malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dziś i wczoraj była...księżyc już zdązył mnie wku....dlatego robie przemeblowanie w pokoju poraz 15255 ;D

A widzisz, czyli jednak ;d

Konto usunięte
Konto usunięte: gratuluję!

dziękuję :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: poka!

nie, portfolio w budowie na koniec tygodnia mam pierwsze sesje a poza tym nie bede tu ujawniac nazwiska ktore mozna odczytac na stronie, to zbyt niebezpieczne na tym bezkarnym forum :crylol:
feuliette
feuliette
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na koniec tygodnia mam pierwsze sesje

studio czy plener?;>

Konto usunięte
Konto usunięte: bezkarnym forum

największą karą tego forum jest BAN
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Może była pełnia albo coś takiego bo u mnie to samo co pewien u Was drogie dziewczyny dobra wiadomosc to taka ze dostałam pracę, kupuję samochód dodatkowo pewien fotograf odkrył we mnie potencjał więc zaczynam budować portfolio mam nawet własną stronkę

Nie wiem.. w ogóle jakiś walnięty humor mam, może przez okres :woot:

Gratuluję znalezienia pracy! Jaki samochód chcesz kupić? No i pokaż stronkę ^^
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: studio czy plener?;>

raczej plener :-) tzn tak obstawiam ale dopiero to jest w trakcie załatwiania i omawiają szczegóły.

Konto usunięte
Konto usunięte: największą karą tego forum jest BAN

to był żart :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Nie wiem.. w ogóle jakiś walnięty humor mam, może przez okres

Dokładnie to samo u mnie, też mam taki podły humor ostatnio i w ogóle nastrój :and:

styka51
styka51: Gratuluję znalezienia pracy! Jaki samochód chcesz kupić? No i pokaż stronkę ^^

Dziękuje, to było pewne że mnie przyjmą :pavarotti: więc tylko czekałam na telefon, a samochód.. Opla Corse - bo jest dosyć tani no i mały, na takim się uczyłam jeździć, dodatkowo mały silnik = małe spalanie + gaz to już całkiem.. Mysle ze rocznik od 2004 w górę, a co do stronki pisalam wyzej czemu nie pokaze.
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra wiadomosc to taka ze dostałam pracę, kupuję samochód dodatkowo pewien fotograf odkrył we mnie potencjał więc zaczynam budować portfolio mam nawet własną stronkę

no patrz, jaks ie uklada, to na calego:) super:) a stronka sie chwal zaraz:D
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie to samo u mnie, też mam taki podły humor ostatnio i w ogóle nastrój

Dziś od rana dostałam od M pączka na poprawę humoru, było lepiej przez 5 minut, potem było fajnie przez jakieś 40 minut :lol: a teraz znowu ujnia ;c

Konto usunięte
Konto usunięte: Dziękuje, to było pewne że mnie przyjmą więc tylko czekałam na telefon, a samochód.. Opla Corse - bo jest dosyć tani no i mały, na takim się uczyłam jeździć, dodatkowo mały silnik = małe spalanie + gaz to już całkiem.. Mysle ze rocznik od 2004 w górę, a co do stronki pisalam wyzej czemu nie pokaze.

No w sumie Corsa dobre auto i w tym roczniku, to w ogóle klasa:D
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ie bede tu ujawniac nazwiska ktore mozna odczytac na stronie, to zbyt niebezpieczne na tym bezkarnym forum

to nieladnie zaczynac i nie konczyc:( to daj linka na pw chociaz;/
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: to nieladnie zaczynac i nie konczyc:( to daj linka na pw chociaz;/

Podbjam :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: no patrz, jaks ie uklada, to na calego:) super:) a stronka sie chwal zaraz:D

Babsy
Babsy: to nieladnie zaczynac i nie konczyc:( to daj linka na pw chociaz;/

nie chcę podawać strony bo nie chcę by ktokolwiek z forum znał moje nazwisko, tak czy siak jest to strona dla fotografów, nie do oglądania, po sesji pokażę Wam zdjęcia :-)

styka51
styka51: Dziś od rana dostałam od M pączka na poprawę humoru, było lepiej przez 5 minut, potem było fajnie przez jakieś 40 minut a teraz znowu ujnia ;c

To nie odchudzasz się? ;> ja też rano nawet ok a potem jak mnie kur...ica wzięła, bez kija nie podchodz ale w ostatecznosci zrobiłam sernik na zimno i humor mi się poprawił ;d

styka51
styka51: No w sumie Corsa dobre auto i w tym roczniku, to w ogóle klasa:D

Ja nie potrzebuję auta do napinania tylko do jeżdżenia, jak widzę że ktoś auto dobiera po to aby się lansować to daj spokój :/ szkoda tylko że Opel ma słabą blachę, w sensie szybko gnije. Mamy audi to one chyba nie zgnije nawet za 100 lat :and: no ale wiadomo jakie są ceny tego a jakie tego:D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Podbjam :D

po sesji pokażę zdjęcia :P
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To nie odchudzasz się? ;> ja też rano nawet ok a potem jak mnie kur...ica wzięła, bez kija nie podchodz ale w ostatecznosci zrobiłam sernik na zimno i humor mi się poprawił ;

Ja się nigdy nie odchudzam, czasem po prostu mam mniejsza ochote na jedzenia;p
Łohohoh... zjadłabym sobie taki serniczek :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda tylko że Opel ma słabą blachę, w sensie szybko gnije. Mamy audi to one chyba nie zgnije nawet za 100 lat no ale wiadomo jakie są ceny tego a jakie tego:D

Wiesz, ja mam VW Polo 1997 rok, silnik 1.0 ... ale niestety benzyna, bierze z 7 l na setkę ;c Nie wiem czy opyla mi się gaz zakładać. U mnie tez juz blacha idzie. Mojego Mańka audi jest rocznik '91 chyba z 3 lata stała pod chmurką i zero rdzy, to trzeba przyznać.
pijana
pijana
  7 Noiembrie 2011

Pełnia może wpływać na sen ? :woot: Spało mi się (a raczej nie spało) okropnie :and:

Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie chcę podawać strony bo nie chcę by ktokolwiek z forum znał moje nazwisko, tak czy siak jest to strona dla fotografów, nie do oglądania, po sesji pokażę Wam zdjęcia

:C ale Ty jestes:C mam kilka osob stad na fb i nie szafuje ich danymi, wiec nie wiem po co mialabym zaczac szafowac Twoimi:C no ale rozumiem, ze masz uraz po tych ciaglych pojazdach od anonimow...;/

styka51
styka51: bierze z 7 l na setkę ;c Nie wiem czy opyla mi się gaz zakładać. U mnie tez juz blacha idzie.

zakladaj gaz, co sie bedziesz pitolic:) zawsze jakies odciazenie finasowe:) moj Piekny dostal pozyczke z roboty na gaz:)
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pełnia może wpływać na sen ? Spało mi się (a raczej nie spało) okropnie

nie wiem, ale jak (prawie) zawsze mi sie glupoty snily;) i sie budzialm ze 3, 4 razy;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.