Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 564 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
styka51: Jakby moi rodzice kokosy zarabiali, to może miałabym to gdzieś ( jak niektóre moje znajome), no ale głupio mi o kase ciągle prosić. No i czasem coś wymyśle, jakieś hostessowanie coś, ale nie chcą mnie już brać ;p
dokładnie, znam to :-) zresztą i tak głupio od rodziców brać nawet jezeli kasę mają ;P moi nie utrzymują mnie juz od 1,5 roku. Tylko tyle, ze u nich mieszkam ale na wszystkie wydatki zarabiam (zarabiamy) sami, teraz nawet sami gotujemy, pierzemy itd. zupelnie samodzielni jestesmy.
czemu nie chca juz?
Konto usunięte: dokładnie, znam to :-) zresztą i tak głupio od rodziców brać nawet jezeli kasę mają ;P moi nie utrzymują mnie juz od 1,5 roku. Tylko tyle, ze u nich mieszkam ale na wszystkie wydatki zarabiam (zarabiamy) sami, teraz nawet sami gotujemy, pierzemy itd. zupelnie samodzielni jestesmy.
Tylko jak mówię swoim rodzicom, że idę do pracy, to oni: dosyć się jeszcze w życiu napracujesz, ucz się, nam pieniędzy wystarcza przecież. No wiadomo, że wystarcza, ale oni mnie nie chcą do pracy puścić, bo bym w jakimś stopniu niezależna była i koniec kontroli w sumie.
Za stara jestem. Wolą wziąć jakąś 17 niz mnie, taka prawda, kolagen juz zanika i o.
Młodsze są od Styki to już jej nie chcą
Ja pracowałam od 19 roku życia, pól etatu, nocki. Przepracowalam całe studia. I nie żałuje, fajne wspomnienia, własna kasa, doświadczenie... Po magisterce wyjechałem do Szwecji na kontrakt jako tłumacz i sie zaczęły moje ciagoty do swiata
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
styka51: W WLKP b też ciężko. Ostatnio jak czytałam ogłoszenie, to padłam, szukali pakowaczki z maturą i doświadczeniem ( no kuwa, co trudnego jest w taśmowaniu kartonów?-.-) jakby nie mogli dać innym zarobić. Albo szukają ludzi z grupą inwalidzką ;c
u mnie do lumpa szukali pani z matura i doswiadczeniem

a ty zachowujesz sie jak maciora w rui szukajaca najlepiej odzywionego wieprza

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
massacre: Ja pracowałam od 19 roku życia, pól etatu, nocki. Przepracowalam całe studia. I nie żałuje, fajne wspomnienia, własna kasa, doświadczenie... Po magisterce wyjechałem do Szwecji na kontrakt jako tłumacz i sie zaczęły moje ciagoty do swiata
Jakby praca była, to bym poszła. A nie, że idę i: czy uczy się pani? tak: dziękuję oddzwonimy -,- Po licencjacie idę staż odrobić, planuje coś załatwić w związku z tym, może się uda. A jak nie to kasa w Lidlu czeka :D
kupowalo chyba pare osob stad na allegro maske yes to carrots, chyba od jednego sprzedawcy, z darmowa przesylka: dostaliscie przesylke?
miala byc moja wyslana 2go, priorytet, a nie ma jeszcze
Konto usunięte: kupowalo chyba pare osob stad na allegro maske yes to carrots, chyba od jednego sprzedawcy, z darmowa przesylka: dostaliscie przesylke?
miala byc moja wyslana 2go, priorytet, a nie ma jeszcze
tak dostałam, zamawiałam razem z szamponem jakoś w piątek wieczorem a w poniedziałek już bylo wszystko u mnie