malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  8 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: w ostrowskiej.

no .. ja tam byłam na moment - oglądałam podkłady z Chanel .. babki stały obok bez żadnego 'zainteresowania' a najlepsze było jak jedna laska chciała wiedzieć ile kosztuje pomadka to ta w szufladach grzebała z informacją o cenie jakby tego jej nie nauczyli O_O
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: a to fakt, u nas tak do 3 razy sztuka zazwyczaj

U nas na serio ludzie po 5-7 raz podchodzą. Jak powiedziałam, że zdałam za drugim razem, to myśleli, że łapówkę dałam, albo znajomości mam :crylol:

massacre
massacre: zima idzie, mozna sie podtuczyc

U mnie teraz tak głupio brzuch mi lata... kiedyś był taki twardy, seksiasty... ale nie żalę sie już, bo znowu mi zaczną wrzucać :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: PRZYJĘLI MNIE!

Gratuluję :D

W ogóle też chciałabym jakąś prace znaleźć, ale nie dam rady ze szkołą... Na 3 roku będzie mniej zajęć, to może coś znajdę. Bo aż wstyd bez roboty być ;c

Konto usunięte
Konto usunięte: ale w WLKP u mnie to ciężko z pracą ..

W WLKP b też ciężko. Ostatnio jak czytałam ogłoszenie, to padłam, szukali pakowaczki z maturą i doświadczeniem ( no kuwa, co trudnego jest w taśmowaniu kartonów?-.-) jakby nie mogli dać innym zarobić. Albo szukają ludzi z grupą inwalidzką ;c
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Gratuluję :D W ogóle też chciałabym jakąś prace znaleźć, ale nie dam rady ze szkołą... Na 3 roku będzie mniej zajęć, to może coś znajdę. Bo aż wstyd bez roboty być ;c

racja, glupio tak bez pracy być :-) i nudno, co tu robić cały dzien ;d ja akurat teraz sie nie ucze..
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: dla mnie odleglosc to nie problem, wazne by dobrze sie zylo.

fakt, ale ja np na dzień dzisiejszy jestem bardzo związana z rodziną i bez możliwości ich odwiedzania nie żyło by mi się dobrze, poza tym mój facet póki co też nie myśli o przeprowadzce

Prinz
Prinz: najlepiej sponsora i sponsorke!

Prinz
Prinz: e, moze jestem rozwiazly, ale zasady moralne jakies mam :D

Nie widać:P
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale kto to powiedział, że masz się od razu puszczać.

bo znam facetow. tu nie chodzi o trzymanie sie za raczke :rotfl:

styka51
styka51: U nas na serio ludzie po 5-7 raz podchodzą. Jak powiedziałam, że zdałam za drugim razem, to myśleli, że łapówkę dałam, albo znajomości mam

moja kolezanke podejrzewali ze przespala sie z instruktorem

Konto usunięte
Konto usunięte: no .. ja tam byłam na moment - oglądałam podkłady z Chanel .. babki stały obok bez żadnego 'zainteresowania' a najlepsze było jak jedna laska chciała wiedzieć ile kosztuje pomadka to ta w szufladach grzebała z informacją o cenie jakby tego jej nie nauczyli O_O

no takie pisdy tam sa.

moja kolezanka mowi ze chce podklad clinique to ta jej wciska diora.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: racja, glupio tak bez pracy być :-) i nudno, co tu robić cały dzien ;d ja akurat teraz sie nie ucze..

Jakby moi rodzice kokosy zarabiali, to może miałabym to gdzieś ( jak niektóre moje znajome), no ale głupio mi o kase ciągle prosić. No i czasem coś wymyśle, jakieś hostessowanie coś, ale nie chcą mnie już brać ;p
SoDope
SoDope
  8 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: no takie pisdy tam sa. moja kolezanka mowi ze chce podklad clinique to ta jej wciska diora.

no takie nierozgarnięte ...

ale to jej wcinęła pod jakim tekstem bo mną się nie zainteresowały :(
Prinz
Prinz
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: fakt, ale ja np na dzień dzisiejszy jestem bardzo związana z rodziną i bez możliwości ich odwiedzania nie żyło by mi się dobrze, poza tym mój facet póki co też nie myśli o przeprowadzce

u mnie na plus ze nie jestem sentymentalny i nie wchodze w zadne powazne zwiazki.

nie zbuduje swiata na facecie to mi sie nie zawali :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie widać:P

oj tam, ironia:P

mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Bo aż wstyd bez roboty być ;c

ja bym zwariowała, bo mam syndrom pracoholika
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: u mnie na plus ze nie jestem sentymentalny i nie wchodze w zadne powazne zwiazki. nie zbuduje swiata na facecie to mi sie nie zawali :D

ja jestem jeśli chodzi o rodzinę, co do facetów to zawsze zostawiam sobie pewien dystans

Prinz
Prinz: oj tam, ironia:P

tak myślałam:P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Noiembrie 2011

Ja SoDope jest online to niech sie pochwali tym czym miała!
Zaraz idę sie kąpać, ale jeszcze tu wrócę :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: przynajmniej jest szczuply, nie tak jak ten prosiak

Zapomniał wol jak cieleciem był :fakju:
Ja lubię facetów takich, których ciężar czuje jak sie na mnie położa :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Zapomniał wol jak cieleciem był

moje ulubione powiedzonko:mrgreen:
Prinz
Prinz
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Zapomniał wol jak cieleciem był

wazne ze jestem szczuply, a co bylo dawno to nieprawda :fakju:

massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011

Młody: mummy! I'll giv u a kiss
Ja: o_O (szok, rzadko kiedy tak sam przychodzi)
Mlody daje mi buziaki i liczy: one, two, three... Ok! Enough!
Mummy! Now I'm gonna play with candles, ok? Three of them.

:rotfl:
Taki młody i już taki wyrachowany

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.