Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 563 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
U nas na serio ludzie po 5-7 raz podchodzą. Jak powiedziałam, że zdałam za drugim razem, to myśleli, że łapówkę dałam, albo znajomości mam

U mnie teraz tak głupio brzuch mi lata... kiedyś był taki twardy, seksiasty... ale nie żalę sie już, bo znowu mi zaczną wrzucać

Gratuluję :D
W ogóle też chciałabym jakąś prace znaleźć, ale nie dam rady ze szkołą... Na 3 roku będzie mniej zajęć, to może coś znajdę. Bo aż wstyd bez roboty być ;c
W WLKP b też ciężko. Ostatnio jak czytałam ogłoszenie, to padłam, szukali pakowaczki z maturą i doświadczeniem ( no kuwa, co trudnego jest w taśmowaniu kartonów?-.-) jakby nie mogli dać innym zarobić. Albo szukają ludzi z grupą inwalidzką ;c
fakt, ale ja np na dzień dzisiejszy jestem bardzo związana z rodziną i bez możliwości ich odwiedzania nie żyło by mi się dobrze, poza tym mój facet póki co też nie myśli o przeprowadzce
Nie widać:P
bo znam facetow. tu nie chodzi o trzymanie sie za raczke

moja kolezanke podejrzewali ze przespala sie z instruktorem
no takie pisdy tam sa.
moja kolezanka mowi ze chce podklad clinique to ta jej wciska diora.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Jakby moi rodzice kokosy zarabiali, to może miałabym to gdzieś ( jak niektóre moje znajome), no ale głupio mi o kase ciągle prosić. No i czasem coś wymyśle, jakieś hostessowanie coś, ale nie chcą mnie już brać ;p
u mnie na plus ze nie jestem sentymentalny i nie wchodze w zadne powazne zwiazki.
nie zbuduje swiata na facecie to mi sie nie zawali :D
oj tam, ironia:P
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Ja SoDope jest online to niech sie pochwali tym czym miała!
Zaraz idę sie kąpać, ale jeszcze tu wrócę
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Młody: mummy! I'll giv u a kiss
Ja: o_O (szok, rzadko kiedy tak sam przychodzi)
Mlody daje mi buziaki i liczy: one, two, three... Ok! Enough!
Mummy! Now I'm gonna play with candles, ok? Three of them.
Taki młody i już taki wyrachowany