Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 546 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ja nie kłamię ile wypijam. W sumie nie lubię sama pić, piwo z samotności mi nie wchodzi. Ale był taki okres, że z Mańkiem piliśmy praktycznie codziennie a potem się seksiliśmy na maxa

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
gimbusiary to jednak piedolniete sa czasami

jest nas wielu

nic nowego, klamstwo w zwiazku musi byc

moj przychodzi na czworakach i twierdzi ze tylko dwa wypil

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
kasa to zawsze jest potrzebna:) ale można kupować rozsądniej, ja ostatnio przewertowałam szafe i mam chyba z 40 t-shirtów a chodzę może w 8 ulubionych, i teraz postanowiłam sobie kupuje tylko buty, spodnie, swetry żadnych bzdur
Serio? Za dużo spotkań było, zeby nie pić.
Ja w sumie stwierdziłam, że musze kupować bardziej uniwersalne ciuchy, a nie te jednosezonówki, to będzie lżej.
*Wana
Gdyby to było takie proste to jego show nie byłoby takie popularne ;)
Dla niektórych styl jest wrodzony, dla niektórych do nauczenia, a reszcie nic nie pomoże ;)
A Styka jest leniwa

Żartuje

Jaki ze mnie człon
Zapomniałam, ze jestem jutro świadkiem na ślubie
Przypomniał mi mój, dzwoni ze odbiera garnitur z czyszczenia, ja na to jaki kurna garnitur? Na kij mu garnitur teraz o_O
Za każdym razem, co chce go obejrzeć, to jest koniec odcinka

Ale słuchajcie hitu.
Przedwczoraj byłam na wywiadówce u mojej siory w gimnazjum i się wkuwiłam na nauczycielkę od polskiego. No cuda na kiju wymyślała, soł stanęłam w obronie 15latków

Poza tym chciałabym wyglądać zajebiście, ale ciuchów łączyć nie umiem i pewnie boję się tego, że będę za mocno rzucać się w oczy. No i lubię czerń ponad wszystko, ale jakoś nie widzę łączenia seledynu w czarnym, a laski tak łażą