malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Trochę późno się za to prawko zabrałam, ale wcześniej argumentem była nauka do matury, która jednak nie doszła do skutku

nie jest źle, ja też za prawko wzielam się na studiach bo wczesniej twierdziałam że mi nie będzie potrzebne bo zawsze będzie miał mnie kto wozić:lol:
FraanCuZia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
FraanCuZia
  7 Noiembrie 2011

Wszystko to b, interesujące co piszecie. xd :D

Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mocneee

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak być nie może !

jak uzbieram 300 zl, tez se fundne nakladki, a co!:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Masz bezterminowe

mimo wady wzroku:P nie wiem jak to zrobili, ale ja reklamacji zglaszac nie zamierzam;)
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystko to b, interesujące co piszecie.

to plotkowy, mamy dyskutowac o teoriach narodzin wszechswiata;)?
justCax
justCax
  7 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: Babsy

co za awatar :w00t:
pijana
pijana
  7 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: http://fmod.szatana.eu/emotki/smile_anim.gif

Właśnie się pokapowałam, po tych emotkach, że nie mam fmoda :D Muszę go znów zainstalować
Babsy
Babsy: jak uzbieram 300 zl, tez se fundne nakladki, a co!:D

Może robią jakieś tańsze, albo na NFZ :woot: Nie mam pojęcia :D Bo 300 to jednak drogo za kawałek jakiegoś tam tworzywa (nie wiem czy to plastik, czy co)
Babsy
Babsy: http://fmod.szatana.eu/emotki/yes.gif mimo wady wzroku:P nie wiem jak to zrobili, ale ja reklamacji zglaszac nie zamierzam;)

Zazdraszczam, ja będę mieć pięcioletnie, ale może kiedyś dadzą bezterminowe :>
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak jakaś zabawa z dzieciństwa xD Co do zwierząt to mi się ostatnio śniło, że miałam kolorowego żółwia i przezroczyste jeże i dzwoniłam na policję żeby je zabrali ode mnie Bzdury, że ja pier :D

Haahaha :D Człowiek, to jednak jest dzikie stworzenie :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli kasa, kasa $$ !

No leci kasa, leci. I to wiadomo, skoro ludzie wolą nawet jechać do Poznania i tam zdawać, a przecież ile większe to miasto...

Konto usunięte
Konto usunięte: pijona Pociesze Was w Lublinie też się trudno zdaje...

U nas jest masakra, miasto małe, a 30 egzaminatorów, jak nie więcej. To trzeba nadrobić niską zdawalnością. Poza tym wiadomo, że jak zaczniesz się kłócić o film z egzaminu, to nie dostaniesz, a następny egzam oblejesz. Ludzie do Kalisza jeźdzą i zdają :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: No u mnie będzie tak samo :D Jeszcze po ciemku, bo od 18 do 20 :C Trochę późno się za to prawko zabrałam, ale wcześniej argumentem była nauka do matury, która jednak nie doszła do skutku

Rozumiem. Ja zaczęłam w połowie sierpnia, albo pod koniec. Pierwszy egzamin miałam w połowie października, a drugi w listopadzie :D
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: mimo wady wzroku:P nie wiem jak to zrobili, ale ja reklamacji zglaszac nie zamierzam;)

Ja też mam bezterminowe, mimo okularów. A no i jak pan lekarz sprawdzał mi wzrok, to wszystkie lterki mu przeczytałąm z tyj magicznej tablicy, nawet te na samym dole. A jak idę do okulisty, to nigdy nie daję rady :and:

Dobra lecę myju myju.

Si ja dziewczęta ;*
mirra20
mirra20
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: U nas jest masakra, miasto małe, a 30 egzaminatorów, jak nie więcej. To trzeba nadrobić niską zdawalnością. Poza tym wiadomo, że jak zaczniesz się kłócić o film z egzaminu, to nie dostaniesz, a następny egzam oblejesz. Ludzie do Kalisza jeźdzą i zdają

u nas spore miasto a i tak udupiają, i ludzie jeżdżą zdawać do Białej Podlaskiej
justCax
justCax
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u nas spore miasto a i tak udupiają, i ludzie jeżdżą zdawać do Białej Podlaskiej

widzę sporo nas tu na forum z Lublina.
mirra20
mirra20
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: widzę sporo nas tu na forum z Lublina.

ja widzę u Ciebie Wrocław...
feuliette
feuliette
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte

no właśnie:ninja:
Paulinessa,Mirra, ja .. ktos jeszcze?:woot:
mirra20
mirra20
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

ja to w zasadzie w Lublinie tylko pracuje na szczęście
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co za awatar

hłe hłe^^ wiem, piekny^^

Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie się pokapowałam, po tych emotkach, że nie mam fmoda Muszę go znów zainstalować

instaluj, instaluj;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Może robią jakieś tańsze, albo na NFZ Nie mam pojęcia Bo 300 to jednak drogo za kawałek jakiegoś tam tworzywa (nie wiem czy to plastik, czy co)

na razie jeszcze nie wyzgrzytalam ich do polowy, czy wiecej, zatem nie robie;) no i nie mam kasy, trza wegla na zime kupic:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zazdraszczam, ja będę mieć pięcioletnie, ale może kiedyś dadzą bezterminowe

tylko jak mnie kiedys policaje na kontrole scapia, to ciekawe, czy sie do tego nie przyczepia;)

styka51
styka51:

drugim razem pamietam ze nie zdalam wracajac z miasta, juz pare m od bramy wordu... ale bylam wkur...

styka51
styka51: Ja też mam bezterminowe, mimo okularów. A no i jak pan lekarz sprawdzał mi wzrok, to wszystkie lterki mu przeczytałąm z tyj magicznej tablicy, nawet te na samym dole. A jak idę do okulisty, to nigdy nie daję rady

nie wiem, jak oni to ustalaja.(?)

styka51
styka51: Si ja dziewczęta

pa:)

Konto usunięte

a z lodzkiego nikogo nie widac;/
feuliette
feuliette
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja to w zasadzie w Lublinie tylko pracuje na szczęście

ja mieszkam...niestetty:ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.