Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 541 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Mam jedną koleżankę, ona ma taki piękny beżowy odcień skóry, ciepły, jakby złoty. ale ten kolor z korektora by w życiu do niej nie pasował, wydaje mi się dziwny. :-)
A co do samego produktu - to bardzo polecam, zakryje wszystko co chcecie i jest mega wydajny, ja go nakładam takim malutkim gładkim pędzelkiem, pierwsze czyli obecne opakowanie mam 4 lata a używam go pod oczy i na zaczerwienienia i krosty. Można go nakładać pod podkład lub na podkład. :-)
Muszę dzisiaj jechać kupić nowego revlona bo ten z sierpnia jest już za ciemny, a kryje tak mocno że nawet mała ilość mocno przyciemnia skórę I muszę kupić jakiś jasny odcien.
a ja chyba caly rok

no ale jak w tygodniu bylam sobie dopasowac kolor podkladu - w sumie nie wiem po co, tak chyba dla potwierdzenia, ze dobrej tonacji podklady wybieram i laska mi zmieniala, malowala, dopasowywala i sama stwierdzila, ze mam dosc ciemny odcien skory

Dopasowala mi Chanel Vitalumiere (ktory wkleilam) o odcieniu Beige 40, Intensity 2

wiec chyba moj ryj jest raczej pomaranczowawy niz rozowawy

z reszta w rozowych odcieniach wygladam sino
to moj kolor:

i tutaj moje kolory:
Na gorze Chanel Vitalumiere B40, na dole Mac NC40

I tu buzia laski, ktora nosi ten sam odcien co ja - fotka z jej bloga - jak widac, po rozprowadzeniu nie jest juz taki "pomaranczowy"

mozna to tak dlugo trzymac?

mnie tak mocno nie kryje

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
matko, nie wiem co ze mna, ale skladnie mam dzisiaj na poziomie przedszkolaka
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ale jestem zła. Zrobiłam tort ale śmietana nie chce mi się trzymać i trzeba było na szybko jeść ;c
Miałam zrobić focisze, ale szybko, szybko i o ;c