Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 547 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Wczorajszy wieczor spedzilam na ogladaniu i czytaniu cytatow Ani Bałon z Tam Padl2 jezuś jaka ona głupiutka jest...:X
Wczorajszy wieczor spedzilam na ogladaniu i czytaniu cytatow Ani Bałon z Tam Padl2 jezuś jaka ona głupiutka jest...:X
az mnie trafia a nie znam sie kompletnie na kolorach....
http://kosmetyki-mineralne.com/porady-edm-r121.html
mam linen, jest troche za jasny i zbyt rozowy - a niby jest zolty.
light neutarl - za ciemny i zbyt rozowo-szary.
co powinno w miare pasowac?
multi-tasking neutral? tez pewnie bedzie za rozowy
light? za ciemny pewnie.
wrrrrrrr, nie wiem juz, szczegolnie ze twarz mam duzo ciemniejsza od szyi i wdziwnym kolorze. a do szyi chyba powinnam dopasowac
mi idzie jak zloto;)
... odezwala sie biedna;P
ano widzisz, a ja wlasnie teraz przepadam za piwem, jak kiedys nie bardzo.
moze nie powiedzial jakie, moze dwa takie:

O matko, wyszłam po buty kupiłam 1000 rzeczy poza nimi
Idę szukać dalej :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Zacznijcie nową stronę, bo chcę coś napisac, a wczoraj to chyba nikt nie zauważył
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no ladnie, wlasnie wrocilam do domu, w chacie gnoj taki, ze nie chce mi sie go nawet ruszyc... zrobilam sobie kawe i stwierdzilam ze odpoczne chwile na fotce... a tu nikogo nie ma