malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Jak mam okres nigdy mi ciasta nie wychodzą

aaa no widzisz, widac racja, ze podczas okresu sie ciast nie piecze, bo zakalec wychodzi albo co:P
sylwik
sylwik
  4 Noiembrie 2011
massacre
massacre: a ja chyba caly rok w ogole juz kiedys sie zastanawialam jaki mam typ urody, oczy i wlosy niby w simnych odcieniach, ryj w ogole nie wiem jaki mam...

ja nie wiem zupelnie, teraz znowu musze nowy podklad kupic i ni cholery, jaki kolor bedzie dobry:wtf:
niestety, nie ma go w drogeriach:and:
i chyba nigdy nie mialam idealnego odcienia.
styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: aaa no widzisz, widac racja, ze podczas okresu sie ciast nie piecze, bo zakalec wychodzi albo co:P

Ale serio nie rozumiem jak to może oddziaływać na ciasto... a za KAŻDYM razem mi ciasto nie wchodzi. No chyba, że murzynek :lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie wiem zupelnie, teraz znowu musze nowy podklad kupic i ni cholery, jaki kolor bedzie dobry niestety, nie ma go w drogeriach i chyba nigdy nie mialam idealnego odcienia.

no to idz, niech Ci dopasuja
Ja kiedys u laski z Clinique bylam, chociaz tamta to mi gowniany dala,od tamtej pory mam uraz :O
za drugim razem byla inna i polecila lepszy
Ja wole, zeby mi odcien dopasowaly, sama siebie widze, ale mimo wszystko wiesz, potwierdzenie od osoby trzeciej dobrze miec ;)
staniki i podklady niech ci inni dopasowuja - taka moja zasada :Crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Ale serio nie rozumiem jak to może oddziaływać na ciasto... a za KAŻDYM razem mi ciasto nie wchodzi. No chyba, że murzynek

moze dla 'usuniecia pecha' piecz czerwone ciasta w okres:rotfl:
massacre
massacre
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Ale serio nie rozumiem jak to może oddziaływać na ciasto... a za KAŻDYM razem mi ciasto nie wchodzi. No chyba, że murzynek

Moja mama miala podobnie, z reszta jej jakies tam ciasta nigdy nie wychodzili, babci inne i takie tam, na swieta zawsze zamiennie robily, te co ktorej wychodza :rotfl:

jak to dobrze, ze ja nie pieke :crylol:
z moimi hormonami, ja juz widze co by sie w kuchni dzialo :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  4 Noiembrie 2011
massacre
massacre: no to idz, niech Ci dopasuja

ale ja tylko sypkich mineralow uzywam, zwykle podklady mnie wkuviaja:and:
a takich nie ma w sklepach:nie:
styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba nigdy nie mialam idealnego odcienia.

Ja też.
Niby teraz mam taki:

ale jak się umaluje, to biały ryj mam :ninja:
A ten mi odpowiada, bo nie zapycha ani nic...

Konto usunięte
Konto usunięte: moze dla 'usuniecia pecha' piecz czerwone ciasta w okres

Hahahhaha :D
Będę się barwnikami bawić ^^
Babsy
Babsy
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i chyba nigdy nie mialam idealnego odcienia.

ja chyba tez... ale teraz nie mam okazji, zeby podjechac do sephory czy douglasa, a u mnie w naturze czy rossmanie to na nadgarstku dopasowuja:zonk:

styka51

tez nie wiem, na jakiej zasadzie to dziala;) moze nie piecz wtedy ciasta, niech mamuska zrobi;)

Konto usunięte
Konto usunięte: moze dla 'usuniecia pecha' piecz czerwone ciasta w okres

na wizazu czytalam, ze gdzies tam, ktores dziewczynie na wychowaniu do zycia w rodzinie kazala nie mowic mezowi, ze ma sie okres, tylko mu jakas czerwona potrawe na obiad przygotowac- co mialo znaczyc: dzis kochanie nie mozna:P
massacre
massacre
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ja tylko sypkich mineralow uzywam, zwykle podklady mnie wkuviaja a takich nie ma w sklepach

kazdy Ci powinni dopasowac :woot:

styka51
styka51: A ten mi odpowiada, bo nie zapycha ani nic...

co to za odcien?

styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Moja mama miala podobnie, z reszta jej jakies tam ciasta nigdy nie wychodzili, babci inne i takie tam, na swieta zawsze zamiennie robily, te co ktorej wychodza jak to dobrze, ze ja nie pieke z moimi hormonami, ja juz widze co by sie w kuchni dzialo

Moja mama, to w ogóle jest antytalent do ciast... Ja rozpaczam, bo raz na ruski rok wyjdzie mi idealny biszkopt. Ile ja się z tym namęczę czasem, to głowa mała:ninja: Ogólnie lubie babki, murzynki, serniki za zimno robić, jakieś karpatki, ptysie, ciasta drożdzowe, o:D

Babsy
Babsy: moze nie piecz wtedy ciasta, niech mamuska zrobi;)

Lubię tą adrenalinę : wyjdzie czy nie? :D

Babsy
Babsy: na wizazu czytalam, ze gdzies tam, ktores dziewczynie na wychowaniu do zycia w rodzinie kazala nie mowic mezowi, ze ma sie okres, tylko mu jakas czerwona potrawe na obiad przygotowac- co mialo znaczyc: dzis kochanie nie mozna:P

Łahahahahaha :lol: Skąd ludzie takie rzeczy wymyślają, to masakra ;p
massacre
massacre
  4 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: a u mnie w naturze czy rossmanie to na nadgarstku dopasowuja

no to grubo robia :rotfl:
mi zmywaja mejkap z mordy, zwlaszcza miedzy broda a szyja, zeby nie bylo efektu maski
na rece to mi kazdy za ciemny wychodzi

styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011
massacre
massacre: co to za odcien?

Lirene city matt 208 - toffee :lol:
Babsy
Babsy
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Lubię tą adrenalinę : wyjdzie czy nie?

rzadko cos pieke, wlasciwie to nie pamietam, kiedy ciasto lub tort robilam:P

styka51
styka51: Łahahahahaha Skąd ludzie takie rzeczy wymyślają, to masakra

nie;)?

massacre
massacre: na rece to mi kazdy za ciemny wychodzi

a o malo i atk ostatnio mi nie wcisla mocno opalonego, wzielam jasniejszy, a i tak za chwile sie zrobil za ciemny;(
styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: rzadko cos pieke, wlasciwie to nie pamietam, kiedy ciasto lub tort robilam:P

Ja praktycznie co sobotę... no chyba, że lenia mam.

Babsy
Babsy: nie;)?

Z wizażu :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.