malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
feuliete
feuliete
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem po co w ogóle go ukradli bezczelnie :-)

utrudniaja tylko życie :nie:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: utrudniaja tylko życie

najważniejsze, że zwrócili :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: utrudniaja tylko życie

najważniejsze, że zwrócili :)
Adidasowa
Adidasowa
  4 Noiembrie 2011

straciłam wątek rozmowy :zonk:

sylwik
sylwik
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: TAKI:? http://www.janssen-beauty.pl/sklep/images/jn/840_03.gif

moze i mnie by pasowal:Woot:
mam taki dziwny zolto-pomaranczowawy odcien zawsze latem:rotfl:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  4 Noiembrie 2011

Mam jedną koleżankę, ona ma taki piękny beżowy odcień skóry, ciepły, jakby złoty. :zakochany: ale ten kolor z korektora by w życiu do niej nie pasował, wydaje mi się dziwny. :-)

A co do samego produktu - to bardzo polecam, zakryje wszystko co chcecie i jest mega wydajny, ja go nakładam takim malutkim gładkim pędzelkiem, pierwsze czyli obecne opakowanie mam 4 lata :wtf: a używam go pod oczy i na zaczerwienienia i krosty. Można go nakładać pod podkład lub na podkład. :-)

Muszę dzisiaj jechać kupić nowego revlona bo ten z sierpnia jest już za ciemny, a kryje tak mocno że nawet mała ilość mocno przyciemnia skórę :nie: I muszę kupić jakiś jasny odcien.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam taki dziwny zolto-pomaranczowawy odcien zawsze latem

a ja chyba caly rok :woot: w ogole juz kiedys sie zastanawialam jaki mam typ urody, oczy i wlosy niby w simnych odcieniach, ryj w ogole nie wiem jaki mam...
no ale jak w tygodniu bylam sobie dopasowac kolor podkladu - w sumie nie wiem po co, tak chyba dla potwierdzenia, ze dobrej tonacji podklady wybieram i laska mi zmieniala, malowala, dopasowywala i sama stwierdzila, ze mam dosc ciemny odcien skory :woot:
Dopasowala mi Chanel Vitalumiere (ktory wkleilam) o odcieniu Beige 40, Intensity 2

wiec chyba moj ryj jest raczej pomaranczowawy niz rozowawy :woot:
z reszta w rozowych odcieniach wygladam sino
to moj kolor:

i tutaj moje kolory:
Na gorze Chanel Vitalumiere B40, na dole Mac NC40

I tu buzia laski, ktora nosi ten sam odcien co ja - fotka z jej bloga - jak widac, po rozprowadzeniu nie jest juz taki "pomaranczowy" :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: pierwsze czyli obecne opakowanie mam 4 lata

:wtf:
mozna to tak dlugo trzymac?

Konto usunięte
Konto usunięte: a kryje tak mocno

:wtf:
mnie tak mocno nie kryje :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  4 Noiembrie 2011
massacre
massacre: mozna to tak dlugo trzymac?

Cholera wie, nic się nie dzieje z tym więc chyba można :rotfl:

massacre
massacre: mnie tak mocno nie kryje

:crylol:
massacre
massacre
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

sie smiej, przy pokladzie, ktory kryje mi dziary, to sie nie dziw, ze zaden inny nie kryje dobrze :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  4 Noiembrie 2011

matko, nie wiem co ze mna, ale skladnie mam dzisiaj na poziomie przedszkolaka :rotfl:

styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011

Ale jestem zła. Zrobiłam tort ale śmietana nie chce mi się trzymać i trzeba było na szybko jeść ;c
Miałam zrobić focisze, ale szybko, szybko i o ;c

Babsy
Babsy
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51:

wazne, ze smakowal:)
styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: wazne, ze smakowal:)

W smaku dobry, ale ta śmietana... poza tym chyba z pół godziny ją ubijałam, gdzie zazwyczaj po 5 minutach już sztywna była.
Jak mam okres nigdy mi ciasta nie wychodzą:lol:
massacre
massacre
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51: i trzeba było na szybko jeść ;c

i sie nie podzielilas :O

styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011
massacre
massacre: i sie nie podzielilas :O

Weź... rano miałam taką zajebistą wizję jak by wyglądał.. Normalnie ach, a tu się rozlatywał ;c
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.