malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie lubię takich wjazdów i zjazdów "na świder" w galeriach

U mnie galerii nie ma :D

Babsy
Babsy: ostatnim razem, poszlam umawiac egzamin praktyczny, a okazalo sie, ze mi poprzedniego dnia testy przepadly, bo pol roku minelo no i zdawalam jeszcze raz, akurat mialam kilka pytan, ktore przegladalam w poczekalni chwile wczesniej;)

No to peszek. Ja między pierwszym egzaminem ( nie zdanym), a drugim miałam miesiąc przerwy, bo koniecznie w sobotę chciałam. I przez miesiąc w ogóle autem nie jeździłam, miałam sobie godziny dokupić, ale zrezygnowałam i dałam radę. Czasem, to myślę, ze fuksem mi się udało.

Babsy
Babsy: ja skrecilam na ostatnim w lewo ze zlego pasa, do jazdy na wprost... byla na nim strzalka w lewo, ale za chwile sie konczyla i wskazywala, zeby zjechac na skrajny pas jeszcze juz wjezdzajac na plac wordu, zrobilam to bez kierunku, ale jakos zdalam, choc wydaje mi sie, ze to zle skrecenie kwalifikowaloby mnie do niezdania.

W ogóle jak byłam na mieście, to jeździłam po identycznych trasach jak z nauczycielem. Jeszcze pamiętam jak dzień przed pierwszym egzaminem, pojechaliśmy na jakiś przejazd kolejowy, gdzie był znak stopu, którego nie widać w ogóle, bo za drzewem był. No i na egzaminie jechałam ta drogą. Dobrze, że przez ten miesiąc nie zapomniałam;p

Babsy
Babsy: miedzy 4 a poltora jest spora roznica... przy -1,5 jeszcze mozna funkcjonowac bez oksow, zakaldac je tylko do czytania, jazdy, telewizji...

No właśnie wiem, że różnica duża. Ale jacyś nie ogarnięci ci okuliści są, żaden nie umie mnie zdiagnozować ;c
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: U mnie galerii nie ma :D

no to nie polecam
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre: no kalorie trzeba zrzucic

A co tam ten jeden pączek :lol:

massacre
massacre: akos nie jest zazdrosny tak jak o swojego kumpla Clinton jest tak przystojny jak J. i do tego wysoki. Zawsze J. wkurzam i mowie, to co Clinton tez bedzie? A moze ja sie z jego dupa zamienie facetami na chwile? Co? Mialbys cos przeciwko? On w koncu wyglada tak jak Ty, tylko jest wyzszy

Weź... on chyba w ogóle nie jest o mnie zazdrosny...
Mówię mu dziś: Michał zaprosił mnie na kawę.
- No to jedź.
- Aha, ok. A i Iwo pisał, mamy miting w czwartek.
- Dobra, a będzie Kierza?
- Nie, chyba będe tylko z nim.
- Ok, spoko.
:ninja:

massacre
massacre: no ba, trzeba czasem uswiadomic facetowi, zeby nie pomysleli, ze jestesmy ich wlasnoscia i nie maja zadnego zagrozenia... bo o nas to zawsze trzeba sie starac.

Kiedyś mu mówiłam, że taki fajny facet na mnie w sklepie zerkał, to on od razu, że jedna ruda klientka prosiła go, żeby w sobotę na imprezę przyjechał :ninja:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Noiembrie 2011

Przyszedł mi korektor :w00t:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: A co tam ten jeden pączek

ta jeden paczek, jedna kostka czekolady, jeden schabowy... wszystko tylko po jeden... a dupa rosnie :D

styka51
styka51: Weź... on chyba w ogóle nie jest o mnie zazdrosny... Mówię mu dziś: Michał zaprosił mnie na kawę. - No to jedź. - Aha, ok. A i Iwo pisał, mamy miting w czwartek. - Dobra, a będzie Kierza? - Nie, chyba będe tylko z nim. - Ok, spoko.

ma zaufanie do Ciebie i pewnie wychodzi z takiego samego zalozenia jak ja: zdradzi, to nie byl/byla wart/a ;)
Tak samo reaguje jak Maniek.
J. z kolei zazdrosnik, o matko :rotfl:
on to by powiedzial: to idz na ta kawe i nie wracac. spakowac cie? :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeden lekarz w ogóle mi nie chciał badań dać Byłam już wkur/wiona na maxa, więc poszłam do innej babki, nawet mi nie badała tego wzroku i wypisała... Może za te 5 lat zdobędę bezterminowe xD

mi też nie chcieli wypisać - poszłam do innego lekarza który nawet mnie nie przebadał i mam spokój.

Babsy
Babsy: ja musze sobie zalatwic bezterminowa ksiazeczke sanepidowska... tylko musze ja najpierw znalezc w jakims papierniczym, bo w sanepidzie nie wydaja;)
SoDope
SoDope
  8 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: ja musze sobie zalatwic bezterminowa ksiazeczke sanepidowska... tylko musze ja najpierw znalezc w jakims papierniczym, bo w sanepidzie nie wydaja;)

obawiam się, że bezterminowej książeczki nie dostaniesz .. ewentualnie lekarz podbije Ci na 2-3 lata ale to kosztuje 30 zł więc .. :D
Babsy
Babsy
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: obawiam się, że bezterminowej książeczki nie dostaniesz .. ewentualnie lekarz podbije Ci na 2-3 lata ale to kosztuje 30 zł więc ..

kolezanka mi polecila doktorke, z ktora jak zagadasz, to wypisze bezterminowa;) no i nie 30, a 50, cholercia u mnie w wiekszosci kosztuje wizyta u lekarza pracy;/
SoDope
SoDope
  8 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: no i nie 30, a 50, cholercia u mnie w wiekszosci kosztuje wizyta u lekarza pracy;/

U mnie samo podbicie kosztuje 30 zł - no ale 50 zł to też nie jest duża kwota jak bezterminowe co innego jak ja mam 30 zł i mam na niecały rok O_o

więc 30 zł x ileś tam lat .. no to zobacz jak ładnie na mnie zarobią.
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre: ta jeden paczek, jedna kostka czekolady, jeden schabowy... wszystko tylko po jeden... a dupa rosnie :D

Pączek jeden, czekolady z połowa, schaba dawno nie jadłam;p No i rośnie;p W ogóle albo kozaki od zeszłego roku mi się rozciągnęły albo schudłam w łydce;p

massacre
massacre: ma zaufanie do Ciebie i pewnie wychodzi z takiego samego zalozenia jak ja: zdradzi, to nie byl/byla wart/a ;) Tak samo reaguje jak Maniek. J. z kolei zazdrosnik, o matko on to by powiedzial: to idz na ta kawe i nie wracac. spakowac cie?

Ja zazdrosna nie jestem, tzn. jestem, ale ukrywam to, żeby nie wiedział ;p
massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011

dobra, ide sprzatac.

albo teraz, albo nigdy sie za to nie zabiore :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: za ładnego pieniążka to Ci zrobią Hollywood smile

smutne, ale taka prawda. w kaliszu jest chyba dwoch ortodontow, ale wybralem tego drozszego.

powod byl taki, ze ta druga jest partaczem, a jej pacjenci i tak przychodza na poprawki do tej mojej.

jak miec zrobione to porzadnie.

styka51
styka51: U nas jak ktoś nie może za 3 czy 4 razem zdać, to wiadomka, że w Kaliszu zda

a to fakt, u nas tak do 3 razy sztuka zazwyczaj

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Pączek jeden, czekolady z połowa, schaba dawno nie jadłam;p No i rośnie;p W ogóle albo kozaki od zeszłego roku mi się rozciągnęły albo schudłam w łydce;p

zima idzie, mozna sie podtuczyc :Crylol:

smigam :***
:bye:

SoDope
SoDope
  8 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: smutne, ale taka prawda. w kaliszu jest chyba dwoch ortodontow, ale wybralem tego drozszego.

Trzeba bylo przyjechać do ostrowa :D
SoDope
SoDope
  8 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: a to fakt, u nas tak do 3 razy sztuka zazwyczaj

Oj w Kaliszu mam znajomą co zdawała 16 razy ..

jak ja zdawałam to jedna była taka co 10 raz zdawała i nawet nie wyjechała z placu .. O_o
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.