malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: mi sie wydaje, ze wpadam w alkoholizm, bo w piatek, sobote- moze niedziele, jak nie wypije 3-4 piw, to jakos sobie tego nie wyobrazam... no i zaczynam klamac Pieknemu na temat wypitych piw- jak oije 4, mowie, ze to 3...:/

Ja nie kłamię ile wypijam. W sumie nie lubię sama pić, piwo z samotności mi nie wchodzi. Ale był taki okres, że z Mańkiem piliśmy praktycznie codziennie a potem się seksiliśmy na maxa :lol: Ale to we wakacje było... Ostatnio chyba 15 października piłam...
SoDope
SoDope
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Ostatnio chyba 15 października piłam...

ja chyba też ... ale ttamtego roku ... XDD
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: bogatsi tu sa, to niech daja wiecej;D

daj namiary, zrobie im najazd na chawire, porwe matke, dziadka i sasiadke... dla okupu :w00t:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja to zamiast podkładu w gimnazjum to się wysmarowałam samoopalaczem ..

gimbusiary to jednak piedolniete sa czasami :rotfl:

Babsy
Babsy: mi sie wydaje, ze wpadam w alkoholizm

jest nas wielu :ninja: chociaz ja w sumie ostatnio w ogole nie pije :ninja:
Babsy
Babsy: zaczynam klamac Pieknemu na temat wypitych piw- jak oije 4, mowie, ze to 3...:/

nic nowego, klamstwo w zwiazku musi byc :rotfl:
moj przychodzi na czworakach i twierdzi ze tylko dwa wypil :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Tylko, że na takie i takie ciuchy jest potrzebna kasa, a z tą u mnie bywa ciężko. Ale staram się ^^

kasa to zawsze jest potrzebna:) ale można kupować rozsądniej, ja ostatnio przewertowałam szafe i mam chyba z 40 t-shirtów a chodzę może w 8 ulubionych, i teraz postanowiłam sobie kupuje tylko buty, spodnie, swetry żadnych bzdur
styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja chyba też ... ale ttamtego roku ... XDD

Serio? Za dużo spotkań było, zeby nie pić.

Konto usunięte
Konto usunięte: kasa to zawsze jest potrzebna:) ale można kupować rozsądniej, ja ostatnio przewertowałam szafe i mam chyba z 40 t-shirtów a chodzę może w 8 ulubionych, i teraz postanowiłam sobie kupuje tylko buty, spodnie, swetry żadnych bzdur

Ja w sumie stwierdziłam, że musze kupować bardziej uniwersalne ciuchy, a nie te jednosezonówki, to będzie lżej.
mirra20
mirra20
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Ja w sumie stwierdziłam, że musze kupować bardziej uniwersalne ciuchy, a nie te jednosezonówki, to będzie lżej

to też sposób bo łatwiej takie rzeczy łączyć między sobą
styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to też sposób bo łatwiej takie rzeczy łączyć między sobą

Dużo łatwiej. Chociaż ja i tak nie mam jakiegoś zmysłu, żeby ciuchy dobierać, szału w tym moim stylu, to nie ma.
mirra20
mirra20
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Dużo łatwiej. Chociaż ja i tak nie mam jakiegoś zmysłu, żeby ciuchy dobierać, szału w tym moim stylu, to nie ma.

obejrzyj parę odcinków Goka Vana i załapiesz:D
Adidasowa
Adidasowa
  5 Noiembrie 2011

Co wy tak molestujecie ten wątek:woot: nie nadązam :rotfl:

massacre
massacre
  5 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: obejrzyj parę odcinków Goka Vana i załapiesz:D

*Wana
Gdyby to było takie proste to jego show nie byłoby takie popularne ;)
Dla niektórych styl jest wrodzony, dla niektórych do nauczenia, a reszcie nic nie pomoże ;)
A Styka jest leniwa :crylol:
Żartuje :ssh: ona z tych co ponad modę wyznają ważniejsze wartości tkj praca dla Unicefu :)

massacre
massacre
  5 Noiembrie 2011

Jaki ze mnie człon
Zapomniałam, ze jestem jutro świadkiem na ślubie :crylol:
Przypomniał mi mój, dzwoni ze odbiera garnitur z czyszczenia, ja na to jaki kurna garnitur? Na kij mu garnitur teraz o_O

styka51
styka51
  5 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: obejrzyj parę odcinków Goka Vana i załapiesz:D

Za każdym razem, co chce go obejrzeć, to jest koniec odcinka :ninja:

massacre
massacre: A Styka jest leniwa Żartuje ona z tych co ponad modę wyznają ważniejsze wartości tkj praca dla Unicefu :)

Ale słuchajcie hitu.
Przedwczoraj byłam na wywiadówce u mojej siory w gimnazjum i się wkuwiłam na nauczycielkę od polskiego. No cuda na kiju wymyślała, soł stanęłam w obronie 15latków :lol: I wiem, że miałam rację, bo teraz uczą mnie takich rzeczy ^^

Poza tym chciałabym wyglądać zajebiście, ale ciuchów łączyć nie umiem i pewnie boję się tego, że będę za mocno rzucać się w oczy. No i lubię czerń ponad wszystko, ale jakoś nie widzę łączenia seledynu w czarnym, a laski tak łażą :ninja:
styka51
styka51
  5 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Zapomniałam, ze jestem jutro świadkiem na ślubie

Hahahhaha :d Ja to nie umiałabym zapomieć o czymś takim, ale w razie czego zawsze mam przypomnienie w telefonie :ninja:
massacre
massacre
  5 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Hahahhaha :d Ja to nie umiałabym zapomieć o czymś takim, ale w razie czego zawsze mam przypomnienie w telefonie

Moje życie jest w biegu. Teraz czekam na J. pod sklepem, kupiłam żarcie na obiad i myśle na odległość co mam w szafie żeby sia nadawało na okazje :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.