Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 551 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
jaki dywan
:w00tjump:
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
na tym zdjeciu z dywanem w ogole mi troche spojrzeniem i wyrazem twarzy przypomina Val Kilmera Tylko Val juz stary jest
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jakos nie moge trafic na Cie kobieto
raczej przycieli ^^
och. a mnie J. po raz kolejny wkurzyl... o matko jak ja bym chciala byc czasami w takich chwilach w poczatkujacym zwiazku, w ktorym za cos takiego moglabym kolesia pogonic

witaj w swiecie heteroseksualnych mezczyzn

p.s. tekst na poziomie Fieski ,wstydzilbys sie

amen. a nie jakies chuchro, ktoremu wystarczy, ze baba klapsa w ucho da a taki sie przewroci, bo jego racja zywieniowa nie przekracza dwoch lisci salaty.
massacre: och. a mnie J. po raz kolejny wkurzyl... o matko jak ja bym chciala byc czasami w takich chwilach w poczatkujacym zwiazku, w ktorym za cos takiego moglabym kolesia pogonic
Mnie M wczoraj wkurzył... myślał, że jak zabrał mnie na lasagne, to będę miękka, a tu przeciwnie

Podbijam

styka51: Mnie M wczoraj wkurzył... myślał, że jak zabrał mnie na lasagne, to będę miękka, a tu przeciwnie Miałam ochotę go w pysk strzelić.
Może była pełnia albo coś takiego bo u mnie to samo co pewien u Was drogie dziewczyny