malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  3 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Ostatnio nawet na forum nie mogę się wyżalić, że chce zrzucić 2 kg, a co dopiero złamany paznokieć

Jak ja pisałam, że chciałabym zrzucić z wagi to też miałam nalot że jestem stuknięta ;d

massacre
massacre: Co to za tlumaczenie? Przeciez to wasze pieniadze, a nie jego

No właśnie, kasę wziął a nie zrobił tego za co było płacone. No bezczelny typ i tyle.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  3 Noiembrie 2011
massacre
massacre:

a co do sąsiadki, to u mojej siostry też jest taka jedna, tylko że menelka, ciągle piją itp ale jestt w porządku ogólnie i raz pożyczyła 10 zł i miała oddać jak rente dostanie, nie oddała i przyszła po nasttępne 10 zł i siostra jej powiedziała, że ona by jej pożyczyła jakby jej oddała, a że nie oddała to nie pożyczy bo 10 zł to jest mała kwota ale właśnie chodzi o zasade.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tu się nie zgodzę :D Łatwo jest być oryginalnym, ale trzeba mieć na to odwagę, umieć to zrobić no i często, niestety, mieć sporo kasy. Choć zapewne niskim kosztem też da się to zrobić.

Osmiele sie stwierdzic, ze jestem oryginalna :D nie ekstrawagancka, ale na pewno nie wygladam jak wiekszosc na ulicy. z reszta czesto slysze od osob, ktore mnie znaja "na zywo", ze mam swietny gust i sie dobrze ubieram ^^ Pare miesiecy temu, z reszta pisalam o tym tutaj, wypidolilam sie na ulicy, w sensie szlam w szpilkach i dziura w asfalcie mnie zaatakowala. Podarlam swoje biale skinny jeans. Wczoraj je sobie porozpruwalam symetrycznie, min na kolanach - cos na styl lat 90-tych :ziober2: Do tego jakies fajne dodatki, bluzka, ktora np. jest modna teraz i kij - jest sie oryginalnym niskim kosztem. Przynajmniej u mnie, bo podartych spodni jak pisalam od lat 90-tych sie nie nosi :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  3 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pragnę Ci uświadomić, że masz zajebistą figurę, za którą na pewno niejedna dałaby się pokroić.

tez uwazam, ze Styka jest glupia :Crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  3 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak ja pisałam, że chciałabym zrzucić z wagi to też miałam nalot że jestem stuknięta ;d

bo jestes stuknieta, kologramy sie zrzuca jak jest ich nadmiar :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie oddała i przyszła po nasttępne 10 zł i siostra jej powiedziała, że ona by jej pożyczyła jakby jej oddała, a że nie oddała to nie pożyczy bo 10 zł to jest mała kwota ale właśnie chodzi o zasade.

albo gdyby wiedziala, ze to 10zl poszlo faktycznie na mleko dla bobasa a nie na gorzale to pewnie tez by dala raz jeszcze...
dlatego ja juz kuwa nigdy nic nikomu nie pozycze :martuska:
nie jestem instytucja charytatywna. i tak co miesiac wspieram dzieciaczki bite i molestowane ^^ a mlody zawsze wrzuca swoje drobne na zwierzaki w schroniskach :)

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  3 Noiembrie 2011
massacre
massacre: bo jestes stuknieta, kologramy sie zrzuca jak jest ich nadmiar

nie lubie takich żartów.
styka51
styka51
  3 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też nie skierowałam swojej pierwszej wypowiedzi bezpośrednio do kogokolwiek. Ten temat to taki "hydepark na MiU", licz się z tym, że każdy ma prawo wszystko skomentować.

No spoko, ja to rozumiem, ale po co pisać, że to żenua albo rzal.pl ?

Konto usunięte
Konto usunięte: Z nikogo nie szydzę, a w ten "prostacki" sposób pragnę Ci uświadomić, że masz zajebistą figurę, za którą na pewno niejedna dałaby się pokroić. Mam nadzieję, że mimo tych bezsensownych narzekań zdajesz sobie z tego sprawę.

Dziękuję za komplement w takim razie. Narzekam często i gęsto, mimo że komuś może się wydawć to bezsensowne. Poza tym myślę, że do zajebistej figury trochę mi brakuje i nie, nie piszę tego z fałszywej skromności. Tak jest i o. Nic na to nie poradzę.
styka51
styka51
  3 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak ja pisałam, że chciałabym zrzucić z wagi to też miałam nalot że jestem stuknięta ;d

No a gdzie jak nie tutaj możemy się wyżalić i ponarzekać?

massacre
massacre: Wczoraj je sobie porozpruwalam symetrycznie, min na kolanach - cos na styl lat 90-tych

Moja droga, nawet nie wiesz jak dużo portek mam poprzecieranych...:lol: Ostatnio sobie szorty z jednych zrobiłam, bo normalnie się na dupie przetarły;p To odprułam i nad jeziorko w sam raz :D

massacre
massacre: tez uwazam, ze Styka jest glupia

Kuva, dzięki :lol:
massacre
massacre
  3 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Ostatnio sobie szorty z jednych zrobiłam, bo normalnie się na dupie przetarły;p To odprułam i nad jeziorko w sam raz :D

ale ja w nich chodze normalnie po ulicy. tak czy siak, bardzo czesto wykapuje komplementy na temat swojego stylu^^

styka51
styka51: Kuva, dzięki

z takim cialem miec kompleksy :nie: gdzie tu sens, gdzie tu logika? :nie:

styka51
styka51
  3 Noiembrie 2011
massacre
massacre: ale ja w nich chodze normalnie po ulicy. tak czy siak, bardzo czesto wykapuje komplementy na temat swojego stylu^^

No ja w tych długich też łazę normalnie. Ale te krótkie są mega krótkie i pół dupy w nich wiadać, takie sexy ^^
A co do komplementów, to się nie dziwie. Jak pokazujesz ciuchy, które kupujesz, to nie są jakieś zwykłe, a jak zwykłe, to raczej nieszablonowe, o :D
massacre
massacre: z takim cialem miec kompleksy gdzie tu sens, gdzie tu logika?

Nie wszystko musi mieć sens i być logiczne ;p Teraz na siłkę chodzę, to będę miała fajne poślady, uda i ramiona ^^ O jaaaaa :zakochany:
massacre
massacre
  3 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Jak pokazujesz ciuchy, które kupujesz, to nie są jakieś zwykłe, a jak zwykłe, to raczej nieszablonowe, o :D

nieszablonowe :rotfl:
generalnie to lubie klasyke ^^

styka51
styka51: Nie wszystko musi mieć sens i być logiczne ;p

w Twoim przypadku narzekac na swoje cialo to GRZECH I ZBRODNIA!

massacre
massacre
  3 Noiembrie 2011
massacre
massacre: wykapuje

nie wiem co to mialo byc za slowo - chodzilo o to, ze slysze :rotfl:

styka51
styka51
  3 Noiembrie 2011
massacre
massacre: nieszablonowe generalnie to lubie klasyke ^^

No kuwa.. taka jest prawda...
Wiesz... jakbym miała więcej kasy, to nakupiłabym sobie mnóstwo żakietów, spódnic ołówkowych, koszul.. O jaaaa :zakochany:

massacre
massacre: w Twoim przypadku narzekac na swoje cialo to GRZECH I ZBRODNIA!

Pójdę do spowiedzi i: Pochwalony, ostatni raz u spowiedzi byłam z 3 lata temu i zgrzeszyłam - narzekałam na swoją figurę, która ponoć jest zajebista :rotfl:

I dziękuję za kwiatka ;* ;)
styka51
styka51
  3 Noiembrie 2011
massacre
massacre: nie wiem co to mialo byc za slowo - chodzilo o to, ze slysze

Też nie wiem o co chodziło, ale z kontekstu zdania się domyśliłam :lol:
massacre
massacre
  3 Noiembrie 2011
styka51
styka51: to nakupiłabym sobie mnóstwo żakietów, spódnic ołówkowych, koszul.. O jaaaa

rzygam. jak bys musiala tak do pracy chodzic, to tez bys rzygala :D

styka51
styka51: I dziękuję za kwiatka ;* ;)

imienionowy :*

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.