściwa ?:P

I tak by Ci się nic nie stało, w końcu jesteś Czakiem Norisem :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Taki już jestem..tzn wrażliwy na ludzką tragedię. Jak widzę nie raz z jakimi trudnościami losu ludzie się spotykają to chciałbym pomóc.. i jak bym miał jak to na pewno jakąś kwotę bym na to przeznaczył.

Cieszę się :pavarotti:

styka51
styka51
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ogarnęłam swój plan na uczelni. mam wykłady w poniedziałek, wtorek i czwartek po półtorej godziny dziennie. fajnie

Jak zazdroszczę.... :and: U mnie nawet jeszcze planu nie ma ...

Konto usunięte
Konto usunięte: Flirty ? Któż mnie o to posądza, Pani seksoholiczka !:D To dział do nabijania więc nabijam :D a że tylko Natka ma ochotę nabijać ze mną to już inna sprawa

Do seksoholiczki mi bardzo daleko, szczególnie ostatnio ;p
To nabijajcie dzieci, nabijajcie ;) W sumie grzeczni jesteście :rotfl:
pijana
pijana
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Paczka jest dosyć droga. Ja jak kupuje to nie pojedynczo, lecz po kilka sztuk. Paczki bym się nie odważył wziąć. I co najlepsze - zauważyłem,że jeśli wydaje na zakup zdrapek jednorazowo więcej pieniędzy (np 20zł) to mniej wygrywam niż wtedy gdy wydałbym powiedzmy 6zł.

Złośliwość rzeczy martwych :D Nie no, całej paczki to nie kupię, ale tak z 10 sztuk... :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Wciąga i co najważniejsze da się tam wygrać. Jak chcesz to na pw mogę podesłać Ci stronę o lotto,zdrapkach itp gdzie jest taki koleś, który niedawno wygrał w Zdrapmanie 15 000zł. Są skany, także wszystko udokumentowane , możliwe do zobaczenia. Poza tym są i mniejsze wygrane, także warte uwagi.

W sumie wystarcza mi to, co wklejałeś wcześniej, strona lotto :) Raczej nie kłamią tam :) Może kiedyś się uda :marzy: :D
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Septembrie 2011
naaats
naaats: Też nieźle

było 'kapka wódka,kapka wódka' :D

naaats
naaats: I tak by Ci się nic nie stało, w końcu jesteś Czakiem Norisem :D

Ale lepiej będzie jak powiesz mi czym jeździsz, będę uważał :D

naaats
naaats: Cieszę się

Tia. Kto ma miękkie serce ten musi mieć twardą dupę.

styka51
styka51: To nabijajcie dzieci, nabijajcie ;) W sumie grzeczni jesteście

Nie zgorszę Natki :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Złośliwość rzeczy martwych :D Nie no, całej paczki to nie kupię, ale tak z 10 sztuk... :D

No żeby wygrać trzeba grać, szczęściu trzeba pomagać i takie tam. Ja muszę przełamać barierę i zdrapać coś większego niż 20zł.

Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie wystarcza mi to, co wklejałeś wcześniej, strona lotto :) Raczej nie kłamią tam :) Może kiedyś się uda :marzy: :D

Tam to same główne wygrane. Na forum są różne skany zdrapek z wygranymi np 50 zł czy 100 zł. Sprawia to ,że ma się poczucie,że i Ty możesz wygrać taką kwotę.
naaats
naaats
  27 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: było 'kapka wódka,kapka wódka' :D

Hahaha :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale lepiej będzie jak powiesz mi czym jeździsz, będę uważał :D

Dobra, jak zdam na prawko, to Ci powiem :rotfl:
Ale i tak się nie spodziejesz nawet :swir:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tia. Kto ma miękkie serce ten musi mieć twardą dupę.

Ja tam kiedyś chciałam pracować w schronisku dla zwierząt :D

naaats
naaats
  27 Septembrie 2011

Ooo, znalazlam psikadło do nosa na katar, rewelacja.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.