malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  8 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: teraz i tak bym nie zdazyl zdac na starych zasadach.

Prawo nie działa wstecz, więc prawdopodobnie jeśli zaczniesz teraz, to i tak będziesz zdawać na starych zasadach. Tak mi się wydaje.
Prinz
Prinz: Mi jak juz laske robili

... :rotfl: Hahahaha
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam 9 - 12 zależy od mojego podejścia do pracy :D

Kurde, dobra stawka :D No i gratulacje ! :*
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011

Tej!
Popłakałąm się:

mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Tej! Popłakałąm się:

daj spokój ja już mam dość pół fejsa się tą Hanką jara... a tak to nikt nie ogląda
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: daj spokój ja już mam dość pół fejsa się tą Hanką jara... a tak to nikt nie ogląda

Ja oglądałam :pavarotti:
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Ja oglądałam

ale większość się nie przyznaje, a teraz na tablicy Hanka to i tamto
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale większość się nie przyznaje, a teraz na tablicy Hanka to i tamto

Ze Skajpajem było to samo...
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Ze Skajpajem było to samo...

z czym?
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z czym?

http://www.youtube.com/watch?v=xf_lQ8FMif4
SoDope
SoDope
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawo nie działa wstecz, więc prawdopodobnie jeśli zaczniesz teraz, to i tak będziesz zdawać na starych zasadach. Tak mi się wydaje.

Niestety ... będzie zdawać na nowych zasadach .. bo tutaj nie chodzi o to kiedy kto do kursu przystępuje tylko kiedy zdaje.

Ja znałam osobę co do kurs robiła 5 lat .. to ma zdawać na tych warunkach co były 5 lat temu .. ? nie. :D
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: http://www.youtube.com/watch?v=xf_lQ8FMif4

nie widziałam tego

Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety ... będzie zdawać na nowych zasadach .. bo tutaj nie chodzi o to kiedy kto do kursu przystępuje tylko kiedy zdaje. Ja znałam osobę co do kurs robiła 5 lat .. to ma zdawać na tych warunkach co były 5 lat temu .. ? nie. :D

też mi się wydaje że na nowych będą zdawać to tak jak zmieniały się zasady zdawania z obsługi samochodu pierwszy egzamin zdawałam tak że trzeba było wymieniać wszystko po kolei, a drugi już losowałam tylko dwie rzeczy do pokazania
SoDope
SoDope
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też mi się wydaje że na nowych będą zdawać to tak jak zmieniały się zasady zdawania z obsługi samochodu pierwszy egzamin zdawałam tak że trzeba było wymieniać wszystko po kolei, a drugi już losowałam tylko dwie rzeczy do pokazania

Dokładnie ...

no bo widzisz tak to ta osoba która przez 5 lat robi prawo jazdy by musiała zdawać na tych bardzo archaicznych zasadach... :woot:

To nie jej wina, że jej się tak długo przecięgnęło, że 5 lat zwlekała z egzaminem ..

Też dlatego Prinz ja na Twoim miejscu zapisałabym się na kurs - pojezdziła pare godzin test zdawała w styczniu a jazdę w lutym...

W następnym roku właśnie ma być kijowaty test a jazda ma być tylko potwierdzeniem Twoich umiejętności. :ziober2: i tak to bym napisała :D
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W następnym roku właśnie ma być kijowaty test a jazda ma być tylko potwierdzeniem Twoich umiejętności. i tak to bym napisała :D

no ciekawe czy zrobią tak jak mówią z tym testem, czy tylko tak straszą
feuliette
feuliette
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mieszkając przy jednych z uczelni na towarzystwo nie narzekam, zawsze tu wesoło ;)

znajoma mamy pracuje w akademikach z politechniki , słuchajac jej opowieści faktycznie wesoło:rotfl:
SoDope
SoDope
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ciekawe czy zrobią tak jak mówią z tym testem, czy tylko tak straszą

wydaje mi się, że tak będzie.

Patrz na ulice - ilu jest debili na drodze.
U mnie wczoraj dwie dziewczyny 'rozjechał' koleś.. O_o
Dla zainteresowanych http://www.rc.fm/node/76734

(najlepsze jest to, że niektórzy myśleli, że to ja z siostrą bo wiek wszystko się zgadza - auto też) ..
feuliette
feuliette
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: daj spokój ja już mam dość pół fejsa się tą Hanką jara... a tak to nikt nie ogląda

czasami tam ogladam m...ale juz mam tego po dziurki w nosie...wszedzie hanka hanka hanka blee...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.